Yetiştim kızlar :)) Kızlar ben kaftanımı Lal Organizyon diye bir yerden kiraladım. Kiralama fiyatını 600 dedi. Biraz yüklenince 450 dedi, en son ben dayanamadım, "ya dedim, biz herşeyi nişanlımla yapıyoruz, bende bunu çok beğendim nolur az daha birşey yapın" dedim ve 300 'e kapadım pazarlığı. Yalnız kadın bana "sakın kimseye söyleme, daha geçen hafta bir avukat bayana 600'e verdim duyulursa çok ayıp olur" dedi. O avukat bayan burada değildir herhalde dimi
Bu arada firmanın internet sitesi var ama, kaftanların hepsi sitede yok. Muhteşem şeyler var, ben yeşil istiyordum ve bunun başlığı çok hoşuma gittiği için bunu tercih ettim. Pembeler, morlar, lilalar, kırmızılar aklınızın almayacağı kadar çok çeşit var. Hepsinin de başlığı ayrı, ama hepsi böyle gösterişli. Başlığı ve özel kolyesi ile zaten bir bütün oluyor ve kendisini gösteriyor kaftan.Ben askıda görünce beğenmemiştim, giyince, başlığı ve kolyesi takılınca bir de belinde ki kuşağı işte bu dedim.
Kızlar bişey sorucam.
Akciğer filmini sizden aile hekiminizmi istiyor ?
Benden istemedi. Ama sağlık raporumu aldım :26:
Kaftanınızı
(bir şeyler daha yazmak zorundayım 15 karakter yazmalıymışım en az :))) )
Bizden aile hekimi istemedi, kan tahlillerinin sonuçlarını almaya gittiğimiz aile sağlık merkezinde çektiler akciğer filmlerini sonra hemen verdiler raporu.
Kuzucum kafamı allak bullak ettin
Aile hekimi aile sağlığı merkezinde oluyor zaten. Raporu da aile hekimi veriyor. Son olarak raporu toplum sağlığı merkezine onaylatmaya götürdüm.
Kimse bana akciğer filmi çekicez/çektirceksin vs demedi/istemedi :26:
ayşenur hoşgeldinn canımm
çok geçmiş olsun iyisin inşallah bugünn :26:
*
büssürü şey konuştuk ama sonuca bağlayamadıkk
*
nikah işlemleri içinde nişanlıma son 15 gün içinde yapın demişler ama benim mantığıma uymadı yaa
Hoşbulduk cnm
Çk şükür daha iiyim tam anlamı ile düzelemesemde önceki Pazartesi,Salıya nazaran baya ayaklandım.
İnanırmısın doğum günü pastamden ne kestim ne yedim hediyelerimi bile gözüm görmedi nişanlıcan geldi bize o salonda bn odamda yatakta onu bile görmedi gözüm
Hayırlısı ile sonuca bağlanır
Yani bencede son 15 gün çk saçma
Bn kağıthane belediyesine sordum.Şimdide 20.30 nikahı boş dediler bize onu alabilirsiniz.Sizce düğünde bu saat nasıl idealmi yoksa geçmi
Kararsızım
Kuzucum kafamı allak bullak ettin
Aile hekimi aile sağlığı merkezinde oluyor zaten. Raporu da aile hekimi veriyor. Son olarak raporu toplum sağlığı merkezine onaylatmaya götürdüm.
Kimse bana akciğer filmi çekicez/çektirceksin vs demedi/istemedi :26:
kıymetçim ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzücü bu yaşanılanlar çok üzücü başınız sağolsun canım ya ben kayınvalidenin mutlluğunuzu görmesini isterdim
iş içinse çok çok sevindim diğer topikte görmüştüm yazdımmı bilmiyorum bu sıralar çok unutkanım ama ibb demişsin sen anadolu yakaısnda oturuyordun anadoluda ibb yeri varmı bide inşallah seçim sonrası sizleri değiştirmezler ibb şu anda alabildiğini aldı benim nişanlımıda alıyorlardı ama biz diğer başkan adayı daha güçlü diye girme dedik diğer başkan seçilsin o zaman koycaz kısmetse ama inşallah yerin değişmez senin de canım sözleşmeli personel olursun inşallah
Bende aynı durumdaydım hayatım bıttı cok sukur sende atlatırsın ınsallahbana nikah işlemi deme ne dersen de
Canım benım de nısanlım beykozda oturuyo ben kağıthanede oturuyorum nıkahımız şişli de kıyılıcak bugun yaptık ıslemlerımızı bızde kağıthane beledıyesıne basvurduk belgelerı dırek oraya verdık kayıdımızı yapıp bıze ızın belgesı verdıler onunla bırlıkte şişli nıkah daıresıne gıttık ızın belgesıyle bırlıkte 4 resım de ordan ıstedıler aıle cuzdanı ıcın 70 lira hafta sonu olan nıkahlar ıcınde 130 lıra ucret alıyolarSelam kızlar ben geldim.
Rahatsız olduğum için dün işte değildim bugünde işler ile boğuşuyorum.Maşallah kınalıklara geçmişssin.Davetiyeler konuşulmuş
Bizde nikah işlemlerine başlayacağız önümüzdeki pazartesi sağlık ocağına kan vermeye gideceğim.sonuçlar ertesi gün çıkıyormuş.ve sonradanda akciğer filmi için verem savaşa giderim dedim o gün yarım gün izin alsam yeter heralde sonuçlarıda anneme aldıracağım.Aile hekimi tahlilerde bişy çıkmaması halinde benim dışımda birisinin alabileceğini söyledi.
Diğer yarım gündede nikah işlemleri için başvururuz sabahtan diye düşündüm.
Fakat size bir şey danışmak istiyorum.Şimdi nişanlımın ikametgahı kağıthanede.Benim üsküdarda.
Bizim düğün Beşiktaşta.Bizim kağıthaneye başvurmamız gerekiyormuş ya oradan beşiktaşa memur gelecek.Yada kağıthane bizim evrakları beşiktaşa yollucak izin belgesi verip.
Ne kadara mal olur dedim 400 fln bulur dediler belediyeden
Üfff yaaa herşey para heee
Nikah işlemi yapanlar sizdede buna benzer bir durum oldumu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?