'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kadın 9 dan sonra başlıyo nikahlar dedii
9 dolu 21.30 boş dedi ama isim yazamıyolarmış
evraklarla gitmek lazımmış
nişanlımın canına okucam şimdii
kaç haftadır yalvarıyorum ara diee

canım sizin düğün izmirde mi olacaktı?
izmirde olacaksa sorun yapma bir İzmirli olarak izmirde düğünler en erken 9 da başlıyo yazın hava 9 da karardığından misafirler anca geliyolar o saatte ben izmirde yazın hiç 20.00 da başlayan düğün görmedim

Son düzenleme:

Nikah işlemlerinin sırasından bahsediyorsun sanırım Yani her yerde işlemler farklı işliyor.

1-İş çıkışı gidip vesikalık fotoğraf çektirdim.
2-Ertesi gün için sabahtan izin aldım, aile hekimime gittim "nikah işlemleri için sağlık raporu alacağım" dedim. Tabi ben kendi aile hekimimdeyken, eşimde kendi aile hekimine gitmişti aynı sabah. (Sonuçları aynı gün alalım diye böyle yaptık, yoksa zorunlu bir durum değil)
3-Sonuçların 3 gün sonra aile sağlık merkezinden alınması gerektiğini söylediler.
4-3 Gün sonra eşimle buluştuk, aile sağlık merkezine gittik. Sonuçları ve ciğer filmi falan işlemlerini halettik. Sağlık raporlarımızı aldık. (Ortalama bu işlemler yarım saat - 45 Dk sürdü)
5-Oradan kaymakamlığa gittik. (Artık herşey online olduğu için herhangi bir kaymakamlıktan bile alabiliyorsun her türlü evrağı),. Neyse memura vukuaatlı nüfuz cüzdan sureti istiyoruz dedik. O da bize "her ikimizinde kimlik bilgilerinin yazılı olduğu tek kağıtta bir izin belgesi verdi. (İkimiz beraber gittiğimiz için böyle vermiş. Tek gitsem normal vukuatlı suret verecekti).
6-Vesikalık fotoğraf ( 4 adet ) + Sağlık Raporu + Kaymakamlığın verdiği izin belgesi ile nikah memurluğuna başvurduk. 15 Dak falan sürdü sanırım burada da işimiz.

Olay bundan ibaret, senin ilk yapman gereken. Güzel bir vesikalık çekinmek (aile cüzdanında o resim oluyor çünkü), ve sağlık raporu işini halletmen.

Ve tabi, önce yapılacaklar ile ilgili prosedürleri öğrenmek için başvuracağınız belediyeyi arayıp bilgi almak. Forumda çok görmüşsündür, her yerde farklı uygulama.

kızlarrr bnmde salonda nikahm kıyılck ve dğün 13.00 da başlıyor. bn 13.30 da kıylsın istedim amaa memur dediki, 14.00 da kıyılsın bi aksilk olur salona yetişemezseniz memur basar gider dedi.. hm de dawetliler yetişemeyeblr dedi.. her ihtimale karşı 14.00 a aldık ii mi yaptk geç mi blmiyorm :2:

evet izmirde olcakk
ama 9 dolu 9 buçuk boş ama biz işlemleri yapana kadar dolmasın o süredee

çok saoll canımm
hepsini not alıyorummm

slm cnm ben iiyim tşkler snde iyisindir umarım.
izin belgesi muhabbetini bende biliyorum.fakat biz izin belgesi alsakta beşiktaş belediyesi izin kağıdı ile gelenleri düğün tarihlerinden 2 ay önce kabul ediyor oda çk riskli o yüzden sorun oluyor ztn.
bakalım ya bi şekilde halletmeye çalışacağız.
yinede düşünüp bilgi vermek istediğin için sağol cnm

Çok iyi yapmışsınız, benimde düğün salonunda kıyıldı nikahım. Biz saat alırken memur bize "kış ayı erken başlasın " diyerek bizi kandırdı. 19:30 'a verdi saati. Bizimde Belediye Başkanı gelicekti nikahı kıymaya, tabi o saatte doğru düzgün gelen olmadı, trafikten dolayı annemler bile geç kaldı, Belediye Başkanı ben beklemem demiş gitmiş. Biraz bekleyelim insanlar toplansın dedik, bu seferde nikah memuru bayan, "ben beklemem giderim" demiş. O yüzden sizin memur akıllıymış, sizi iyi yönlendirmiş. Bizim ki gibi aptalada denk gelebilirdiniz :)

vallahi uzaktan kırdım kafasını benimkininn

Nasıl becerdin bi anlatsana

Nasıl becerdin bi anlatsana

önce bi güzel uyandırdım
sora kalaylamaya başladım
çocuk daha kendine gelemeden ben çarptımm
uyamasıyla evden çıkması arasında yarım saat var
belediyeye gitti şimdii
nasıl yapıyosan yap ama 21.30 u kaçırma didimm

Yazık kız, neye uğradığını şaşırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…