- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Bnce çk hoş cnm.Bende beğendim
Hemde baya uygun.Bende şu siteyi bir inceleyeyim bari
Kızlar nasılsınız görüşmeyeli uzun süreden beri yazamıyordum 2 haftalığına şehir dışına eğitime gitmiştim bir de grip salgınına yakalandım anca kendime geldim valla . Bir süre düğün koşturmasına ara vermiştik ama geçen gün davetiye nikah şekeri işini hallettik önümüzdeki haftalarda teslim alacağız, gelin ayakkabılarımı Kadıköy'de bir yere yaptırıyorum bir tanesini renkli bir tanesini rahat ediyim diye dolgu topuk dantel kaplama olsun istedim. Kına gecesi için de geçen cumartesi nişanlımla Kadıköy'de gezerken bordo komple dantel düşük kol askılı bir tuvalet beğendim onu alacağız muhtemelen, bindallıyı da kuzenimden aldım üzerime de oldu rengini de beğendim bir de artık ona para vermeyelim dedik.Davetiyemiz bindallım ve almayı düşündüğüm kına elbisem bunlar kızlar.
Eki Görüntüle 953371
Eki Görüntüle 953369
Eki Görüntüle 953370
Eki Görüntüle 953375
Eki Görüntüle 953380
davetiye
valla çok güzel denk gelmiş canım benimkine kalsa hiç bişeyin acelesi yok hepsini hemen hallederiz :)
plasticvoman canım 10 adedi 15 tl ben 20 adet yaptıracağım 5 düğün dış mekan çekimi 15 kına için hiç kendim yapmakla uğraşamam foto çerçevesinin fiyatı nedir senin görüştüğün yerin
ayşenur canım damatlığı nereden ne kadara aldınız benim nişanlım nişandan sonra kilo aldı güvenemiyoruz sabir durmuyo zayıflayadabilir kiloda alabilir
ayyy ben napacam bir nişan takım elbise için 1 gün gezdik ayakkbıyı bile çok zor beğendi iyiki ben erkek o bayan olmamış valla halim harap olurdu ben gelinlik ayakkbımı bile hemen karar verip almıştım kimbilir damatlıkta napacaz biz
Valla bnmde içime doğdu heralde indirim olduğu.Avm'de gezinirken network'ke bakalımmı dedim.
%50 görünce açıkçası böyle büyük bir şeyde olmaz sanıyordum.
Ama yanılmışım.
Erkeklerin hepsi rahat bizim yaşadığımız paniğin 10'da 1'ini yaşasalar küt diye giderler heralde
ay iyiymiş fiyatı balonlar içinde kimle görüşüyorsun bende bi bakayım. canım cerceve için 50×70cm 70tl 70×100cm 100tl bu fiyatı verdi ama senin link daha uygun ordan vericem sipariş bi seçeyim de
ah ah işte erkekler hep bizi dinleseler herşey sorunsuz olacakta dinlemiyorlar işte hep ya hallolur kafana takma dur erken modundalar :)
2. fotoğraftaki benim davetiyemdi, bende çok beğenmiştim. HAırlıklar hızlanmış kızlarbunlarda benim beğendiklerim tam istediğim gibiler
Eki Görüntüle 953479 Eki Görüntüle 953481 Eki Görüntüle 953484
2. fotoğraftaki benim davetiyemdi, bende çok beğenmiştim. HAırlıklar hızlanmış kızlar
benim yaptırmayı düşündüğüm siteden de numune iste istersen canım davetiye için ücretsiz gönderiyor adam bana gelince bilgi veririm kalitesi ile ilgili...
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...ilme-aksesuari-konusma-balonu-karti-102222910
burada konuşma balonu 8 adet 19 tl buradan da alabilirim bakalım
kızlar kına organizasyonmu kendimmi yapsam diyorum alışveriş vs kendim yapsam uğraşsam falan fikriniz nedir kına alışverişi yapanlar var ne kadar harcadınız neler aldınız ?
