'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Selam kızlar ben geldim.
Rahatsız olduğum için dün işte değildim bugünde işler ile boğuşuyorum.Maşallah kınalıklara geçmişssin.Davetiyeler konuşulmuş
Bizde nikah işlemlerine başlayacağız önümüzdeki pazartesi sağlık ocağına kan vermeye gideceğim.sonuçlar ertesi gün çıkıyormuş.ve sonradanda akciğer filmi için verem savaşa giderim dedim o gün yarım gün izin alsam yeter heralde sonuçlarıda anneme aldıracağım.Aile hekimi tahlilerde bişy çıkmaması halinde benim dışımda birisinin alabileceğini söyledi.
Diğer yarım gündede nikah işlemleri için başvururuz sabahtan diye düşündüm.
Fakat size bir şey danışmak istiyorum.Şimdi nişanlımın ikametgahı kağıthanede.Benim üsküdarda.
Bizim düğün Beşiktaşta.Bizim kağıthaneye başvurmamız gerekiyormuş ya oradan beşiktaşa memur gelecek.Yada kağıthane bizim evrakları beşiktaşa yollucak izin belgesi verip.
Ne kadara mal olur dedim 400 fln bulur dediler belediyeden
Üfff yaaa herşey para heee
Nikah işlemi yapanlar sizdede buna benzer bir durum oldumu kızlar

o zaman gayet uyguna bulmusum kapora falanda demedı sadece beden ve boyumun olcusunu ıstedı

ayşenur hoşgeldinn canımm
çok geçmiş olsun iyisin inşallah bugünn :26:
*
büssürü şey konuştuk ama sonuca bağlayamadıkk
*
nikah işlemleri içinde nişanlıma son 15 gün içinde yapın demişler ama benim mantığıma uymadı yaa

merak ettim

Kızlar bişey sorucam.
Akciğer filmini sizden aile hekiminizmi istiyor ?
Benden istemedi. Ama sağlık raporumu aldım :26:

Kızlar bişey sorucam.
Akciğer filmini sizden aile hekiminizmi istiyor ?
Benden istemedi. Ama sağlık raporumu aldım :26:

Bizden aile hekimi istemedi, kan tahlillerinin sonuçlarını almaya gittiğimiz aile sağlık merkezinde çektiler akciğer filmlerini sonra hemen verdiler raporu.

Kaftanınızı

(bir şeyler daha yazmak zorundayım 15 karakter yazmalıymışım en az :))) )

Kaftanınızı

(bir şeyler daha yazmak zorundayım 15 karakter yazmalıymışım en az :))) )

Arkadaşlık talebi yoliyim kabul edin sizde, albümlerimde kına gecesi albümü var oradan bakabilirsin :)

Bizden aile hekimi istemedi, kan tahlillerinin sonuçlarını almaya gittiğimiz aile sağlık merkezinde çektiler akciğer filmlerini sonra hemen verdiler raporu.

Kuzucum kafamı allak bullak ettin
Aile hekimi aile sağlığı merkezinde oluyor zaten. Raporu da aile hekimi veriyor. Son olarak raporu toplum sağlığı merkezine onaylatmaya götürdüm.
Kimse bana akciğer filmi çekicez/çektirceksin vs demedi/istemedi :26:

Valla kafan karışmasın hiç, her yerde başka başka şeyler uygulanıyor. Sen raporunu aldıysan sorun yok demektir. Bizde şu şekilde oluyor , önce mahallende ki sağlık ocağına gidiyorsun orada kan veriyorsun, 3 gün sonra Gökdere Aile Sağlık Merkezi var oraya gidip tahlil sonuçlarını alıyorsun bir de röntgen çekiniyorsun bu kadar. Raporu hemen veriyorlar orada. Ama daha önce forumda da okumuştum, akciğer filmi çektirmeden nikah işlemlerini yapan. O yüzden hiç kafanı bulandırma, raporunu aldıysan sorun yok demektir.

Hoşbulduk cnm
Çk şükür daha iiyim tam anlamı ile düzelemesemde önceki Pazartesi,Salıya nazaran baya ayaklandım.
İnanırmısın doğum günü pastamden ne kestim ne yedim hediyelerimi bile gözüm görmedi nişanlıcan geldi bize o salonda bn odamda yatakta onu bile görmedi gözüm
Hayırlısı ile sonuca bağlanır
Yani bencede son 15 gün çk saçma
Bn kağıthane belediyesine sordum.Şimdide 20.30 nikahı boş dediler bize onu alabilirsiniz.Sizce düğünde bu saat nasıl idealmi yoksa geçmi
Kararsızım

Hiç kararsız olma, biz bir hata yaptık 19:30 yazdırdık. Aman aman, misafirlerin çoğu nikahı göremedi Annem kızdı "insan saat 8 buçuğa alır geç mi kaldınız 7 buçuğa almışsız " diye, bence tam saati. Çoğu insan anca toparlanır, yemeğini yer hazırlanır gelir.

benden de istemedi ben aldım raporu canım gayet saglıklıyım maşallah

sağolasın Giziimm

evet ben anadolu yakasındayım servisim var karşıya geçiyorum her gün. valla seçim sonrası ne olur hiç bilemiyorum, oluruna bıraktım açıkcası, zaten evde oturuyordum 3ayda olsa çalışıcam dedim artık ne olursa olsun. hiçbirşey olmasa çeyizime mutlaka faydaları olacak ben zaten sözleşmeliyim şuan, ihale kapsamında almışlar bizi. iştirak şirketlerinden birine bağlıyım, taşeron falan değil yani. bir de şöyle bir durum var, benimle aynı işi yapan daha önceden orada olan asıl personelden bir kız evlenip şehir dışına gidicekmiş ağustos ayında, onun yerine birini alırlarsa o ben olmalıyım diye düşünüyorum. bugün ve yarın izin vermişlerdi arayıp yarın gelmemi istediler diğer yeni girenler daha işi anlayamadı sen yapabilirsin sen gel dediler, göze girdim yani. bakalım herşey kısmet

bana nikah işlemi deme ne dersen de
Bende aynı durumdaydım hayatım bıttı cok sukur sende atlatırsın ınsallah
İyi dileklerınız ıcın hepinize teşekkür ederim.Birşeyi daha atlattık ama daha cok sey var sıra ev bulmak ıcını döşemek kına yeri bindallı gelinliğim :26: nikah şekeri davetiye .. ne cok eksık varmıs hale ya

Canım benım de nısanlım beykozda oturuyo ben kağıthanede oturuyorum nıkahımız şişli de kıyılıcak bugun yaptık ıslemlerımızı bızde kağıthane beledıyesıne basvurduk belgelerı dırek oraya verdık kayıdımızı yapıp bıze ızın belgesı verdıler onunla bırlıkte şişli nıkah daıresıne gıttık ızın belgesıyle bırlıkte 4 resım de ordan ıstedıler aıle cuzdanı ıcın 70 lira hafta sonu olan nıkahlar ıcınde 130 lıra ucret alıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…