'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Anladım tatlım. Bizde de ayrı değil. Ben kınamda da gelinlik giyicem tatlım. Düğün farklı şehirde olucağı için herkes gelmez diyor bizimkiler

Sağol cnm sanada geçmiş olsun.
Valla bn kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum

kızlar selamlar fuara gitmedim ama katılımcı listesinden davetiyecileri araştırdığımda davetin.com çok iyi fiyat veriyor sizde orayamı baktınız

Son düzenleme:
kızlar selamlar fuara gitmedim ama katılımcı listesinden davetiyecileri araştırdığımda davetin.com çok iyi fiyat veriyor sizde orayamı baktınız

Canim ben ordan fiyat aldim 500 adet davetiye icin 600 lira istedi ama benim nisanlim matbaci davetiyeyi 300 liraya yapiyor :)

Canim ben ordan fiyat aldim 500 adet davetiye icin 600 lira istedi ama benim nisanlim matbaci davetiyeyi 300 liraya yapiyor :)

canım sitesine bakınca 1000 tane davetiye 110 tl lik kmpanya avrda sen başka model beğendin belkide of bilmiyorum ama davetiye için acele etmek hiç istemiyorum ben beğendim nasılsa ne bileyim ne zaman bastırmak lazım ki

Hangisi bu kinacim 1350 fiyat verdi ama kaftan bindalli ekstra sadece kizlar ve taht icin o kadar para vermem

Biz davetiyelerimizi bu siteye yaptırdık. Daha önce dışarıdan baktık, beğendiğimiz davetiyelerin kodlarını aldık en son karar verdik ve siparişimi verdik. Zaten hemen davetiye taslağının mail olarak attılar. Sonrasında 1 hafta içerisinde kargo ile geldi. Normal herhangi bir davetiyeciden bastırsan nasıl olacaksa aynen öyleydi. Baskısı, kağıt kalitesi ve iletişimleri gerçekten çok güzeldi. Ben memnun kaldım açıkçası.

gerçekten mi nilim peki fotosunu koyduğum davetiyelerden yapabilirmi yoksa illa siteden beğendiklerim mi olacak çok endişelerim var çünkü

gerçekten mi nilim peki fotosunu koyduğum davetiyelerden yapabilirmi yoksa illa siteden beğendiklerim mi olacak çok endişelerim var çünkü

Yani bilemiyorum istersen arayıp konuşabilirsin, çokça yardımcı oluyorlar. Tüm modelleri belki sitede yoktur. Sen hangi firmanın ürünü olduğunu ve ürün kodunu söylersin yardımcı olurlar bence.

Açıkçası ben memnun kaldım. Umarım gönlüne göre olur canım seninde.

kaçtane bastırdınız canım ne kadar tuttu bende öyle yapayım en iyisimi

dila boğaziçiajanstan yaptırıcam magnet yaptırırsam canım

giz bana 300 max 400 tane lazımm
bazı siteler standart 1000 tane basıyoo

diloş ama arkadaşım oğlunun doğum günü için 100 magnete 100 tl fiyat aldı yer izmirde hemd eordan getirilcek boğaziçiajansın ebatı küçük geldi ama ebatı büyültebiliyorsun 300 400 pahalıya patlamazmı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…