diloş ama arkadaşım oğlunun doğum günü için 100 magnete 100 tl fiyat aldı yer izmirde hemd eordan getirilcek boğaziçiajansın ebatı küçük geldi ama ebatı büyültebiliyorsun 300 400 pahalıya patlamazmı yaaa
sitede standart magnetlerin 1000 tanesine 45 tl yazmışlar amaa :44::44:
o kadar pahalı olursa yaptıramam vallahii
pahalı haytım pahalı gülin de mesela 50 tanesini 40 tl yemi ne yaptırmıştı 40 50 tl sanırsam yanlış olmasın
diloş ben 300 tane bastırmıştım ama nereden ve ne kadara şuan hiç hatırlamıyorum :18: :18:
olmadı burdan araştırayım ben bideee
ayy aklıma şimdi geldi yaa 2 kuzenim matbaacı onlara sorayım bii
aslııcann bugün 2 olduu
önce kötüledin beni şimdide hatırlamaaaaa
kaçtane bastırdınız canım ne kadar tuttu bende öyle yapayım en iyisimi
dila boğaziçiajanstan yaptırıcam magnet yaptırırsam canım
Canım biz 400 adet bastırdık, 450 civarı tuttu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Ama aynı davetiyeyi pek çok yerde sorduk 600-700' den aşağı fiyat alamadık. Tabi ki beğendiğin davetiyeye göre de fiyat değişiyor.
şimdi sana sölicektim sen geçenlerde sölemiştin matba ile ilgili bişi
aslııcann bugün 2 olduu
önce kötüledin beni şimdide hatırlamaaaaa
günaydın herkese
yine listede yokum
Günaydın kızlaar
Giziim resimlerde eklediğin davetiyelere bayıldım onlar hangi markanın
Diloşuum ben nişanımda magnet yaptırdım. magnet tasarımı bana aitti. Matbuu.com da 1000 ad magneti kargoyla birlikte 70 tl civarı bişeye bastırmıştım. Boyut olarak ta 6*8 yaptırmıştım. Daha sonra 300 adetini tül keselerin içine badem şekeri koyup hazırladığım güllü fiyonklarla birlikte ağzını kapatmıştım. Maalesef bitmiş halinin resmini bulamadımTabiki geriye kalan 700 ad çöpe gitti.
Eki Görüntüle 931853 Eki Görüntüle 931854
Örnek olarak birde nişan davetiyemi ekliyorum kızlar. Ezgi davetiyenin 400 ad. 200 tl ye yaptırmıştım ben. Herkes çok beğenmişti.
Eki Görüntüle 931855
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?