'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım hayırlı olsun.Bence davetiyen tamda bahar düğününe göre olmuş.Çk hoş gerçekten:13:
Kına kıyafetinde tenine ve fiziğine gayet güzel yakışmış.Sade ama şık birşey.
Kaça aldın acaba?
Bu arada bindallı olayıda iyi olmuş sonuçta kçük masraflar birleşip büyük masraflar oluyor

benim yaptırmayı düşündüğüm siteden de numune iste istersen canım davetiye için ücretsiz gönderiyor adam bana gelince bilgi veririm kalitesi ile ilgili...

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...ilme-aksesuari-konusma-balonu-karti-102222910

burada konuşma balonu 8 adet 19 tl buradan da alabilirim bakalım

kızlar kına organizasyonmu kendimmi yapsam diyorum alışveriş vs kendim yapsam uğraşsam falan fikriniz nedir kına alışverişi yapanlar var ne kadar harcadınız neler aldınız ?

Son düzenleme:
plasticvoman canım 10 adedi 15 tl ben 20 adet yaptıracağım 5 düğün dış mekan çekimi 15 kına için hiç kendim yapmakla uğraşamam foto çerçevesinin fiyatı nedir senin görüştüğün yerin

ayşenur canım damatlığı nereden ne kadara aldınız benim nişanlım nişandan sonra kilo aldı güvenemiyoruz sabir durmuyo zayıflayadabilir kiloda alabilir

ayyy ben napacam bir nişan takım elbise için 1 gün gezdik ayakkbıyı bile çok zor beğendi iyiki ben erkek o bayan olmamış valla halim harap olurdu ben gelinlik ayakkbımı bile hemen karar verip almıştım kimbilir damatlıkta napacaz biz

valla çok güzel denk gelmiş canım benimkine kalsa hiç bişeyin acelesi yok hepsini hemen hallederiz :)

Valla bnmde içime doğdu heralde indirim olduğu.Avm'de gezinirken network'ke bakalımmı dedim.
%50 görünce açıkçası böyle büyük bir şeyde olmaz sanıyordum.
Ama yanılmışım.
Erkeklerin hepsi rahat bizim yaşadığımız paniğin 10'da 1'ini yaşasalar küt diye giderler heralde

ay iyiymiş fiyatı balonlar içinde kimle görüşüyorsun bende bi bakayım. canım cerceve için 50×70cm 70tl 70×100cm 100tl bu fiyatı verdi ama senin link daha uygun ordan vericem sipariş bi seçeyim de

ah ah işte erkekler hep bizi dinleseler herşey sorunsuz olacakta dinlemiyorlar işte hep ya hallolur kafana takma dur erken modundalar :)

canım instagram kullanıyormusun bilmiyorum ama benim irtibatta olduğum kişi budur Pink&blue Atölye

çerçeve seçerken banada söyle ki bende karışığım hangisini seçsem bilemedim birde sen kına için mi yapacaksın yoksa benim dediğim gibi çok amaçlı birşeymi yaptıracaksın

canım ben kına için tefte yaptıracağım 12 adet kişiye özel onuda kına kızı var facede ona söyleyeceğim bide gizem gelinin kına hatırası yazısı yazdıracağım

sonra uğur böceği ambalajlı ve sarı altın para ambalajlı çikolatalar alacağım yaklaşık 300 kişilik yapacağım hepsinden minik keselere koyacağım kuruyemiş olucak ama onun için düz tül kese yerine mini sepetli istiyorum ama 300 adet pahalıya patlayacaktır neyse birkere oluyor bu tür şeyler belki düz tül kese yaparsam kuruyemiş koyarım içinede magnet yaptırırım bilinmez

ben düğünde birşey dağıtmayacağım ama kınada gönlümden ne koparsa yapmak istiyorum

testi kıranlar var güzel olurmu bilmiyorum o konuda karışığım

mumlarım tabaklı uzun mum olacak kırmızı tül taçlar olacak

ben hiçbirşeyi kendim yapmacağpım alacağım vaktimde yok boş zamanımda kpss çalışıyorum artık kendimi hiç yoramayacağım

Tamam cnm sn numunelerini bir al yorum yaparsan kalitesi ile ilgili bende belki sipariş ederim beğendiğimiz davetiyeleri.
Bu arada kına için ayriyeten kına davetiyesi bastırcakmısınız kızlar.
Ben yaptırcamda farklı birşey olsun istiyorum.
Konuşma balonu bende düşünüyorum irtibatta olalım kalite+fiyat nerede iyiyse ordan alalım.
Hatta topluca sipariş geçsek indirim olmazmı acaba

Kızlar birşey söyleyim uyarı olarak tefleri abartmayın derim, feci gürültü oluyor herkesin elinde olunca. birkaç tane yeterli olur gelincikler.

