'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

diloşumm özleidm sizleri inan ki
işlerim yoğun olmasa sık gelicem de

biz altlı üstlü oturuyoruz yakında da yakınız birde elti var aynı binada

sorun yaşamadık mı yaşadık
hala daha gelirken giderken haber verin der kv
ben vermek istemem kafama göre takılmak istiyorum

insan yanında para muhabbeti çok yapar bize karışır
oysa ki biz düğünümüzü de kendimiz yaptık
düğünden sonra arabamızı da aldık
geçen de eşime istediği telefonu aldık 1,800 e
ona bile laf etti

bunlar olumsuz yönleri

ama iyi tarafı da var eşim vardiyalı çalışıyor
ve ben ilk hafta hariç gececiyken kendim kaldım hep
binada yabancı olmaması büyük güvence

bi kere fenalaştım evde düştüm
gümbürtümü duymuşlar eşimde evdeydi ama geldiler hemen
ben iyi olana kadar hep geldi baktı gitti

arada bir misafir geldi gel dese de ben inmeyerek boykot ediyorum

eltim desen bazen kapıda denk geliyoruz o kadar
bi zararını görmedim hiç

bizim nişanlılık sevgilik dönemimiz çok uzun sürmedi 19,5,12 de tanıştık 1,5 sene sonra da evlendik
ve ilk zamanlar çok zor oldu
bir dönem ayrılmayı bile düşündük :2: o çok koyuyor insana
yanlış mı yaptım dedim
ağlamak çözüm değil kavga çözüm değil
ve kavgalar hep 3. şahıslar yüzünden oluyordu

sonında birbirimizden uzak kaldık evin içinde yabancıyı oynadık
ve sevgimizin kıymetini anladık
o dönemde düşünmeye fırsatım oldu
kv eve gelince haber verin dedi kapıdan biz geldik ya da gidiyoruz deyince bi yerim eksilmedi
eşimin ailesine iyi davranında o bizimkilere karşı acayip bi iyileşme gösterdi

ee birbirimizi kırmamak için susarken
aslında yok sebepten kavga ettiğimizi anladık
aydınlanma yaşadık

şimdi evim ilk zamanlara göre çok daha dağınık
her akşam yemeğim olmuyor geçiştirdiğimiz de oluyor
ama biz daha mutluyuz

içinde olduğumuz şartlara uyum sağlamayı öğrendik sanırım

Çok uzun ve karışık yazmışım kızlar kusura bakmayın da
yaşadıklarımı bilin istedim

çünkü bana da diyorlardı basit şeyler takmaya değmez vs diye anlamıyordum

ama 2 aylık bile evli dğeilken boşanmaya karar vermiş olmak
ve o yoldan dönmüş biri olarak bilin istedim

çok güzel anlatmşsın dikkate alcam

Zehroş davetiyeye bayıldım tam istediğim gibi bahar dalı hangi siteden beğendin canım benim beğendiğim modellere çok benziyor eve gideyim vaktim olursa paylaşırım
Kızlar nasılsınız şükür ben çok iyim cumadan beri kpss bakıyoruz düğün içinse stres yapmadan herşeyi hallediyoruz evimiz temizlendi misler gibi oldu Mayıs ayını bekliyoruz işler yoğun diye zaman da hızlı geçiyor gibi

selam,

ne kadardı ayırttığınız takım fiyatını merak ettimde...

kızlar ben konuşma balonu ve çerçeve için bir yerden fiyat aldım yaptırcam fiyat alan arkadaş vardı fiyatı neydi ?

kızlar davetiye numunesi ücretsiz olarak gönderilecek bir firma şimdi konuştum isteyene bilgisini vereyim numune almak isteyene

Kızlar nasılsınız görüşmeyeli uzun süreden beri yazamıyordum 2 haftalığına şehir dışına eğitime gitmiştim bir de grip salgınına yakalandım anca kendime geldim valla . Bir süre düğün koşturmasına ara vermiştik ama geçen gün davetiye nikah şekeri işini hallettik önümüzdeki haftalarda teslim alacağız, gelin ayakkabılarımı Kadıköy'de bir yere yaptırıyorum bir tanesini renkli bir tanesini rahat ediyim diye dolgu topuk dantel kaplama olsun istedim. Kına gecesi için de geçen cumartesi nişanlımla Kadıköy'de gezerken bordo komple dantel düşük kol askılı bir tuvalet beğendim onu alacağız muhtemelen, bindallıyı da kuzenimden aldım üzerime de oldu rengini de beğendim bir de artık ona para vermeyelim dedik. Davetiyemiz bindallım ve almayı düşündüğüm kına elbisem bunlar kızlar.

