'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ilk fotografta ki kızı zorlamı gelin etmişler ne olmuş ona öyle ne mutsuz bir gelin ben hep türkan şoray duvagı istedim ama gelinlige uyar mı bilmiyorum

Muhtemelen Reklam Çekimi, hatta gelinlik reklamı. Gelinliğe dikkati çekmek için kıza dikkat çekmemek için mimiksiz gizemli bir duruş istemiştir fotoğrafçı:)
Şoray Duvağı kesinlikle eğer Dış çekim yapılacaksa mutlaka tercih edilmesi gereken duvak şekli. Hem fiziği daha narin ve alımlı gösteriyor, hem de görselliği çok hoş. Gelinliğini gördüm, kesinlikle güzel olacaktır.

aynı durumdayız ve ben ayrıca şafak sayıyorum, asker yolu gözlüyorum... gelinlik de bakmadım nişanlım geldiğinde çok az vaktimiz kalmış olcak şuan çok panik yaptım ((((

aynı durumdayız ve ben ayrıca şafak sayıyorum, asker yolu gözlüyorum... gelinlik de bakmadım nişanlım geldiğinde çok az vaktimiz kalmış olcak şuan çok panik yaptım ((((

tez zamanda kavuşun inşş cnmm... =)

ama aslında nişnlın gelene kadr sen annenle bakablrsin bölece beğendiğinde de son olrk nişnlına gösterip alablrsinz.. zaten erkekler gelnlk ya da ne blm alşwerşte pek blnmaktan hoşlanmıyor hele söz konuu gelnlkse =))

bn nişnlma hadi bakalım diorm o yok sen annle gez beğendğinde ben de gelr alırım dio meselaa

Hey kızlar panik yapmayalım (size diyorum ama :18:) yapcaz yapcaz, başarıcaz bu işi. belki herşey tastamam olmayabilir. Biz nişanlımla düşündük de nikah tarihi, kapısını kitleyebileceğimiz bir yuva ve gelinlik olsun, gerisi bir şekilde halledilir diye. O yüzden bunaltmıyorum kendimi. Ama buradaki arkadaşların heyecanı beni çok motive etti. Tez zamanda ben de başlıyorum işlere. Ha gayret.

Bu arada askerdeki yarini bekleyen ve bu arada düğün hazırlığı yapan başka arkadaşlar var mı? Ne durumdasınız hanımlar?

bende onunla bakmak istiyodum... annem, ablamlar,arkadaşlar.. grup grup bakarım artık iyileşirsem bu pazar bi fatihe gideyim..

gelinliğe bakmaya ne zaman başlamayı düşünüyosunuz ?

Offf ya cnm çk skıldı.
Nikah işlemleri için cuma günü Kağıthane belediyesine başvurucaktık.
20:30 nikahını alcaktık dolmuş
21:00dan sonra ancak dedi telefonda görüştüğüm kişi.
O saatte bnce çk geç napıcaz bilmiyorum

Ben gelinliği son günler alıcam.
bekleticem orda bitince de.
çünkü onu asçak öyle geniş bir alanım yok. :)
Benim de ilk provam martta.

aman tugce dusundugun seye bak ben 1 ay kala provaya gidicem belki birkaç şey eklenir ama daha cok iç çamaşırı ve ayakkabı ile prova gereklı dedıler suan yatagın altında kırısık vazıyette provadan sonra utulettırırım eve getırıp tavana kanca yaptırıp asıcam :)

Bu arada askerdeki yarini bekleyen ve bu arada düğün hazırlığı yapan başka arkadaşlar var mı? Ne durumdasınız hanımlar?

merhabaa
ben sıramı geçen yıl savdım vallahii

ayy hadii yaaa:26::26::26:
aslında yaza geliyo düğünün geç saatte gelir bi çok misafir ama 9 dan sonraya sarkarsa sıkıntı olabilir biraz ayşenurcum

9 da çok geç canım ama yetişmez düğünün başka belideyey bak mutlaka boş günü olan vardır

Evt cnm ama napıcaz bilmiyorum yaa.Bide nikah işleminden önce oynansa olmaz takı takılsa olmaz o arayı doldurmak için çk kötü oldu bu

9 da çok geç canım ama yetişmez düğünün başka belideyey bak mutlaka boş günü olan vardır

Başka belediye olmuyormuş Fatih belesiyesini aradım sordum ya bnm veya nişanlımın ikametgah ettiği belediye yada nikah işleminin gerçekleştirileceği yerdeki belediye dediler.
Şimdi kağıthanede durum bu Üsküdar 619 tl istiyor.Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçicekleri için fiyatı şişirmişler maşallah.
Beşiktaş belediyeside izin kağıdı ile gelenleri evlilik tarihinden 2 ay önce kabul ediyor.3ay öncesinden zaten yerleri açıyor ilk önce Beşiktaşa bağlı olanların işlemini yapıyor.
2ay öncesinde çk riskli geliyor bana ya o kadar az zaman kala yer bulamazsak diye:18:

Evt cnm ama napıcaz bilmiyorum yaa.Bide nikah işleminden önce oynansa olmaz takı takılsa olmaz o arayı doldurmak için çk kötü oldu bu

ayşenur bahçelievler belediyesine sor canım mayıs ayında boşluk var :) bakırköy'e sor sonucta masai dışı olacagından farklı bir belediye tercih edebilirsin ama nişanlının sağlık raporunda mutlaka akdeniz anemisine rastalanmamıştır yazdır o ufacık not başıma ne işler açtı

Az önce dediğim gibi olmuyor bu 3 belediye dışında başka yer.
Ama sn yinede dedin diye Fatih Belediyesi yanlış bilgi verebilir düşüncesi ile aradım.
Fakat malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…