Haklısın canım. Bu arada tebrik etmeyi unutmuşu heyecandan. Aylardır ayak ayak üstüne atmış oturan ben bugün birsürü şey hallettim düğünüme dair. Daha çok şey de var aslında. Sağolun kızlar sağolun kk...
Çok iyi yapmışsınız, benimde düğün salonunda kıyıldı nikahım. Biz saat alırken memur bize "kış ayı erken başlasın " diyerek bizi kandırdı. 19:30 'a verdi saati. Bizimde Belediye Başkanı gelicekti nikahı kıymaya, tabi o saatte doğru düzgün gelen olmadı, trafikten dolayı annemler bile geç kaldı, Belediye Başkanı ben beklemem demiş gitmiş. Biraz bekleyelim insanlar toplansın dedik, bu seferde nikah memuru bayan, "ben beklemem giderim" demiş. O yüzden sizin memur akıllıymış, sizi iyi yönlendirmiş. Bizim ki gibi aptalada denk gelebilirdiniz :)[
hımmm iiki bizi uyarmış memur yoksaa bizde böle olsak yanardk artık nişnlmın dilinden kurtulamzdm zaten salonda kıylsın die binbir dil döktm =)) o zamn çok doru bi karar vermişiz biz
Çok iyi yapmışsınız, benimde düğün salonunda kıyıldı nikahım. Biz saat alırken memur bize "kış ayı erken başlasın " diyerek bizi kandırdı. 19:30 'a verdi saati. Bizimde Belediye Başkanı gelicekti nikahı kıymaya, tabi o saatte doğru düzgün gelen olmadı, trafikten dolayı annemler bile geç kaldı, Belediye Başkanı ben beklemem demiş gitmiş. Biraz bekleyelim insanlar toplansın dedik, bu seferde nikah memuru bayan, "ben beklemem giderim" demiş. O yüzden sizin memur akıllıymış, sizi iyi yönlendirmiş. Bizim ki gibi aptalada denk gelebilirdiniz :)
işimiz hallolduu
nikahımız 21.00 dee
Diloşuuum hayırlı olsun saatinizSaat 21 e kadar napmalı şimcik onu konuşalım
saoll canım benimm
*
bol bol göbek atmalı zehroşş :118::118::118:
zaten hava geç kararıyo
anca misafirler gelir yaz günüü
ben nikahtan önce pasta kesimi fln yapmak istemiyorumm
Kuzum ben o kısmı muhtemelen nikahtan önce halledicem :26:
işimiz hallolduu
nikahımız 21.00 dee
hadii yaaa
düğün kaçta başlicakk :44::44:
*
kokteyl tarzı olcak zaten
insanlar o sürede ikramlardan atıştırsınlar
nikah kıyılır hemen üstüne dans sonrasında pasta
en sonda takı takılır diye düşünüyorumm:26:
düğünü için birkaç dans dersi almak nasıl olur kızlar?
aklımda böyle bir şey var bakalım ama hayırlısı.
Hadi bakalım hayırlıııı olsunnnnnn
Eğer erken olsaydı nikah saati
-salona çıkış
-nikah
-ilk dans
-pasta
-takı
şeklinde bir sıralama olucaktı..
ama saat 9 da nikah olunca eğer salon dolmuş olursa erken bir saatte ( düğün saatimiz 7-11 olucak çünküm )
-salona çıkış
-ilk dans
-pasta
- vakit yeterse takı
-nikah
şeklinde sıralarız..
vakit dar olursa takıyı nikahtan sonraya bırakırız diye düşünüyorum :26:
işimiz hallolduu
nikahımız 21.00 dee
Hayırlı olsun cnm halletmenize sevindim en azından artık bir netlik var.
Bizde belediyede bi tanıdık bulduk ya yarın ya pazartesi haber gelcek bakalım bekliyoruz.
İnş işimizi hallederler lafta kalmaz:18:
inşallah canımm :26::26:
*
ben yarın ya da ptesi işlemlerimi bitirmek istiyorum
bakalımm nasıl olcakk
merhaba gelin adayları :)
ben 14 eylül 2014 te evleniyorum nikah saatini erken alabilmek için ne zaman nikah işlemlerine başlamak lazım kızlar ?
bi an önce gidip öğrenmen ona göre işlemlerini başlatman gerekiyoo
Günaydııın kızlaaar
Nikah saatini almış, eminönünü karış karış etmiiş, gelinliğinin bitme aşamasından önceki son halini görmüş ve yorgunluktan gebermiş biri var karşısınızda
aaa gerçktenmi canımm ne demek rice ederimmmmmmyardımım olduysa ne mutlu bana
iyi akşamlar canım olmazmı hemde nasıl oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?