selam,

kızlar ben konuşma balonu ve çerçeve için bir yerden fiyat aldım yaptırcam fiyat alan arkadaş vardı fiyatı neydi ?

Smokin normalde 1200 %50 indirimli 600 oluyor
Gömleklerde %30 indirim vardı.Aksesuar(papyon ve kuşakta indirim yoktu)

Kına için fotoğraf çerçevesini nerden ayarlıyorsun bende yaptırmak istiyoyummm :)

canım ben bu siteden yaptıracağım kına gecesi düğün günü ve dış çekimde kullanmak için nişanlımla ismimiz yazıcak evleniyorlar diye yani gizemin kınası yazdırmayacağım

bu linkten sipariş vericem ama hangisini vermeliyim acaba kınada kırmızı olacak renk ama kırmızı vermesem de olur herhalde değilmi

http://www.mutlucerceve.com/dugun-kina-gecesi-fotograf-cekim-cerceveleri/

Ece Nil cok sagolun kizlar tavsiyeleriniz icin ' dikkate alicam
Bu konu acikcasi beni cok tedirgin ediyor..
Giz tatlim davetin.com da elite davetiye..
Almor hayirli olsun hepsi, senin davetiyende elitedenmis. Cok hos tasarimlari var.
Plastikwoman canim adin neydi ? Birde hangi davetiyeci o ?

http://www.ucuzdavetiyeburada.com/kategori/ilginc-davetiyeler-/1032

burası canım numune istedim 3 tane seçtim google ve facebook sayfası gibi olanı :) ve maç bileti gibi olanı onun haricinde 15 tane daha göndericek birde magnet göndericem bakın seçin dedi adam baya ilgilendi biraz önce konuştum bende :)

canım öncelikle çok geçmiş olsun bende şu sıralar hep hasta oluyorum dünde evde yattım dinlendim

aldıkların çok güzel bende sana davetiye meselesini soracaktım biz davetiyeyi seçim sonrasına bıraktık istediğim mekan seçimde seçilcek belediyeye göre değişikliğe uğrayacak o yüzden senin nişan davetiyen çok hoşuma gitmişti o tarz bahar dallı bir model yaptıracağım oda olabilir fiyatıu neydi nereden yaptırmıştın canım bunu nereden yaptırıyorsun

aldıkların çok güzel elbise bindallı güle güle kulllan doğru tercih yapmışsın canım çok güzel yakışmış fiziğine

canım cercevelerın fıyatı uygunmus bende ordan alcam ama el balonların ucretı pahalı geldı bılgın olsun 3 tl fiyat aldım birde gittgidiyordan 8 adetmıydı 9 adetmı ne 19 tlydı yanlıs olmasın da oyle bısı

selam,

canım ben yukarda bir arkadaşa linki paylaştım oradan çerçeve yaptıracağım instagramda birisnde gördüm ondan da konuşma balonu hazırlatıyorum sözlerini belirledim felan sen nereden ne kadara anlaştın

canım ben yukarda bir arkadaşa linki paylaştım oradan çerçeve yaptıracağım instagramda birisnde gördüm ondan da konuşma balonu hazırlatıyorum sözlerini belirledim felan sen nereden ne kadara anlaştın

3 tl adet fiyatı canım senın aldıgın fıyat nedir

valla çok güzel denk gelmiş canım benimkine kalsa hiç bişeyin acelesi yok hepsini hemen hallederiz :)

Ilk öncelikle geçmiş olsun bende salgına yakalandım çok fena bir hastalık. Davetiyeniz cok eğlenceli cok hoşuma gitti. Ama kına kıyafetınız daha çok hoşuma gitti cok cok guzel ve size cok yakışmış.gule gule gıyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…