- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Kına sizin orda sadece kadınlara özel mi yapılıyor tatlım :26:
Anladım tatlım. Bizde de ayrı değil. Ben kınamda da gelinlik giyicem tatlım. Düğün farklı şehirde olucağı için herkes gelmez diyor bizimkiler
Aynen bende çok fenayım, perşembe-cuma rapor aldım ama yine de iyileşemedim. Hafta sonu İstanbul'dan yatılı misafirim vardı, nasıl dinleneyim şimdi yine grip atağa geçti, gözlerimden yaş geliyor o derece fenayım bende. Geçmiş olsun sana da valla çok acayip bu sene bu grip
Anladım tatlım. Bizde de ayrı değil. Ben kınamda da gelinlik giyicem tatlım. Düğün farklı şehirde olucağı için herkes gelmez diyor bizimkiler
evet canım benimde öyle bi sıkıntım var iki ayrı şehirde olacak bende gelinlikle girip bindallıya geçmeyi düşünüyorum
kızlar selamlar fuara gitmedim ama katılımcı listesinden davetiyecileri araştırdığımda davetin.com çok iyi fiyat veriyor sizde orayamı baktınız
Canim ben ordan fiyat aldim 500 adet davetiye icin 600 lira istedi ama benim nisanlim matbaci davetiyeyi 300 liraya yapiyor :)
güzeldi canım aradığın her şey var balayından davetiyeye kadar hatta kına organzsynu ıcın anlaştım gıbı :) ajanda ıcın bıle gıdlır
kına organizasyon için de fiyat aldım bana gayet mantıklı geldi hiç bişeyle ilgilenmiycem paket şu şekilde;
3 kişilik bayan kına ekibi
(roman show)
kına tahtı
gelin binsallısı
gelin arkadaşlarına kaftan
kına tepsisi
kına sepetleri
yüz örtüsü
kına mumları ve kına gülleri
tefler shakira kemeleri
misafir sayısı kadar kuru kına
yaş kına
halay mendilleri bu paket 950 tl
-----------------------------------
4 kişilik kına ekibi (davul,roman show)
kına tahtı
gelin kaftan ve bindallı
gelin arkadaşlarına kaftan
damat beye fes ve cepken
kına tepsisi
kına sepetleri
gelin tacı ve yüz örtüsü
kına mumları gülleri
gelen misafirlere ikram edilecek lokum
tefler shakira kemerleri
misafir sayısı kadar kuru kına
misafir sayısı kadar yaş kına
halay mendilleri
hediyelik baskılı kına çantaları
volkan show
hatıra çerçevesi bu pakette 1450 tl ayrıca hediyeleriniz veya ikramlarınız olursa onlarıda servisini yapıyorlar
kızlar selamlar fuara gitmedim ama katılımcı listesinden davetiyecileri araştırdığımda davetin.com çok iyi fiyat veriyor sizde orayamı baktınız
Biz davetiyelerimizi bu siteye yaptırdık. Daha önce dışarıdan baktık, beğendiğimiz davetiyelerin kodlarını aldık en son karar verdik ve siparişimi verdik. Zaten hemen davetiye taslağının mail olarak attılar. Sonrasında 1 hafta içerisinde kargo ile geldi. Normal herhangi bir davetiyeciden bastırsan nasıl olacaksa aynen öyleydi. Baskısı, kağıt kalitesi ve iletişimleri gerçekten çok güzeldi. Ben memnun kaldım açıkçası.
gerçekten mi nilim peki fotosunu koyduğum davetiyelerden yapabilirmi yoksa illa siteden beğendiklerim mi olacak çok endişelerim var çünkü
Yani bilemiyorum istersen arayıp konuşabilirsin, çokça yardımcı oluyorlar. Tüm modelleri belki sitede yoktur. Sen hangi firmanın ürünü olduğunu ve ürün kodunu söylersin yardımcı olurlar bence.
Açıkçası ben memnun kaldım. Umarım gönlüne göre olur canım seninde.
giz bana 300 max 400 tane lazımm
bazı siteler standart 1000 tane basıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?