ilk fotografta ki kızı zorlamı gelin etmişler ne olmuş ona öyle ne mutsuz bir gelin ben hep türkan şoray duvagı istedim ama gelinlige uyar mı bilmiyorum
oohooo herkes nerdeyse her şeyi almaya bşlamış vayy benm halime o zamn
gelnlk bakmadım, iç çamaşırı gecelk almadım, perde yok eşya yok halı yok ayyy napcm bn yetşr mi blmem bi de daha kiralık ew bakılck onu da nisan da tutcz snra eşya bakarz dirz amaa off harbi yandım ben
aynı durumdayız ve ben ayrıca şafak sayıyorum, asker yolu gözlüyorum... gelinlik de bakmadımnişanlım geldiğinde çok az vaktimiz kalmış olcak şuan çok panik yaptım ((((
oohooo herkes nerdeyse her şeyi almaya bşlamış vayy benm halime o zamn
gelnlk bakmadım, iç çamaşırı gecelk almadım, perde yok eşya yok halı yok ayyy napcm bn yetşr mi blmem bi de daha kiralık ew bakılck onu da nisan da tutcz snra eşya bakarz dirz amaa off harbi yandım ben
aynı durumdayız ve ben ayrıca şafak sayıyorum, asker yolu gözlüyorum... gelinlik de bakmadımnişanlım geldiğinde çok az vaktimiz kalmış olcak şuan çok panik yaptım ((((
tez zamanda kavuşun inşş cnmm... =)
ama aslında nişnlın gelene kadr sen annenle bakablrsin bölece beğendiğinde de son olrk nişnlına gösterip alablrsinz.. zaten erkekler gelnlk ya da ne blm alşwerşte pek blnmaktan hoşlanmıyor hele söz konuu gelnlkse =))
bn nişnlma hadi bakalım diorm o yok sen annle gez beğendğinde ben de gelr alırım dio meselaa
Hey kızlar panik yapmayalım (size diyorum ama :18:) yapcaz yapcaz, başarıcaz bu işi. belki herşey tastamam olmayabilir. Biz nişanlımla düşündük de nikah tarihi, kapısını kitleyebileceğimiz bir yuva ve gelinlik olsun, gerisi bir şekilde halledilir diye. O yüzden bunaltmıyorum kendimi. Ama buradaki arkadaşların heyecanı beni çok motive etti. Tez zamanda ben de başlıyorum işlere. Ha gayret.
Bu arada askerdeki yarini bekleyen ve bu arada düğün hazırlığı yapan başka arkadaşlar var mı? Ne durumdasınız hanımlar?
gelinliğe bakmaya ne zaman başlamayı düşünüyosunuz ?
bende onunla bakmak istiyodum... annem, ablamlar,arkadaşlar.. grup grup bakarım artık iyileşirsem bu pazar bi fatihe gideyim..
Ben gelinliği son günler alıcam.
bekleticem orda bitince de.
çünkü onu asçak öyle geniş bir alanım yok. :)
Benim de ilk provam martta.
Bu arada askerdeki yarini bekleyen ve bu arada düğün hazırlığı yapan başka arkadaşlar var mı? Ne durumdasınız hanımlar?
Offf ya cnm çk skıldı.
Nikah işlemleri için cuma günü Kağıthane belediyesine başvurucaktık.
20:30 nikahını alcaktık dolmuş
21:00dan sonra ancak dedi telefonda görüştüğüm kişi.
O saatte bnce çk geç napıcaz bilmiyorum
Offf ya cnm çk skıldı.
Nikah işlemleri için cuma günü Kağıthane belediyesine başvurucaktık.
20:30 nikahını alcaktık dolmuş
21:00dan sonra ancak dedi telefonda görüştüğüm kişi.
O saatte bnce çk geç napıcaz bilmiyorum
merhabaa
ben sıramı geçen yıl savdım vallahii
ayy hadii yaaa:26::26::26:
aslında yaza geliyo düğünün geç saatte gelir bi çok misafir ama 9 dan sonraya sarkarsa sıkıntı olabilir biraz ayşenurcum
merhabaa
ben sıramı geçen yıl savdım vallahii
9 da çok geç canım ama yetişmez düğünün başka belideyey bak mutlaka boş günü olan vardır
Evt cnm ama napıcaz bilmiyorum yaa.Bide nikah işleminden önce oynansa olmaz takı takılsa olmaz o arayı doldurmak için çk kötü oldu bu
Evt cnm ama napıcaz bilmiyorum yaa.Bide nikah işleminden önce oynansa olmaz takı takılsa olmaz o arayı doldurmak için çk kötü oldu bu
Benim de askerim gelsin ühü ühü ühüüüüü
ayşenur bahçelievler belediyesine sor canım mayıs ayında boşluk var :) bakırköy'e sor sonucta masai dışı olacagından farklı bir belediye tercih edebilirsin ama nişanlının sağlık raporunda mutlaka akdeniz anemisine rastalanmamıştır yazdır o ufacık not başıma ne işler açtı
Bende gıdıp gelıp hunim yok yagları neyle koyucam dıyıp durmustum en son annem boy boy almısta sustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?