canım instagram kullanıyormusun bilmiyorum ama benim irtibatta olduğum kişi budur Pink&blue Atölye
çerçeve seçerken banada söyle ki bende karışığım hangisini seçsem bilemedim birde sen kına için mi yapacaksın yoksa benim dediğim gibi çok amaçlı birşeymi yaptıracaksın
canım ben kına için tefte yaptıracağım 12 adet kişiye özel onuda kına kızı var facede ona söyleyeceğim bide gizem gelinin kına hatırası yazısı yazdıracağım
sonra uğur böceği ambalajlı ve sarı altın para ambalajlı çikolatalar alacağım yaklaşık 300 kişilik yapacağım hepsinden minik keselere koyacağım kuruyemiş olucak ama onun için düz tül kese yerine mini sepetli istiyorum ama 300 adet pahalıya patlayacaktır neyse birkere oluyor bu tür şeylerbelki düz tül kese yaparsam kuruyemiş koyarım içinede magnet yaptırırım bilinmez
ben düğünde birşey dağıtmayacağım ama kınada gönlümden ne koparsa yapmak istiyorum
testi kıranlar var güzel olurmu bilmiyorum o konuda karışığım
mumlarım tabaklı uzun mum olacak kırmızı tül taçlar olacak
ben hiçbirşeyi kendim yapmacağpım alacağım vaktimde yok boş zamanımda kpss çalışıyorum artık kendimi hiç yoramayacağım
canım anladım şimdi ama kına organizasyonuna o parayı verme hoş benim kınam çok pahalıya patlayacak bir müzik grubu tutmak bile yaşadığım yerde 1000 tl neyse parası mühim değil umumrsamıyorum istediğim mekan için de seçim sonrasını bekleyeceğim şartlar o zaman değişcek davetiyemi nisan da felan bastırırım o yüzden
ben grümcem için bereket paraları yapmıştım tüllü incili çok şık olmuştu ama atamadık kafasından unutulmadı ama o gün cidden aksilik çıktı kayıunvalidem rahatsızlandı ve biz hiçbişi yapamadık o yüzden ben planlayıcı bir insanım ama o günü görünce herşey alt üst olabilir dedim relax gidiyorum artık
ben kına için tek tek kendim birileriyle irtibata geçip yaptıracağım böylesi daha güzel eminönnden de bir mum taç felan almaya giderim anca
ben nişanda dış çekim yaptırdığım için aksesuarımız çok var o yüzden düğün için ekstra bir harcamam olmayacak
fotoğraf çekilmeye hala karar veremedik balayı otelimizdemi çekilsek demiştik nişanlım otelle ritibata geçecekti antalya belekte fotocu bakacaktık ama bilemiyorum
düğünden sonra 24 mayısta balayından döncez 1 haziranda aşkımın kuzeni evleniyor eee biz dış çekimini hangi ara çektireceğiz ki benim bütün arkadaşlaırm haziran da evleniyor ben hangi arada düğünden sonra foto çektircem acaba ramazan ayı gelincemi yapsak diyorum
Merhaba kızlar .İnşallah kısmet olursa Ağustos ayında düğünüm var. Benide aranıza alırmısınız
nişanlım onu hiç sevmedi pembe kurdelesiyle alakalı bir antipati kaptı çocuk nişanda herşey pembeydi diğerlerini sevdi ama kurdelesi pembe olmasaymış iyimiş ona saygı duyacağım her dediğimi yapıyor bu sefer onun dediği olsun 2. seçicez herhalde biz
canım ben onu kına yapılacağı gün gündüz halletcem foto çekımını dış cekımı. aslında kendım yapmam daha ıyı hem eglencelı hem anı çok güzel tahtakalde zaten herşey var çok ucuz nişanım için lavanta kesesi ve söz yastığını oradan aldım yaptım güzel oldu. müzik olayı salonun orkestrası olacak onunla anlaştık işte annemin köçek isteği var (kastamonulu değiliz ama çok sever kendisi, hatta nişanlım unutmamış gecen soruyor canım aşkım köçek araştırdınmı diye çok mutlu oldum:) ) zenne olabilir arkadaşım var zenne bilmiyorum kafamda oturtmaya çalışıyorum bakalım bi plan yapcam artık duruma göre. Bende herşey hallolsun rahat edelim mantığındayım belirsiz şeyler beni çok bunaltır hatta delirtir :) o yüzden netleşmesi lazım.
telli babaya gitmek istiyorum birde babamı ziyarete gün çok yoğun gecıcek orası kesin. zaten saçım evde yapılacak kuaför eve gelecek sıkıntı olmayacak o yönden son anda bi aksilik çıkmazsa şu an durum böyle bakalım birde annemin saçını yapar biz çıkarız diğerleri içinde onlar evde kalır devam eder
Kına kızına baktım bende şimdi tefler için çk hoş cnm sn fiyat aldınmı ne kadar acaba.
