Eki Görüntüle 944699
canım ben bunun setini aldım alırken anemede bunun aynısını almıştı çok beğendi çok iyi demişti
beyaz istiyorum ben daha doğrusu kırık beyazz
bunlarıda değerlendirmeye alayım bii
*
teşekkür ederimm
Gözünden de bir şey kaçmıyor valla :))
Gideceğiniz yere planladığınız balayı konseptine bağlı. Bir kere bol bol iç çamaşırı aldın, bakım ürünleri (şampuan, nemlendirici, oluşabilecek güneş yanıklarına karşı kremler, ağzı kesici ilaç, diş fırçası), güneş gözlüğü, yanınıza deniz ve havuz kenarı için sandalet bir de akşamları çıkarken giyebileceğiniz rahat bir terlik veya ayakkabı almanız yeterli bence. Ben günlük plan yapıp hazırlamıştım kıyafetlerimi. Pazar sabah şu kombin-akşam şu kombin falan diye diye. Giydim mi? Çoğu giyilmeden geri geldi.
Eğlence mekanlarını bol bol ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, o mekanlara uygun yazlık abiyelerde tercih edebilirsiniz. Sakin bir balayı olacaksa, geceleri en rahat edeceğiniz şey elbise ve şortlar :)
Bir de şu, çeyizinize aldığınız gecelikler var yaonlardan alın yanınıza. Size şuan komik yada utanç verici gibi gelebilir ama eşiniz giymenizi isteyecek benden söylemesi
aynen öylee yaa
*
hemen mod değiştiriyorumm
sen nerelerdesinn güneş hanımm
yüzünü gören cennetlikk
dizgin mii
*
ben de geçen gün hiç ihtiyacım yokken sadece beğendiğim ve indirime girdiği için ipekyoldan platform ayakkabı aldımm
ama çok güzeldi tutamadım kendimi
kaftanımın altına giyerim die de kendimi avuttumm
evet canım oşöyle romantik bir topuz yaptırmak istiyorum ama benim kulaklar kepçe gibi sanki
güzel özetlemişsin nil ama ben iç çamaşırı alamıyorum utanıyorum zaten pek ilgimide çekmez dantelliler
kızlar valla nikah günü aldım ama ben benden geçtim ayaklarım ağrıyor
çeyizle kafamı bozmuş durumdayım
Burdayım şekerim ay sonu yogunum bıraz hatta suan yemınlı geldı denetım yapıyo
kızlar kaçımız gelinlik işini halletti
yetişir yetişir sadece acele etceksin bundan sonraki süreçtee
halıyı perdeyi evi tuttuktan sonra halledersiniz zaten
hıı pekii mademm
bekliyoruzz senii burayaa
ben hallettim şubat başı da provam var hattaa
bende şubatta son provamı yapıp teslim alıcamfotosunu paylaşırım inşallah bitince
slm kızlarrrr nasılsınızz
canım hiç sorma ya bide gördüğün gerekli gereksiz herşeyi almak istiyosunbi yerden sonra durduramıyorum kendimi
aynen canım mesela dün aklıma birden dolap askısı düştü hiç almadığımı farkettim giyindim koştum çarşıya bi sürü askı aldım annem sen delisin bi askı için mi gittin diyo
Bende gıdıp gelıp hunim yok yagları neyle koyucam dıyıp durmustum en son annem boy boy almısta sustum
Ben gelinliği son günler alıcam.
bekleticem orda bitince de.
çünkü onu asçak öyle geniş bir alanım yok. :)
Benim de ilk provam martta.
Ben gelinliği son günler alıcam.
bekleticem orda bitince de.
çünkü onu asçak öyle geniş bir alanım yok. :)
Benim de ilk provam martta.
Merhaba,
Gelinlik zaten çok ihtişamlı bir kıyafet. Kesinlikle sade sıkı topuz harika olacaktır. Ve belirgin göz makyajı, nötr dudak makyajı fotoğraflarda harika görülmenizi sağlar.
Valla bende pek hoşlanmızdım, hatta bir kaç parça saten geceliği falan annemle almıştık." Ayy ben bunları alıyorum ama maksat görünsün hayatta giymem giyemem demiştim" Eşim balayına gitmeden önce kırmızı gecelik aldın dimi sorunca çok şaşırmıştım, balayında da her akşam değişik istedi giymeni istiyorum dedi. Hatta hediye olarak bile almış, atmış valize gidince görmüştüm. Baktım sonra, benimde hoşuma gitti. O duygular farklı, o yüzden bazı şeyleri yaşayıp göreceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?