'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sitede standart magnetlerin 1000 tanesine 45 tl yazmışlar amaa :44::44:
o kadar pahalı olursa yaptıramam vallahii

diloş ben 300 tane bastırmıştım ama nereden ve ne kadara şuan hiç hatırlamıyorum :18: :18:

pahalı haytım pahalı gülin de mesela 50 tanesini 40 tl yemi ne yaptırmıştı 40 50 tl sanırsam yanlış olmasın

olmadı burdan araştırayım ben bideee
ayy aklıma şimdi geldi yaa 2 kuzenim matbaacı onlara sorayım bii

diloş ben 300 tane bastırmıştım ama nereden ve ne kadara şuan hiç hatırlamıyorum :18: :18:

aslııcann bugün 2 olduu
önce kötüledin beni şimdide hatırlamaaaaa

kaçtane bastırdınız canım ne kadar tuttu bende öyle yapayım en iyisimi

dila boğaziçiajanstan yaptırıcam magnet yaptırırsam canım

Canım biz 400 adet bastırdık, 450 civarı tuttu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Ama aynı davetiyeyi pek çok yerde sorduk 600-700' den aşağı fiyat alamadık. Tabi ki beğendiğin davetiyeye göre de fiyat değişiyor.

aaaa canım çok sağol bizde 300 400 tl lik bir bütçe ayırdık 500 tane bastırmayı düşünüyoruz bkalım

slm kızlar bugun bahtsız bedavı oldum resmen nıkah ıslemlerı ne basladık hafta sonu resım cektelım dedım tam cektırdık adam baskıya atıcak pat elektrık gıttı uzun bı surede gelmeyınce baska fotografcı arayıp tekrar cektırdık.bugunde sağlık raporu ıcın hastaneye gıttık sağlık ocagına gıtmedımkı tahlıldı fılmde ayrı ayrı beklemeyeyım dıe guya rontgenı hemen aldık ama tahlıl sonuclarının yarın 3 te cıkıcagını soyledıler doktorda karıstırmıs rongten yerıne ultrason ısaretlemıs zaten oracıkta bogazını sıkıverıcektım o saatten sonrada nıkah daıresıne yetısemem mecbur 3, gune uzucak calısıyorum bıde ızın ızın cok kotu oldu ya

Ben baktim 110 liraliklara 5 gr kagida copy yapiyorlar

Selam kizlar, size bir sey danismak istedim, bana ancak kadinlar kulubu yardim edebilir diye dusundum. Birileri bu ise el atabilirse (bilhassa 2014 gelinleri) gercekten cok buyuk yardiminizi dokunur...

Sizden bir ricam olacak kabul etmek zorunda değilsiniz. Ben Koç Universitesi'nden bir master öğrencisiyim. Düğünler hakkında sosyolojik araştırma yapıyorum. Araştırma dahilinde 15 çiftin düğününe katılıp sonrasında onlarla müsait oldukları bir gün çiftle (kadın ve erkek ayrı olarak) röportaj yapacağım. Araştırmama katılmak ister misiniz? Bu araştırma tezim ve mezuniyetim için çok önemli. Düğünlerinizde masraf olmam, beni hatta davetli olarak değil köşede oturmama bile izin verseniz kafi. Hiç yemek yemem masraf olmam.

Nisan veya Mayıs'a kadar bütün röportajları yapmış olmak istiyorum. Başı açık olan kadar başörtülü kızların da ne düşündükleri benim için önemli o sebeple lütfen katılmakta çekinmeyin, ben seve seve herkesle röportaj yapmak istiyorum. Var mı gönüllü?

Koç Üniversitesi'nde araştırmalarımız etik kurulu tarafından onaylıdır. Kesinlikle katılımcılarımı rencide edecek zarar verecek sorular sormayacağım. İsteyen röportajı istediği yerde durdurabilecek, istediği kısımları sonradan bile çıkarttırabilecek. İsimleriniz kesinlikle saklı kalacak :). Herhangi detaylı bir sorunuz için isun@ku.edu.tr 'ye mail atabilirsiniz.

Irene Sun

Selam kizlar, size bir sey danismak istedim, bana ancak kadinlar kulubu yardim edebilir diye dusundum. Birileri bu ise el atabilirse (bilhassa 2014 gelinleri) gercekten cok buyuk yardiminizi dokunur...

