- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
çok güzel anlatmşsın dikkate alcamHiiççççç :)) Bu benim değil, 43 yıllık evli teyzemin nasihatıdır. "asla eşine ailesini kötüleme". Ben yapmıyorum, yapmadım. Olmadı mı, tabi ki oldu. Nişanlıyken, kayınvalidem çağırdı oturmaya akşamdı, giderken tatlı aldım. Bizim burada vardır Bağdat Tatlısı derler, neyse aldım gittim "kızım bir daha bu tatlıdan alma bize, sevmiyoruz" dedi ve üstüne , giderken aldığım tatlıyı elime tutuşturdu "sen götür bunu, evde yersiniz" dedi. Alındım evet, kızdım evet ama hiç ağzımı bile açmadım nişanlıma. Sonra oturdum düşündüm bunu benim annem yapsa ne derdim. "oohhh iyi siz yemeyin ben yerim lop lop" derdim. O kadar alınır mıydım? Hayırr, hiç sanmıyorum. O yüzden bu konuyla ilgili konuşmadım bile.
Ama tabi herşey bizde bitmiyor. Karşı tarafın tavrı da önemli de. Ben hafta 1 gün uğruyorum kayınvalideme, ki bir de evimiz çok yakın her akşam onun kapısının önünde iniyorum servistenArada bazen akşamları arıyorum "annecim nasılsın" diye. Mesela, geçen kandilde, pazar akşamına gelmişti. O gün, gün içerisinde kendi annemlere başka bir iş için uğramıştık uğramışken kandilleştik. Sonra market alışverişi yaptık, eve dönerken "annenlere uğrayalım "dedim ben. Eşim "aman yok telefon açarız" dedi. Dedim ben "aa olmaz, şurda yakınız, uzakta olsak neyse ama ayıp olur" aslında hoşuna gitti bu tavrım eşimin. Gittik 5 dk uğradık evimize gittik sonra.Kazanan ben oldum, şimdi ben böyle yapınca eşim de benim aileme böyle davranıyor. Sürekli babamı arar, annem hastaneye kontrole gittim dedim, kalkmış aramış annemi "annecim nasıl oldun, doktor ne dedi" diye.
Şikayet yok, eğer varsa bir sorun tatlı dille direk olarak kayınvalidenle veya kayınpederinle konuş. Eşini ; ailesi ve kendin arasında bırakırsan üzülen yine sen olursun. Sen sen ol, kayınvalidenin ve kayınpederin senin tarafında olmasını sağla, gerisini boş ver gitsin. Benim kayınvalidem eşime düğünden sonra "altın gibi eş buldun, onu üzersen beni de üzmüş say kendini" demiş. Evlilik oyun değil, bence tamamen akıl işi, akıllı ol, güler yüzlü ol, kendi bildiğini yap
Günaydın kızlarr
Canımmmm anca gelebildim.Akşam eve geç geldim bide güzel ama yorucu bir gün oldu bizim için
Sağlık raporu,3 resim,kimlik fotokopisi,kimliklerimiz ile başvurumuzu yaptık.
Ödemeyi nikah başvurusunda yapıyorsun.350 mal oldu bize.
Biz ikametgah almadık istemediler.Ama her belediyenin prosedürü farklı.
Sen İzmirde başvurucağınız belediyeyi arayıp sor bnce daha sağlıklı olur.
Biz akşam 20:00 nikahına aldık.
Sonrada gezdik tozduk.Network'ke gittik damatlık için bakalım dedik.
Nişandada takım elbisesini nişanlımın oradan almıştık.
Ve takımlarda,smokinlerde %50 indirim var kızlar duyrulur bizim nişan için aldığımız takım 1200 iken olmuş 600.
Biz bir smokin beğendik nişanlım denedi çk yakıştı onu ayırttık ay sonu alacağız kısmetse.
selam,
ne kadardı ayırttığınız takım fiyatını merak ettimde...
kızlar ben konuşma balonu ve çerçeve için bir yerden fiyat aldım yaptırcam fiyat alan arkadaş vardı fiyatı neydi ?