Bende cok begendim tatlim
Mutlaka incele siteyi
Yalniz davetin.com da en uygun fiyat. Resim uzerinde yazan yer degil

Bunu söylediğin iyi oldu cnm çnkü bnm resim üzerinde yazan yerden baktım.
Hatta bende 1 tane beğendim.
Sade bişy istiyorum o yüzden bu hoşuma gitti

Aslında koza davetiyeyi çok beğeniyorum nişan davetiyemizi ordan bastırmıştık.
Alyans gibi olduğu için nişanı çağrıştırdığı için tercih etmiştim herkeste çk beğenmişti
Eki Görüntüle 953494
Ama bu sefer hem davetli sayısı daha çok olcak hemde nişanda görmüş oldum insanlar kağıt parçası diyip önemsemiyor fazla pahalıya ve kaliteliye kaçmaya gerek yok

canım benim kına düğün gibi bişi olcak hepsi bi arada hızlandırılmış program gibi oldu hehehe önce gelinlikle gircem salona nikah kıyılcak sonra bindallımı giycem kına gecesine dönüşcek organizasyon sonra başka bi ilde düğünüm olcak aslında burdakini kına düşünmüştüm yine gelinlikle girip uzak herkes görsün diye ama kayınvalidem ordakinede düğün diyin dedi onların orda da bu şekilde olcak gelinligini cıkarmıyorsun ama kına yakılıyor :)
bende kına organızasyon firmasıyla anlaşmayı düşünüyordum fakat gerek yok gibi gelmeye başladı 1450 tl vericektim herşeyi onlar yapcak ama bakıyorum ne güzel alışveriş yapıyorsunuz hoşuma gitti bi maliyet hesaplıycam
o altın gıbı cıkltadan bende istiyorum,ayrıca kızlar için kırmızı oje alıp süslemeyi düşünüyorum testi işi hoşuma gitti içine konulan bereket paralardn bende alcktm testiyle güzel olablr
cerceveyı ıncelycem canm habr ederim benımkıde çok amaçlı olacak dış çekim için cektıcgm kısıde aksesuar varmş ama bı kac bende goturmuş olurum hem eglencelı olur

tamam canım yarın kargolayck bu hafta elımde olur haber verırım cerceveyı nereden alacagıma karar verdım ben daha uygun fıyatı lınkı paylaşmıştı arkadaş balona gelınce onda kararsızım ya yıne dedıgı yerden olacak buyuk ıhtımal bakalım evet toplu siparişle indirim alalım :) biz kocaman bi aileyz hepsi evlenecek olan

davetin.com u gördüm şirinevlerde mağazası var ama acelem vardı giremedim bu haftada sonra bi uğrayayım bakayım nasıl kalitesi

Gizemciğim network'den baktık beğendik kapora verdik ayırttırdık alacağız kısmetse en geç cumaya kadar.
Smokin 600 tl.Gömleğinide alcaz oda 100'den aşağı değildir.
Aksesur(Kuşak,papyon 250tl idi o gereksiz pahalı geldi ondada bir indirim bekliyoruz onu şuanda almıcaz indirim olursa onuda alabiliriz
Ztn önemli olan takım.
Valla kilo alıp verme sorunu varsa bencede bekleyin.Bnmki 2-3kilo verir maksimum.Zaten gayet güzel taşıdı ve şal yaka smokin olduğu için dahada içinde zayıf gözüktü.
Satış temsilcisi herkes bu smokin tipini istiyor ama boy ve omuz genişliği olmayınca içinde dahada küçülüyorsunuz o yüzden bu tam size göre dedi
Zaten beden cuk oturdu sadece paçası az kısalcak o kadar.

canım anladım şimdi ama kına organizasyonuna o parayı verme hoş benim kınam çok pahalıya patlayacak bir müzik grubu tutmak bile yaşadığım yerde 1000 tl neyse parası mühim değil umumrsamıyorum istediğim mekan için de seçim sonrasını bekleyeceğim şartlar o zaman değişcek davetiyemi nisan da felan bastırırım o yüzden

ben grümcem için bereket paraları yapmıştım tüllü incili çok şık olmuştu ama atamadık kafasından unutulmadı ama o gün cidden aksilik çıktı kayıunvalidem rahatsızlandı ve biz hiçbişi yapamadık o yüzden ben planlayıcı bir insanım ama o günü görünce herşey alt üst olabilir dedim relax gidiyorum artık

ben kına için tek tek kendim birileriyle irtibata geçip yaptıracağım böylesi daha güzel eminönnden de bir mum taç felan almaya giderim anca

ben nişanda dış çekim yaptırdığım için aksesuarımız çok var o yüzden düğün için ekstra bir harcamam olmayacak

fotoğraf çekilmeye hala karar veremedik balayı otelimizdemi çekilsek demiştik nişanlım otelle ritibata geçecekti antalya belekte fotocu bakacaktık ama bilemiyorum

düğünden sonra 24 mayısta balayından döncez 1 haziranda aşkımın kuzeni evleniyor eee biz dış çekimini hangi ara çektireceğiz ki benim bütün arkadaşlaırm haziran da evleniyor ben hangi arada düğünden sonra foto çektircem acaba ramazan ayı gelincemi yapsak diyorum

Ben en çok 3.cüsünü beğendim gizemcim:

nişanlım onu hiç sevmedi pembe kurdelesiyle alakalı bir antipati kaptı çocuk nişanda herşey pembeydi diğerlerini sevdi ama kurdelesi pembe olmasaymış iyimiş ona saygı duyacağım her dediğimi yapıyor bu sefer onun dediği olsun 2. seçicez herhalde biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…