Sizden bir ricam olacak kabul etmek zorunda değilsiniz. Ben Koç Universitesi'nden bir master öğrencisiyim. Düğünler hakkında sosyolojik araştırma yapıyorum. Araştırma dahilinde 15 çiftin düğününe katılıp sonrasında onlarla müsait oldukları bir gün çiftle (kadın ve erkek ayrı olarak) röportaj yapacağım. Araştırmama katılmak ister misiniz? Bu araştırma tezim ve mezuniyetim için çok önemli. Düğünlerinizde masraf olmam, beni hatta davetli olarak değil köşede oturmama bile izin verseniz kafi. Hiç yemek yemem masraf olmam.

Nisan veya Mayıs'a kadar bütün röportajları yapmış olmak istiyorum. Başı açık olan kadar başörtülü kızların da ne düşündükleri benim için önemli o sebeple lütfen katılmakta çekinmeyin, ben seve seve herkesle röportaj yapmak istiyorum. Var mı gönüllü?

Koç Üniversitesi'nde araştırmalarımız etik kurulu tarafından onaylıdır. Kesinlikle katılımcılarımı rencide edecek zarar verecek sorular sormayacağım. İsteyen röportajı istediği yerde durdurabilecek, istediği kısımları sonradan bile çıkarttırabilecek. İsimleriniz kesinlikle saklı kalacak :). Herhangi detaylı bir sorunuz için isun@ku.edu.tr 'ye mail atabilirsiniz.

İşte öyle biraz buralarda şansımı deneyeyim dedim.

Irene Sun

Nisan veya Mayıs'a (hatta Mayıs biraz geç, daha çok Nisan tercihim) Şubat gelinleri ve Mart gelinlerini özellikle bekliyorum... Neyse Mayıs'a kadar bütün röportajları yapmış olmak istiyorum. Başı açık olan kadar başörtülü kızların da ne düşündükleri benim için önemli o sebeple lütfen katılmakta çekinmeyin, ben seve seve herkesle röportaj yapmak istiyorum. Var mı gönüllü?

Umarım birileri burdan bana yardım eder. Bu forumda yeniyim pek kullanmayı beceremiyorum, kusura bakmayın kızlar.

Irene Sun

2013*2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

erz24: 1 Mart 2014 Kına
:123: 2 Mart 2014 Düğün............................46....
:123:

bluedays : 24 Nisan 2014 Kına
:123: 26 Nisan 2014 Düğün .........................102....

la_mer : 29 Nisan 2014 Kına
:123:3 Mayıs 2014 Düğün .........................108....

plasticwomen : 6 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .........................115....

pambukprenses : 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .........................115....

melo34 : 9 Mayıs 2014 Kına
:123: 11 Mayıs 2014 Düğün.........................116....

deryaoka : 13 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................123....

almor : 15 Mayıs 2014 Kına

giz08 : 17 Mayıs 2014 Kına

erdemaysenur31 : 23 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................129....

harme : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün ......................... 129....

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ........................ 143....

mutlugul : 6 Haziran 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ........................ 143....

gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................144....

mutluluknerdesinbenibul : 14 Haziran 2014 Kına
:123:15 Haziran 2014 Düğün .......................151​....

Günaydın kızlaar
Giziim resimlerde eklediğin davetiyelere bayıldım onlar hangi markanın

Diloşuum ben nişanımda magnet yaptırdım. magnet tasarımı bana aitti. Matbuu.com da 1000 ad magneti kargoyla birlikte 70 tl civarı bişeye bastırmıştım. Boyut olarak ta 6*8 yaptırmıştım. Daha sonra 300 adetini tül keselerin içine badem şekeri koyup hazırladığım güllü fiyonklarla birlikte ağzını kapatmıştım. Maalesef bitmiş halinin resmini bulamadım Tabiki geriye kalan 700 ad çöpe gitti.

Örnek olarak birde nişan davetiyemi ekliyorum kızlar. Ezgi davetiyenin 400 ad. 200 tl ye yaptırmıştım ben. Herkes çok beğenmişti.

günaydın herkese
yine listede yokum

ayy canım üzülmeee
geçen gün demiştim ya listede olmak isteyenler özel mesaj atsın tarihlerini bana die
sen özel mesaj at tarihlerini yarın listeye mutlaka eklerimm üzülmee

zehroşumm memnun kaldın mı pekii kalitesindenn :44:
dünn kuzene sormayı da unuttum ayrıcaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…