'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

akşam eklerim buraya da mutlakaa
en kötü yarın sabah güneş karşınızda inşallah

Nişanlım yokken ben yer ayırttırabilir miyim?

bence alabilirsin ben aldım, keşke nişanlımla alabilseydim ama evrakları onunla teslim etcez inşallah. ya benimle aynı duyguları paylaşan biriyle tanıştığıma çok şaşırdım. senin de asker yolu gözlemen, askerin geldikten sonra düğün telaşınız falan... biz aslında yetiştiremeyiz düşüncesiyle ağustosa bırakacaktık ama ramazan ayını beraber geçirelim dedik. hayırlısı olsun, inşallah herkesin gönlüne göre olur.

selam kızlar
her ne kadar her seferinde kendi kendime selam verip hatır sorsam da yine sorayım.. nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar?

nikah saatleri ayarlayamayanlar var sanırım..ayşenurcum eğer saat o kadar sorun yaratıyorsa başvurduğunuz belediyeden izin belgesi alıp o 3 ilçe dışındaki ilçelere de başvurabilirsiniz.. mesela biz izmirde ikamet ediyoruz nişanlımla ama nikahımızı eskişehirde kıyıcaz düğünde.. izin belgesi için para verilmiyor zaten..hayırlısı olsun şimdiden

bizim hazırlıklarda tam gaz devam ediyor..mutfağımız tadilatta şu an
yarında eskişehirden kayınvalidemle kayınpederim geliyooo cumartesi alışverişe çıkıcaz inşallah

Son düzenleme:

Aynen canım ya ne güzel beraber hazırlanalım, dertleşelim, mutlu olalım. Gerçekten çok yalnız hissediyorum. Biz de aynı şeyi düşündük bir Ramazan daha ayrı geçmesin istedik. Zaten yalnız yaşıyor normalde, ben de kıyamadım ona.

Bu arada biz düğün mekanını tuttuk. Kına için yer bakıyoruz şimdi. Biraz internetten baktım da gelinlik konusunda zorlanıcam galiba. Ya ben sade birşey istiyorum hepsi çok şatafatlı. Artık sahalara inip araştırdığımda gönlüme göre birşeyler çıkar diye ümit ediyorum.

o askerdeyken düğün ve kına mekanını da ayırttım çok şükür inşallah bi sıkıntı çıkmaz. bende sade bi gelinlik arıyorum şuana kadar sadece netten baktım gelinlik için fatih diyolar bakalım gidince neler görcez . beraber hazırlanır, dertleşir, duygularımızı paylaşırız.

çok zor asker yolu beklemek Ona ihtiyacım olduğunda sesini duyamamak, gözlerinin içine bakamamak, dokunamamak, sarılamamak...

merhabaaaa
*
biz de bu rahatlıkla düğünün sonunda kıycaz sanırım nikahıı
ben bugün bi belediyeyi arayım
*
sorsam şu gün şu saatiniz boş mu die cevap verirler mii :44::44:

Kıyamammmmmm

Tubiiim sağol kuzum

Saat 21 e alabildik nikah saatini :26: Erkenden kapmışlar vallahi saatleri
Artık salonun durumuna göre danstı pastaydı takıydı nikahtan önce halledebiliriz

Aynı durum bizdede var cnm
Bizimde büyük ihtimal 21'den sonra olucak.Hatta dün kızlara dert yandım.
Ne diyelim hayırlısı böyleymiş napalım
Bizde yarın gidicez büyük ihtimal halletmeye nikah işlemlerini

merhabaaaa
*
biz de bu rahatlıkla düğünün sonunda kıycaz sanırım nikahıı
ben bugün bi belediyeyi arayım
*
sorsam şu gün şu saatiniz boş mu die cevap verirler mii :44::44:

verirler tabi canım.. hatta şimdiye kadar arayıp istediğin saate yazıdrmamanız ayıp olmuş tüm belediyelerin ajandaları var millet arayıp istediği gün ve saate isim yazdırıyor sonra işlemleri başlatıyor..o dolan saatler bu şekilde dolmuştur.. ben mesela düğün günümüz 24 mayıs saat 20.00 ye taa kasımda aradım isim yazdırdım..bi nevi rezerv yaptık o güne ve saate şubat başıda belgemiz ellerinde olucak nasipse..

Selammmm kızlar, nasıl gidiyor bakalım hazırlıklar

oyy ben ariim o zamann hemennn :18::18::18:
inşallah dolmamıştır yaaaaa :26::26::26:

kızlarr belediyeyi aradım şimdii
nikahlar 21.00 den sonra başlıyomuş ve 21.00 dolu
21.30 boş ama biz işlemleri yapana kadar dolarsa kaçta kıycaz nikahı bizzz

nilll yaaa nikah 21.30 dan sonraya kalcak benimm
çok geç diil mi yaaaaaa

Neden o kadar geç saat, dolmuş mu erken saatler? Yok mu hiç değiştirme şansınız?

Yani geç ama, olamaz değil. Sadece salona girişten sonra ki, direk nikah masasına oturma ve evli olarak ilk dans falan merasimi pek gönlüne göre olmayabilir.

Çıkarsınız, dans edersiniz, pasta kesimi yapılır takı merasimi yapılır sonra nikah kıyılır. Genelde yaz aylarında bu şekilde düğün çok oluyor. Malum yoğunluktan herkes erken saatleri ayarlayamıyorum.

kadın 9 dan sonra başlıyo nikahlar dedii
9 dolu 21.30 boş dedi ama isim yazamıyolarmış
evraklarla gitmek lazımmış
nişanlımın canına okucam şimdii
kaç haftadır yalvarıyorum ara diee

slm kızlar bu sabah girip sohbete katılamadım işlerim çok yoğun bu arada dün ev aksesuarları baktım çok güzel ve pahalıydılar ikili büyük fil objeleri 350 falan tablolar yine öyle payağı bir parayı gözden çıkarmak lazım evi süslemek için veeeee burdan süs esyalarını 2 kat paraya satanları kınıyorum çünkü çıldırtıyolar beni :111:

kadın 9 dan sonra başlıyo nikahlar dedii
9 dolu 21.30 boş dedi ama isim yazamıyolarmış
evraklarla gitmek lazımmış
nişanlımın canına okucam şimdii
kaç haftadır yalvarıyorum ara diee

Şuan nişanlının yerinde olmak istemezdim O zaman sıkma canını o kadar, yani sen 8'de yapmak istesen de belediye zaten o saatte kıymıyor nikah. Sanırım yaz ayı ve sıcak olduğu içindir. Eğer, telefon ile rezervasyon yapmıyorlarsa bence siz bir an önce işlemleri halledin. Daha da geç saate kalmasın. Daha ileri saatler sıkıntı yaratabilir.

nasibini aldıı hala da alıyorr
daha çenemden kurtulamazz yandıı
*
ben yarın sabah izin alayım madem yaa işlemler içinn
*
nil bana bi sıralama söylermisin
en kısa zamanda bitmesi için işlemlerin nasıl sıralandıraymm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…