herkese günaydın hanımlar.. öncelikle sitedeki sohbeti görünce zevkten dört köşe olduğumu itiraf edeyimözlemişim..
sonracıııma siteyi hiç beğenmedim bu ne böyle?
ayşenurcum nice senelere.. :13:
ayşenurcumm mutlu yıllarr canımmm
doğum günün kutlu olsunn
*
hakkaten bende alıntı yapmıyorum mesaj gitmesin diee
sevmedim siteyii ııı ııhhh
Ayşenur tatlım doğum günün kutlu olsun kaçırmışım ben o kısmıSevdiklerinle nice yılların olsun
Arzucum kesinlikle katılıyorum sana yönetim sesimizi duyar umarım
ayşenur canım mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun seneye eşinle girersin inşallah yeni yaşına
Ayşenur canım mutlu yıllar, doğum günün kutlu olsun
Bende beğenmedim siteyi, ne çirkin olmuş
arzuuuu
*
ilk günden beri bütün mesajlarım telefonda benim geçmişe gittikçe hepsi çıkıyo ama ruhum yok en başa gitmeye
*
meryemcim nasılsınnn
*
aslıııııı :86::86::86::86:
Günaydınnnn herkese
Bugün benim doğum günüm
Ama hastayım hiç keyfim yok :2:
Nasilsiniz bebekler nikah islemlerine basladim dun fuara gittim hic begenmedim eskiden daha guzeldi bu sene her stand fotografci olmus mucevherat 2 stand gelinlik 5 stand falandi 1 davetiyeci standi vardi onlarda feci kazikci nisanlim matbaci fiyatlari biliyoruz 300 liralik davetiyeye 600 lira istedi
doğum günün kutlu olsun canım ve geçmiş olsun
vestelde indirim var kızlar ütüler falan baya düşmüş bu kazanlı olanlar dün fuarda gördüm extra %10 indirimde aldım sanırım alcam o ütüden
offff şu mesai bitsede eve gitsem.
hasta olunca iş hiç çekilmiyor gerçekten
canım bı davetıyeci vardı çok uygundu fiyatları aydın dan gelmişler internet sitelerinden sipariş verebiliyorsun sanırım ben ordan yaptıracağım sonuçta alınıp atılcak kart bi davetiye sahibi saklıyor :) bin adet davetiye + zarf 110 tl idi. ben kına organızasyon firması ile de anlaştım vestelden ütü beğendim ürünü gördüm vs yani benim baya işime yaradı fuar
Tatlım kim o davetiyeci bilgilendirebilirmisin benii :26:
Dün fuarda ayşegülevleniyor bizim beğendiğimiz modele 1350 tl fiyat çıkarttı
300 ad davetiyeye üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?