Bu arada senin baktığın konuşma balonlarının bir görüntüsü varmı.
Bazıları çk kalitesiz duruyor çnkü aldanmak istemiyorum
bende kına günü düşünüyordum ama yetişemeyiz diye korkularım var
ahhh o köçek yokmu o köçek benim nişanlım karabüklü ama ablasının düğünün de kınasında hiç köçek olmadı doğal olarak bende istemiyorum onlarda gelin almada bile olurmuş bide ablası kastamonulu ile evlendi hiç köçek göremedim annem sivaslı babam artvinli biz bilmeyiz köçek zaten sazlı kemençeli bir düğün olcak birde köçek kültür harmanı olacağız o yüzden seviniyorum ama köçek pek sevmiyorum
bizimde burdakilere ilginç geliyor bir arkadaşım var aşırı sosyetik illa köçek isterim diye tuturmuştu oda karabüklü ile evleniyordu çok şaşırmıştım yediden yetmişe herkes seviyor bir ben haz etmiyor sanırsam değişik birşey aslında
ayyyy canım o günler çarçabuk gelir inşallah
köçek videosunu izledim az önce gülüyorumannem güzel dimi diyor ben evet çok komik eğlenceli diyorum :)))
orada kapıda kız almayı çekmişler bi an heycanlandım ay dedim gelicek mi bizimde o günlerimiz :)
evet canım an itibari ile karar verdim organizasyon firmasını iptal ediyorum ona ayırdığım bütceyi alıyorummmm doğruuuu alışverişeeee yaşasın alışveriş oh hem de stres atarım mis
doğru bir arar verdin canım git ve dilediğin ne varsa al alışveriş cidden bünyene iyi gelecektir ben hala kendime hergün ciciler alıyorum çeyiz bittiği için rahatça kendime alıyorum
geçen yaz indirimden balayı cicilerimi almıştım ama yine aralarda birşeyler almam lazım benim de
canım ben bu siteden yaptıracağım kına gecesi düğün günü ve dış çekimde kullanmak için nişanlımla ismimiz yazıcak evleniyorlar diye yani gizemin kınası yazdırmayacağım
bu linkten sipariş vericem ama hangisini vermeliyim acaba kınada kırmızı olacak renk ama kırmızı vermesem de olur herhalde değilmi
http://www.mutlucerceve.com/dugun-kina-gecesi-fotograf-cekim-cerceveleri/
canım instagram kullanıyormusun bilmiyorum ama benim irtibatta olduğum kişi budur Pink&blue Atölye
çerçeve seçerken banada söyle ki bende karışığım hangisini seçsem bilemedim birde sen kına için mi yapacaksın yoksa benim dediğim gibi çok amaçlı birşeymi yaptıracaksın
canım ben kına için tefte yaptıracağım 12 adet kişiye özel onuda kına kızı var facede ona söyleyeceğim bide gizem gelinin kına hatırası yazısı yazdıracağım
sonra uğur böceği ambalajlı ve sarı altın para ambalajlı çikolatalar alacağım yaklaşık 300 kişilik yapacağım hepsinden minik keselere koyacağım kuruyemiş olucak ama onun için düz tül kese yerine mini sepetli istiyorum ama 300 adet pahalıya patlayacaktır neyse birkere oluyor bu tür şeylerbelki düz tül kese yaparsam kuruyemiş koyarım içinede magnet yaptırırım bilinmez
ben düğünde birşey dağıtmayacağım ama kınada gönlümden ne koparsa yapmak istiyorum
testi kıranlar var güzel olurmu bilmiyorum o konuda karışığım
mumlarım tabaklı uzun mum olacak kırmızı tül taçlar olacak
ben hiçbirşeyi kendim yapmacağpım alacağım vaktimde yok boş zamanımda kpss çalışıyorum artık kendimi hiç yoramayacağım
uğur böceği ambalajlı ve sarı altın para ambalajlı çikolataları nerden alçaksın arkadaşım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?