Gunaydin kizlar bugun cok mutsuzum
Günaydın kızlarrrrr, ya ben şu soyadıma alışamadım. Bugün sabahtan 2 saat izin alıp gittim kimliğimi değiştirdim. Çok tuhafıma gidiyor, herşeye alıştım evime, eşime evliliğe ama şu soyisim kısmına alışamadım.
eliff neden kiii :18::18::18:
bizimkilerde konuşurken eylül fln olsun dediklerinde nişanlımın gözlerine ateş açarak bakmıştım bende
müdahale etsin diee
*
selam harmee
OOOOOOO Dila, hayırdır, şimdi okudum , Allah kimseyi çaresiz bırakmasın ne diyelim. İnsanı o duruma getiren sebepleri bilmeden de ahkam kesmek istemiyorum. İnşallah ikna ederler de, yaptığı hatanın farkına varıp hayatın aslında ne kadar güzel olduğunu fark eder.
Sen bizi son durumlardan haber et!!
gelemeyecek olan akrabalar varmış bizim taraftan ve nişanlımın tarafından.babamda birazcık ertelesekmi dedi o an kalbim sıkıştıHayırdır inşallah düğündaş , yalnız bırakma beni
eliff neden kiii :18::18::18:
bizimkilerde konuşurken eylül fln olsun dediklerinde nişanlımın gözlerine ateş açarak bakmıştım bende
müdahale etsin diee
*
selam harmee
gelemeyecek olan akrabalar varmış bizim taraftan ve nişanlımın tarafından.babamda birazcık ertelesekmi dedi o an kalbim sıkıştımilletin geliş tarihine göre düğün tarihi alınmaz düğün tarihi alınır gelebilen gelir dedim kapattım konuyu çok şükür nişanlım hala aferin kız diyo
aynen bende öyle bir bakış atmışım nişanlıma babama korkusundan tamam demesin diyeçok şükür hallettim canım
bizim konuya benzer konularr
ama herkese göre de ayarlanmaz kii
*
sağlık olsun meryemcimm gelir az sora net
bizim konuya benzer konularr
ama herkese göre de ayarlanmaz kii
*
sağlık olsun meryemcimm gelir az sora net
kızlar gelinligimi sizinle paylaşmak istiyorum bu gelinlige nasıl bir saç olur fikir verin bakalım
profilindeki gelinlik sanırım dimii :44::44:
toplu saç uygun olur buna canımm bencee
evet canım oşöyle romantik bir topuz yaptırmak istiyorum ama benim kulaklar kepçe gibi sanki
kızlar gelinligimi sizinle paylaşmak istiyorum bu gelinlige nasıl bir saç olur fikir verin bakalım
Hiç kararsız olma, biz bir hata yaptık 19:30 yazdırdık. Aman aman, misafirlerin çoğu nikahı göremediAnnem kızdı "insan saat 8 buçuğa alır geç mi kaldınız 7 buçuğa almışsız " diye, bence tam saati. Çoğu insan anca toparlanır, yemeğini yer hazırlanır gelir.
Canım benım de nısanlım beykozda oturuyo ben kağıthanede oturuyorum nıkahımız şişli de kıyılıcak bugun yaptık ıslemlerımızı bızde kağıthane beledıyesıne basvurduk belgelerı dırek oraya verdık kayıdımızı yapıp bıze ızın belgesı verdıler onunla bırlıkte şişli nıkah daıresıne gıttık ızın belgesıyle bırlıkte 4 resım de ordan ıstedıler aıle cuzdanı ıcın 70 lira hafta sonu olan nıkahlar ıcınde 130 lıra ucret alıyolar
Hayırlı olsun cnm.Siz nikah dairesindemi yapıcaksın o kadar uygun oldu yaa.
Ben bugün şişli belediyesini aradım.Nikah tarihimizde dolu olduklarını söylediler.Beşiktaşta nikah işlemleri için izin belgesi ile gelenleri 2 ay öncesinden kabul ediyor.O kadar az zaman kala başvurmayıda ben göze alamıyorum riskli geliyor.
Bu gidişle kağıthane belediyesinden 20.30 nikahını alcaz 400'ü bayılcaz
Zaten evlenene herkes bi kazık atıyor yaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrr bizde bugün nikah tarihimizi aldık işlemleri yaptırdık 31/05/2014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?