'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm kızlar bu aralar iş yerinde çok yoğunum giremedim hazır bi konuda kararsız kalmışken sizlere danışmak istedim mutfak masasını böyle puflu almak istiyorum ama sevgili nişanlım annemler rahat etmez sandelye alalım puf yerine diyo napsam sizce? ben bu masayı çok beğendim çok modern:44:

Diloşuum renkler aynı kalıcak. Senin görmediğin bir koltuk takımı daha var o salon için olcak. Mavi renkte.
Perdeyide ben senin gösterdiğin renk gibi düşünüorum ama bu renk ne tam çözemedim.

Melooo
bende dün fuardaydım Dediğin gibi fotocudan bol bişey yoktu

Aslım henüz kesinleşmedi. Kesinleşince paylaşıcam sizlerle

Hep katıl bana beybi

ayy mavi harika olurr
gönlüne göre olur inşallah canım benimm
*
bu arada renk ne pudra ne gülkurusunun açığı bilmiyorumm :111::111::111:

Son düzenleme:
arzuuuu

*
ilk günden beri bütün mesajlarım telefonda benim geçmişe gittikçe hepsi çıkıyo ama ruhum yok en başa gitmeye
*
meryemcim nasılsınnn
*
aslıııııı :86::86::86::86:

yorgunum bebegim iş görüşmesine gidicem nikah işlemleri için belediyeye gidicem kına için mekan bakıcam saydıkça yoruldum

canım bı davetıyeci vardı çok uygundu fiyatları aydın dan gelmişler internet sitelerinden sipariş verebiliyorsun sanırım ben ordan yaptıracağım sonuçta alınıp atılcak kart bi davetiye sahibi saklıyor :) bin adet davetiye + zarf 110 tl idi. ben kına organızasyon firması ile de anlaştım vestelden ütü beğendim ürünü gördüm vs yani benim baya işime yaradı fuar

offff şu mesai bitsede eve gitsem.
hasta olunca iş hiç çekilmiyor gerçekten

Aynen bende çok fenayım, perşembe-cuma rapor aldım ama yine de iyileşemedim. Hafta sonu İstanbul'dan yatılı misafirim vardı, nasıl dinleneyim şimdi yine grip atağa geçti, gözlerimden yaş geliyor o derece fenayım bende. Geçmiş olsun sana da valla çok acayip bu sene bu grip

Tatlım kim o davetiyeci bilgilendirebilirmisin benii :26:
Dün fuarda ayşegülevleniyor bizim beğendiğimiz modele 1350 tl fiyat çıkarttı
300 ad davetiyeye üstelik

Tatlım kim o davetiyeci bilgilendirebilirmisin benii :26:
Dün fuarda ayşegülevleniyor bizim beğendiğimiz modele 1350 tl fiyat çıkarttı
300 ad davetiyeye üstelik

ona bakmadım canım ben hiç pahalıdır diye :) sonra geçerken gördüm bakayım dedim davetiyeleri gayet kaliteli ve çok güzel modeller var davetin.com canm bak istersen ben buradan yaptırcam arama paneline yüzük yaz bi model var çok sevdim :) iki el var parmağa tek taş takılıyormuş gibi davetiyeyi acınca parmaktan tek taş çıkıo kapatırken takıyorsun :)

Son düzenleme:
kına organizasyon için de fiyat aldım bana gayet mantıklı geldi hiç bişeyle ilgilenmiycem paket şu şekilde;

3 kişilik bayan kına ekibi
(roman show)
kına tahtı
gelin binsallısı
gelin arkadaşlarına kaftan
kına tepsisi
kına sepetleri
yüz örtüsü
kına mumları ve kına gülleri
tefler shakira kemeleri
misafir sayısı kadar kuru kına
yaş kına
halay mendilleri bu paket 950 tl

-----------------------------------

4 kişilik kına ekibi (davul,roman show)
kına tahtı
gelin kaftan ve bindallı
gelin arkadaşlarına kaftan
damat beye fes ve cepken
kına tepsisi
kına sepetleri
gelin tacı ve yüz örtüsü
kına mumları gülleri
gelen misafirlere ikram edilecek lokum
tefler shakira kemerleri
misafir sayısı kadar kuru kına
misafir sayısı kadar yaş kına
halay mendilleri
hediyelik baskılı kına çantaları
volkan show
hatıra çerçevesi bu pakette 1450 tl ayrıca hediyeleriniz veya ikramlarınız olursa onlarıda servisini yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…