Smokin normalde 1200 %50 indirimli 600 oluyor
Gömleklerde %30 indirim vardı.Aksesuar(papyon ve kuşakta indirim yoktu)
Kına için fotoğraf çerçevesini nerden ayarlıyorsun bende yaptırmak istiyoyummm :)
Ece Nil cok sagolun kizlar tavsiyeleriniz icin ' dikkate alicam
Bu konu acikcasi beni cok tedirgin ediyor..
Giz tatlim davetin.com da elite davetiye..
Almor hayirli olsun hepsi, senin davetiyende elitedenmis. Cok hos tasarimlari var.
Plastikwoman canim adin neydi ? Birde hangi davetiyeci o ?
Kızlar nasılsınız görüşmeyeli uzun süreden beri yazamıyordum 2 haftalığına şehir dışına eğitime gitmiştim bir de grip salgınına yakalandım anca kendime geldim valla . Bir süre düğün koşturmasına ara vermiştik ama geçen gün davetiye nikah şekeri işini hallettik önümüzdeki haftalarda teslim alacağız, gelin ayakkabılarımı Kadıköy'de bir yere yaptırıyorum bir tanesini renkli bir tanesini rahat ediyim diye dolgu topuk dantel kaplama olsun istedim. Kına gecesi için de geçen cumartesi nişanlımla Kadıköy'de gezerken bordo komple dantel düşük kol askılı bir tuvalet beğendim onu alacağız muhtemelen, bindallıyı da kuzenimden aldım üzerime de oldu rengini de beğendim bir de artık ona para vermeyelim dedik.Davetiyemiz bindallım ve almayı düşündüğüm kına elbisem bunlar kızlar.
Eki Görüntüle 953371
Eki Görüntüle 953369
Eki Görüntüle 953370
Eki Görüntüle 953375
Eki Görüntüle 953380
canım ben bu siteden yaptıracağım kına gecesi düğün günü ve dış çekimde kullanmak için nişanlımla ismimiz yazıcak evleniyorlar diye yani gizemin kınası yazdırmayacağım
bu linkten sipariş vericem ama hangisini vermeliyim acaba kınada kırmızı olacak renk ama kırmızı vermesem de olur herhalde değilmi
http://www.mutlucerceve.com/dugun-kina-gecesi-fotograf-cekim-cerceveleri/
selam,
ne kadardı ayırttığınız takım fiyatını merak ettimde...
kızlar ben konuşma balonu ve çerçeve için bir yerden fiyat aldım yaptırcam fiyat alan arkadaş vardı fiyatı neydi ?
iyiymiş canım ben benimkini bi ikna edeyimde gidelim :)
canım ben yukarda bir arkadaşa linki paylaştım oradan çerçeve yaptıracağım instagramda birisnde gördüm ondan da konuşma balonu hazırlatıyorum sözlerini belirledim felan sen nereden ne kadara anlaştın
Evt gerçekten iyi.Nişandaki takım elbiseside nişanlımın Network'tendi.
Ve 1200 bayılmıştık.Şuan bu fiyatı görünce içimiz cız etsede.
Bari düğünde cız etmesinBedenide varmış şansına denedi oldu alalım dedik.
Kızlar nasılsınız görüşmeyeli uzun süreden beri yazamıyordum 2 haftalığına şehir dışına eğitime gitmiştim bir de grip salgınına yakalandım anca kendime geldim valla . Bir süre düğün koşturmasına ara vermiştik ama geçen gün davetiye nikah şekeri işini hallettik önümüzdeki haftalarda teslim alacağız, gelin ayakkabılarımı Kadıköy'de bir yere yaptırıyorum bir tanesini renkli bir tanesini rahat ediyim diye dolgu topuk dantel kaplama olsun istedim. Kına gecesi için de geçen cumartesi nişanlımla Kadıköy'de gezerken bordo komple dantel düşük kol askılı bir tuvalet beğendim onu alacağız muhtemelen, bindallıyı da kuzenimden aldım üzerime de oldu rengini de beğendim bir de artık ona para vermeyelim dedik.Davetiyemiz bindallım ve almayı düşündüğüm kına elbisem bunlar kızlar.
Eki Görüntüle 953371
Eki Görüntüle 953369
Eki Görüntüle 953370
Eki Görüntüle 953375
Eki Görüntüle 953380
Kızlar sizce bu davetiye nasıl :26: 0,57 kr fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?