çok koşuşturmalı bir gün yaşadım ve topice bu saatte girebildim nikah günü alabildik sonunda ama durun kolay oldu mu hayırr!!!
nişanlımın sağlık raporu olay oldu sabah gitti sistemler yoktu öglenden sonra gitti aldı nihayet bir heves belediyeye gittik evrakları verdik ama oda ne rapora talesemisi yoktur yazılmamış saat00 ve nikah dairesi 16:00'da kapanıyor bahçelievlerden çıkıp bir hışım kasımpaşaya gittik ama tabi yolda hekimleri şikayet ettim sorumsuzluklarından 15 gündür uğraşıyoruz kavga dövüş aldık yazıyı ama malesef yarım saat kalmıştı kapanmasına kasımpaşadan yetişmemiz imkansız diye üzülmeye başladık. Yılmadım bugun bu iş bitecek dedim atladık ilk gelen otobüse aradım belediyeyi durun gitmeyin geliyoruz biz diye hemen gidip evrakları ve ücreti verdik kağıdımızı aldık çok şükür
günaydınn kızlarr
nasılsınızzzz
*
meryem gözünüz aydınn
darısı bize inşallah o işlemler için
*
günaydın topograf
Günaydın cancağızım
Ben iiyim çk şükür koşturmacalara devam.Bu hafta gelinlik bakmayı planlıyorum çk heyecanlıyım:18:
günaydın kızlar nasıl gidiyo
Tahmin edebiliyorum cnm yaaa
Nişanda ztn onun kadar olmasada ona yakın bir his hissetmiştim
İnsanın içine sinmesi benimsemesi çk önmli
Tşkler cnm inş
Bu arada kına mekanları araştırıyorum bir yandanda netten
yer sorununu hallettim ya çok rahatımm
ben de yana yana kaftan arıyorum
şöyle içime sinen bi modell
*
bide şubat başında gelinlik provam varr
Hadi yaa kına yerin hazır demek.
Oooo iisin o zaman
Ben daha gelinlik seçicem,kaftan,abiye kına kıyafeti ooooo biri bitse başkası çıkıo yaa evlenip şöle balayında tatil keyfi yaparken ohh be demek istiyorum:44:
kına düğün bir olcak ya canım
düğün salonunda olcak kınamdaa
*
abiye almicam ben direk gelinlikten kaftana transfer olcam
*
ben de balayına gitmek istiyorum artıkk
ayy bide balayı alışverişi yapcamm
Heee anladım.
Bide balayı alışverişi var doğru.
Gerçi bn çok bişy almıcam çnkü bi sürü şeyim var.
Bir kaç yeni parça eklerim yeter
ben de bi kaç parça eklemek istiyorumm
bikini, plaj çantası, elbisecanlar, şortlar olabilirr
Bnm bikinilerim yeni almıcam,plaj çantamda var.Fakat bende yeni bir plaj havlusu ve akşamları giymek için yeni bir kaç elbise ve tşort alabilirim
İşin en guzel kısmı o olucak heraldekına düğün bir olcak ya canım
düğün salonunda olcak kınamdaa
*
abiye almicam ben direk gelinlikten kaftana transfer olcam
*
ben de balayına gitmek istiyorum artıkk
ayy bide balayı alışverişi yapcamm
sen yeter ki almak iste bişelerr
varlar yok olurr
İşin en guzel kısmı o olucak heraldemasraflar masraflar ama olsun kemer sıkmaya devam
işte zaten meselede o
o kadar çk masraf olduki çk bişy alıp bide onları masraf yapmak istemiyorum
Tabi şimdi böyle diyorum hiç belli olmaz kendimi dizginlemem gerek
Geçen gün adl'den bir hırka almaya girdim 2 tanede etek alıp çıktım.Neymiş indirim varmış
nilllll
aşağıda görüyorumm seniii
bizi aydınlatsanaaaa
balayında yanımıza almamız gerekenlerii
Gözünden de bir şey kaçmıyor valla :))
Gideceğiniz yere planladığınız balayı konseptine bağlı. Bir kere bol bol iç çamaşırı aldın, bakım ürünleri (şampuan, nemlendirici, oluşabilecek güneş yanıklarına karşı kremler, ağzı kesici ilaç, diş fırçası), güneş gözlüğü, yanınıza deniz ve havuz kenarı için sandalet bir de akşamları çıkarken giyebileceğiniz rahat bir terlik veya ayakkabı almanız yeterli bence. Ben günlük plan yapıp hazırlamıştım kıyafetlerimi. Pazar sabah şu kombin-akşam şu kombin falan diye diye. Giydim mi? Çoğu giyilmeden geri geldi.
Eğlence mekanlarını bol bol ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, o mekanlara uygun yazlık abiyelerde tercih edebilirsiniz. Sakin bir balayı olacaksa, geceleri en rahat edeceğiniz şey elbise ve şortlar :)
Bir de şu, çeyizinize aldığınız gecelikler var yaonlardan alın yanınıza. Size şuan komik yada utanç verici gibi gelebilir ama eşiniz giymenizi isteyecek benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?