'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya benim yardıma ihtiyacım varr
nişanlımı zayıflatmam lazım düğünden önce ama uzaktan müdahale edemiyorum
laf sölüyorum ama pek etkili olmuyo zannımcaa
bana fikir verin nasıl yapabilirimm

canım ben nişanlıma söylemediğim şey kalmıyo göbeğin senden önde gidiyo falan filan başlarda tamam hayatım salona yazılacam yediğime dikkat edecem diyo ama maalesef herşey aynı kalıyo göbişimiz hiç küçülmüyor

oyy yaaaa benimkide öylee
yazıldı spora 4 5 anca gitti maddi destekte bulundu salona saolsunn
cidden küçük kalıyorum bide ben yanında zaten 25 cm var aramızdaa

canım kilo vermek için azim lazım zorlama ile olmaz ki sen ne kadar baskı yaparsan yap

günaydınn kızlarrr
nasılsınızz
*
Allahtan bişe gelmezse dün benim son bekar doğum günümdüü
seneye canparem ile birlikte geçircez inşallah

Slm millet,
Bugün öğlene kadar izinliydim kan tahlili,akciğer filmi ve vesikalık foto işini hallettim.Yarın sonuçlar çıkıyor
Nişanlımda tamamlasın inş bizde ilerleyen günlerde nikah işlemleri için başvurumuzu yapacağız hayırlı ile.
Bu arada Geçmiş doğum günün kutlu olsun burçtaşBekar olarak son doğum günü kendi evinde bir dahaki yaşını kutlucağını bilmek çk farklı ve güzel bir his gerçekten

slmm arkadaşlar nasılsınız bennn hazırlıkkk hergün bişeyle uğraşıyorumm bugün aşkımm damatlını aldııı ayy hayal kurmakdan ölücem kalbim durcak

slmm arkadaşlar nasılsınız bennn hazırlıkkk hergün bişeyle uğraşıyorumm bugün aşkımm damatlını aldııı ayy hayal kurmakdan ölücem kalbim durcak

selam canım...
güzel duygular gerçekten.
bizim de her gün ilgilenilcek bir şey çıkıyor şu günlerde.
İnşallah herşey çok güzel olur ve su gibi akar.

selam canım...
güzel duygular gerçekten.
bizim de her gün ilgilenilcek bir şey çıkıyor şu günlerde.
İnşallah herşey çok güzel olur ve su gibi akar.

dimi canım ya hergün bişey çıkıyo
inşallah canım zamanımız dediğn gbi su gibi akarr ve ogün gelir
çok güzel heycan şuan herşey istedimiz gibi ilerliyo inşallh düğünde kınada
insanlar huzursuzluk çıkarmaz ağız tadıyla geçer

İnşallah canım.
Güzel düşünelim güzel olsun.
stres seviyemizi en aza indirmemiz gerek.

İnşallah canım.
Güzel düşünelim güzel olsun.
stres seviyemizi en aza indirmemiz gerek.

dimi canım güzel düşünelim güzel olsun
haklısın stresimizi aşşağılara çekmek lazım
ben heycanlanınca hasta gibi oluyorum sende nasıl durum
böyle midem bulanıyo hemen kusuyorum hatta nişan sabahı heycandan gitmiştim
yeme içme 0 a iniyo:26: uuu düğünde nasıl olurum

Benim de midem bozuluyor canım.
İştahım kapanıyor. :)

Hayırlısı olsun bakalım, zor işleri halletmişsiniz kolay iş kalmış geriye.

Selamlarr, hayal kurmaktan ölmeyin sakın çünkü çok daha heyecanlı anlar var önünüzde yaşanacak. Ben nikah masasında çok heyecanlıydım, hatta o kadar ki nikah memurumuz bayandı "hayırdır ters bir durum mu var" demiş ben hatırlamıyorum tabi bunu, bende "çok heyecanlıyım" demişim. Videoyu izleyince gördüm ne kadar heyecanlı olduğumu, başkası izlese "yazık kızı silah zoruyla masaya oturtmuşlar" der o derece yani Şimdiden mutluluklar, hep böyle güzel heyecanlar olsun hayatınızda inşallah

Günaydın kızlar.
Evt nil bi kısmını hallettik.Bakalım annem bugün sonuçları alcak.
Yarında nişanlım yaptırcak tahlilleri onunde perşembe çıksa sonuçları cuma günü işlemleri başlatmak için başvurmuş oluruz kısmetse

kızlar yavaş yavaş herşey tamamlanıyo gibi gelinlik ve kına kıyafetim dikiliyor kına yakılırken ayrıca giyeceğim kıyafette son aşamalarında düğün davetiyelerimizi beğendik siparişini vereceğiz kına davetiyelerimizde aynı şekilde mobilyaların siparişleri verildi kınadaki bütün hediyeliklerimi tek tek hazırladım hepsi bi kenarda dağıltılcakları günü bekliyorlar:):) bi nikah günümüz kaldı onuda şubat başında halledeceğiz inşallah:) benden bu kadar bir çok şey halledildi uzun zamndır giremedim site yasaklanmıştı çok şükür şimdi normale döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…