kızlar benim düğünüm haziranda nikah için şimdiden başvuru yapmam mı gerekiyo sizce erken değilmi
çok sevindim canım iyi akşamlar
Sevgili Tugce ben de senin gibi düşünüyordum. Birkaç gün kk da takılınca İstanbul gibi büyükşehirlerde istediğimiz tarihleri almanın zor olduğunu anladım. Şimdiden girişimlerde bulunmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin
kızlar benim düğünüm haziranda nikah için şimdiden başvuru yapmam mı gerekiyo sizce erken değilmi
merhaba gelin adayları :)
ben 14 eylül 2014 te evleniyorum nikah saatini erken alabilmek için ne zaman nikah işlemlerine başlamak lazım kızlar ?
teşekkürler gerçekten bende baya mutluyum ya bu nikah tarihi için erken değilmi daha herkes başvuru yapmış bile ben erken derken geciktim mi ne
iyi akşamlar kızlar ne var ne yok bende nikah saatini düşünüyorum 1 ve 5 arası zaten nikah memurmuz düğünde olacağı için 1 diye aldık ama düğüne girdiğimiz anda kıyılcak planımıza göre 1 1 30 arası ama düğünde çok zaman kaybı olur diye 1 hafta önemi alsak diyoruz nişanlımla napsak bilemedim ondan sonra hızlıca ilk dans pasta kesimi takı felan olur herhalde
diloş hayıtlı uğurlu olsun tatlım zehracım sanada hayırlı olsun
Ayyy inanmıyorum önümde sadece 4 kişi vaar
Diloooş güneşi dün evdekiler, işyerimdekilere hatta mahallenin bakkalına bile gösterdimMaşallaaah çok tatlıı
kızlar bana güzel bi davetiye sitesi önerebilir misiniz
bi fikrim yok benim ama
evli topiğine sorsan daha yardımcı olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?