'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Az önce dediğim gibi olmuyor bu 3 belediye dışında başka yer.
Ama sn yinede dedin diye Fatih Belediyesi yanlış bilgi verebilir düşüncesi ile aradım.
Fakat malesef

ayşenur yokmu mevkisi olan bir tanıdığın canım sen onu koy araya bir miktarda memurlara ver bak nasıl çözülüyor

Kızlar bilmiyorum dans ile falan geçiştirilir mi.
O kadar zaman öncesinden tüm dış nikahlar nası doluyor.Bide 2 memur varmış.Ben tek fln sanmıştım.
Sonuçta nikahtan önce tek dans olur.Pastada kesemezsin takı merasimide yapamazsın.
Bide memur geç kalırsa ztn saat geç vay halimize

kına için bunu kiralamayı düşünüyorum nasıl sizce

Eklentiler

• $1236905_520628678018438_788544278_n.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 19
  • $1231511_520628681351771_1220329194_n.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 21
ayşenur yokmu mevkisi olan bir tanıdığın canım sen onu koy araya bir miktarda memurlara ver bak nasıl çözülüyor

Melo sordum kayınvalidemlere.Aslında şişli belediyesinde çalışan tandıkları var.Bir faydası olurmu bilmiyorum.
Çk canım skıldı yaaa evlenmek bile mesele bu ülkede yaaa.Zaten gereksiz paralar alıyorlar bide yer bile bulamıyoruz

ayy canım hemen olumsuz düşünmee :26::26:
düğün 8 de başlasa dans ilk oyun fln derken 9 a anca misafirler toplanmış olmaz mıı :44:

kına için bunu kiralamayı düşünüyorum nasıl sizce

güzelmiş canımm

canım bak düğünün 7de başlar ama misafirlerin gelmesi 7:30 -8:00 bulur sen 8de çıkarsın ilk dans pasta kesimi saat 9 olur zaten 9 da nikah memuru gelir nikah kıyılır takı derken 11 düğün bitti memuru sıkıştır koca belediyede bir tane memur olmaz

Youtube'de kına videoları bakarken birden bu video buldum kendimi ve çok kötü oldum ağlamadan duramadım
Çk zor off yaaa.
Hem ağlarım hem giderim diye boşuna dememişler:2:
[video=youtube;UjDgREPHrVc]http://www.youtube.com/watch?v=UjDgREPHrVc[/video]

bir karar vermem lazım davetiyelerden hangisi karar veremedim hadi bir el atın

Eklentiler

• $70741-1.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 13
  • $1_69397561_sedef_3628.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 19
bir karar vermem lazım davetiyelerden hangisi karar veremedim hadi bir el atın

ikincisi güzelmiş ama neden acele ediyorsun ben bastırmayı felan nisan ayına bırakacağım çünkü kına mekanımın neresi olması konusunda seçenekleri düşünüyorum siz hemen bastıracakmısınız kızlar

Melo bendece 2. daha sade ve zarif duruyor.
Bizde nisan ayında bastırırız heralde daha zaman var sonuçta.

Kızlar siz yatağınızı aldınızmı.Aldıysanız hangi marka?
Yeni çıkan visco yataklar hakkında ne düşünüyorsunuz.
Ben aslında işbirden almak istiyordum.Evdeki yatağım oradan ve çok rahat ama işbir çk pahalı.
Çk masraf yaptık mobilyalara Yataştan fln bakıyorum.
Hatta bugün yataşa fikir almak için girdim Five Z Full Ortapediği önerdiler.
Nişanlım yanımda olmadığı için test edip oturmadım

Gelinlik modellerı ıcınde kayboldum kızlar ınternette bakıyorum off cok guzelmıs bu benım olmalı dıyemıyorum hıc bırıne nerden bulcam ben yaa

İşbir yataktan alıcam ben de canım kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…