'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

güzel özetlemişsin nil ama ben iç çamaşırı alamıyorum utanıyorum zaten pek ilgimide çekmez dantelliler

kızlar valla nikah günü aldım ama ben benden geçtim ayaklarım ağrıyor

Burdayım şekerim ay sonu yogunum bıraz hatta suan yemınlı geldı denetım yapıyo

evet canım o şöyle romantik bir topuz yaptırmak istiyorum ama benim kulaklar kepçe gibi sanki

Merhaba,
Gelinlik zaten çok ihtişamlı bir kıyafet. Kesinlikle sade sıkı topuz harika olacaktır. Ve belirgin göz makyajı, nötr dudak makyajı fotoğraflarda harika görülmenizi sağlar.

Eklentiler

• $2011_Gelinlik_Modelleri_2129939366.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 15
  • $images.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 17
güzel özetlemişsin nil ama ben iç çamaşırı alamıyorum utanıyorum zaten pek ilgimide çekmez dantelliler

kızlar valla nikah günü aldım ama ben benden geçtim ayaklarım ağrıyor

Valla bende pek hoşlanmızdım, hatta bir kaç parça saten geceliği falan annemle almıştık." Ayy ben bunları alıyorum ama maksat görünsün hayatta giymem giyemem demiştim" Eşim balayına gitmeden önce kırmızı gecelik aldın dimi sorunca çok şaşırmıştım, balayında da her akşam değişik istedi giymeni istiyorum dedi. Hatta hediye olarak bile almış, atmış valize gidince görmüştüm. Baktım sonra, benimde hoşuma gitti. O duygular farklı, o yüzden bazı şeyleri yaşayıp göreceksiniz.

Son düzenleme:
yetişir yetişir sadece acele etceksin bundan sonraki süreçtee
halıyı perdeyi evi tuttuktan sonra halledersiniz zaten

eet halı perde ewi tuttktan snra bakarz..

diğerleri de inşş yeteştririz.. ayy bi de çalştğmz için sadece hftasonları bakablcez napalm Allah kolaylık werir inşş

Son düzenleme:
canım hiç sorma ya bide gördüğün gerekli gereksiz herşeyi almak istiyosun bi yerden sonra durduramıyorum kendimi

aynen canım mesela dün aklıma birden dolap askısı düştü hiç almadığımı farkettim giyindim koştum çarşıya bi sürü askı aldım annem sen delisin bi askı için mi gittin diyo

Ben gelinliği son günler alıcam.
bekleticem orda bitince de.
çünkü onu asçak öyle geniş bir alanım yok. :)
Benim de ilk provam martta.

aynen canım mesela dün aklıma birden dolap askısı düştü hiç almadığımı farkettim giyindim koştum çarşıya bi sürü askı aldım annem sen delisin bi askı için mi gittin diyo

Bende gıdıp gelıp hunim yok yagları neyle koyucam dıyıp durmustum en son annem boy boy almısta sustum

bende şubatta gelinliği teslim alacam ama cidden onu muhafaza etmek sıkıntı olur mu ki :44: modacım hiç ütüsü bozulmaz sararmaz dolabına güzelce yerleştir bişeycikler olmaz dedi

ayy tuğçe benim öyle bi sıkıntım var
şubat ın ilk haftası gibi alacam ama düğün mayıs sonu
nasıl muhafaza etcem bilmiyorumm
ama aldığım yere sorcam mayıs ortası son bi prova yapalım mı die
çünkü tarihi ileri söyleyince ilgilnmezler die düğünüm 15 şubat dedim benn

Merhaba,
Gelinlik zaten çok ihtişamlı bir kıyafet. Kesinlikle sade sıkı topuz harika olacaktır. Ve belirgin göz makyajı, nötr dudak makyajı fotoğraflarda harika görülmenizi sağlar.

ilk fotografta ki kızı zorlamı gelin etmişler ne olmuş ona öyle ne mutsuz bir gelin ben hep türkan şoray duvagı istedim ama gelinlige uyar mı bilmiyorum

nil ben ne zaman iç çamaşırciya girsem nişanlım yanımda kaybolur çok utangaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…