'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar
kızlar bişey soracam düğün tarihim belli hazırlıklar devam ediyo mobilyalarım tamam ama ben evlenemeyecek gibi hissediyorum sizede böyle oluyor mu :26:

anlatınca iyice heycanlandımmm bazı şeyleri izleyince farkına giriyoruz bende nişan anını izleyince sanki aşkımı dövecek gibiyim sinirli sinirli konuşup durmuşum ayy süper duygular ya sen atlatmışsn ne güzel hayırlı uğurlu olsun birr ömür boyu mutluluklar

günaydın kızlar
kızlar bişey soracam düğün tarihim belli hazırlıklar devam ediyo mobilyalarım tamam ama ben evlenemeyecek gibi hissediyorum sizede böyle oluyor mu :26:

günaydın canımm bu bence bütün kızlara oluyo bende kendimi hiç böyle sanki o ortamın içinde gelin olark hayal edemiyodum tuhaf bişeydi amaa şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hayalini kurmaktan heycanlanmaktan duramıyorum yani böyle hissetmen çokk normal geçer yakında

inş canım ya sanki bişey olacakta evlenmeyecez nişanlımla ayrılacaz gibi hissediyorum buda korkutuyo beni :18: inş geçer yaaa

Gunaydinn kizlarr
Egitimdeyimm kusura bakmayin listeyi yapamadim bugun ogleden sonra gelebilirsem yapmaya caliscamm
Gorusuruzzz

selam kızlaaaar nasılsınız keyifler nasıl? :)

ben kına da ne giyeceğime karar veremiyorum bi yandan hem abiye hem bindallı giymesemmi diyorum bi yandan giymezsem nasıl olcak diyorum.. ilk giriş müziği bindallıyla garip olur gibi geliyor geçen gün hint kıyafeti tarzı otantik bi elbise gördüm onu düşündüm sadece onu mu giysem diye ama etrafımdan güzel yorumlar almadım..ne yapcağımı bilmiyorum yani :44:

Son düzenleme:

Böyle heyecanlar güzel tabi ki, bende düğün günü heyecandan bir şey yiyemedim. Kuaförde işimin bitmesine yakın, gelinliğimi giymiş duvağım takılırken aniden şekerim düştü ve fenalaştım. Titremeye başladım, ama öyle böyle titreme değil, herkes korktu birşeyler yedirdiler falan kendime geldim. O yüzden düğün günü kesinlikle 2 lokma da olsa bir şeyler yemeye dikkat edin. Çünkü ilerleyen saatlerde koşturmacadan isteseniz de fırsat bulamayabilirsiniz.

Güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim, Allah herkesi mutlu etsin.

günaydın kızlar

Normal şeyler bunlar, bende düğün günü gelin alma da odamdan çıkamayacakmışım gibi geldi. Sanki beni almaya geldiklerinde "yok vazgeçtim gelmiyorum" diyecekmişim gibiydi. O yüzden "Cüneyt gelsin onu görücem" demiştim. Onu görünce bir cesaret çıktım odadan Güzel şeyler düşünün herşey güzel olsun

kızlar kusura bakmayın bugün listeyi yayınlayamıyorumm
çok yorgunumm çoookkk

öyle kötü kötü düşünme ya allh korusun
amin canım

demek ki herkese oluyomuş içim rahatladı biraz inş herşey iyi olur

selam kızlar yazdıklarınızı okudum bi ben değilmişim bu duyguları yaşayan strese giren heyecanlanan onu anladım benimde herşeyim hazır aslında bi gelinlik kaldı sayılır onuda haftaya halletcem inşallah bu duyguları bi daha yaşayamıcaz çünkü ilk heyecan başka nişanlım bu konularda tecrübesiz olduğun halde aynı zamanda bu kadar şeyi nasıl hallediyosun şaşırıyorum sana diyip duruyo dalga geçiyo resmen benle ama ben tadını çıkartıyorum herşeyin umarım son ana kadar herşey çok güzel olur hepimiz için

hepimiz aynı duygular içindeyiz gerçkten birdHA bu heycanı yaşayamayız fırsat bu fırsat tadını çıkarmak gerek gelinliğinide inşallh hayalindeki gibi alırsın canım

hepimiz aynı duygular içindeyiz gerçkten birdHA bu heycanı yaşayamayız fırsat bu fırsat tadını çıkarmak gerek gelinliğinide inşallh hayalindeki gibi alırsın canım

teşekkür ederim tatlım umarım istediğimi bulabilirim aslında normalde çok çabuk karar veren bir yapım var ama gelinliğe gelince tıkandım kaldım ama bu sefer kararlıyım haftasonu halletcem artık :)

hayalinde nasıl bişey var canımmm

aslında basit bişey istiyorum sade ama gösterişli bişey istiyorum ve kesinlikle çok kabarık olsun istiyorum prenses etek modellerinden antalyadayım ben iyi dikim yapan bi yer yok burda hazırlarıda beğenmiyorum hafta sonu gitcem yeri nette gördüm hoşuma gitti gibi oldu bi bakcam işte umarım olur istediğim gibi

bende interntten beğendim mağazasına gittim ahh hayalimdeki gelinliktibirde manken üzerine giydirmişler koştum benim gelinliğim diye denedim tek seferde oldu boyu kalıbı aldık ve çıktık başka denemedim bile mağaza iyi olursa bence hazırlar güzel dikilenlerin sonunun ne olca pek belli olmuo en azından etrafımdakileer pişman tabi dedim gibi hazırında mağazası iyi olmalı diken yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…