Bende cok begendim tatlim
Mutlaka incele siteyi
Yalniz davetin.com da en uygun fiyat. Resim uzerinde yazan yer degil
canım instagram kullanıyormusun bilmiyorum ama benim irtibatta olduğum kişi budur Pink&blue Atölye
çerçeve seçerken banada söyle ki bende karışığım hangisini seçsem bilemedim birde sen kına için mi yapacaksın yoksa benim dediğim gibi çok amaçlı birşeymi yaptıracaksın
canım ben kına için tefte yaptıracağım 12 adet kişiye özel onuda kına kızı var facede ona söyleyeceğim bide gizem gelinin kına hatırası yazısı yazdıracağım
sonra uğur böceği ambalajlı ve sarı altın para ambalajlı çikolatalar alacağım yaklaşık 300 kişilik yapacağım hepsinden minik keselere koyacağım kuruyemiş olucak ama onun için düz tül kese yerine mini sepetli istiyorum ama 300 adet pahalıya patlayacaktır neyse birkere oluyor bu tür şeylerbelki düz tül kese yaparsam kuruyemiş koyarım içinede magnet yaptırırım bilinmez
ben düğünde birşey dağıtmayacağım ama kınada gönlümden ne koparsa yapmak istiyorum
testi kıranlar var güzel olurmu bilmiyorum o konuda karışığım
mumlarım tabaklı uzun mum olacak kırmızı tül taçlar olacak
ben hiçbirşeyi kendim yapmacağpım alacağım vaktimde yok boş zamanımda kpss çalışıyorum artık kendimi hiç yoramayacağım
Tamam cnm sn numunelerini bir al yorum yaparsan kalitesi ile ilgili bende belki sipariş ederim beğendiğimiz davetiyeleri.
Bu arada kına için ayriyeten kına davetiyesi bastırcakmısınız kızlar.
Ben yaptırcamda farklı birşey olsun istiyorum.
Konuşma balonu bende düşünüyorum irtibatta olalım kalite+fiyat nerede iyiyse ordan alalım.
Hatta topluca sipariş geçsek indirim olmazmı acaba
Bunu söylediğin iyi oldu cnm çnkü bnm resim üzerinde yazan yerden baktım.
Hatta bende 1 tane beğendim.
Sade bişy istiyorum o yüzden bu hoşuma gitti
Eki Görüntüle 953493
Aslında koza davetiyeyi çok beğeniyorum nişan davetiyemizi ordan bastırmıştık.
Alyans gibi olduğu için nişanı çağrıştırdığı için tercih etmiştim herkeste çk beğenmişti
Eki Görüntüle 953494
Ama bu sefer hem davetli sayısı daha çok olcak hemde nişanda görmüş oldum insanlar kağıt parçası diyip önemsemiyor fazla pahalıya ve kaliteliye kaçmaya gerek yok
plasticvoman canım 10 adedi 15 tl ben 20 adet yaptıracağım 5 düğün dış mekan çekimi 15 kına için hiç kendim yapmakla uğraşamam foto çerçevesinin fiyatı nedir senin görüştüğün yerin
ayşenur canım damatlığı nereden ne kadara aldınız benim nişanlım nişandan sonra kilo aldı güvenemiyoruz sabir durmuyo zayıflayadabilir kiloda alabilir
ayyy ben napacam bir nişan takım elbise için 1 gün gezdik ayakkbıyı bile çok zor beğendi iyiki ben erkek o bayan olmamış valla halim harap olurdu ben gelinlik ayakkbımı bile hemen karar verip almıştım kimbilir damatlıkta napacaz biz
bunlarda benim beğendiklerim tam istediğim gibiler
Eki Görüntüle 953479 Eki Görüntüle 953481 Eki Görüntüle 953484
canım benim kına düğün gibi bişi olcak hepsi bi arada hızlandırılmış program gibi oldu hehehe önce gelinlikle gircem salona nikah kıyılcak sonra bindallımı giycem kına gecesine dönüşcek organizasyon sonra başka bi ilde düğünüm olcak aslında burdakini kına düşünmüştüm yine gelinlikle girip uzak herkes görsün diye ama kayınvalidem ordakinede düğün diyin dedi onların orda da bu şekilde olcak gelinligini cıkarmıyorsun ama kına yakılıyor :)
bende kına organızasyon firmasıyla anlaşmayı düşünüyordum fakat gerek yok gibi gelmeye başladı 1450 tl vericektim herşeyi onlar yapcak ama bakıyorum ne güzel alışveriş yapıyorsunuz hoşuma gittibi maliyet hesaplıycam
o altın gıbı cıkltadan bende istiyorum,ayrıca kızlar için kırmızı oje alıp süslemeyi düşünüyorum testi işi hoşuma gitti içine konulan bereket paralardn bende alcktm testiyle güzel olablr
cerceveyı ıncelycem canm habr ederim benımkıde çok amaçlı olacak dış çekim için cektıcgm kısıde aksesuar varmş ama bı kac bende goturmuş olurum hem eglencelı olur
tamam canım yarın kargolayck bu hafta elımde olur haber verırım cerceveyı nereden alacagıma karar verdım ben daha uygun fıyatı lınkı paylaşmıştı arkadaş balona gelınce onda kararsızım ya yıne dedıgı yerden olacak buyuk ıhtımal bakalım evet toplu siparişle indirim alalım :) biz kocaman bi aileyz hepsi evlenecek olan
Ben en çok 3.cüsünü beğendim gizemcim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?