• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar.. nasılsınız..
liste boşalcak ama belki yenileri eklenir :9::9:

Benim nişanım 7 temmuzdaydı. Foto çekimlerini öğleden önce yaptık (nişanım gündüzdü) feciii bir rüzgar vardı :52:
Tabi güzel fotolar çıkmadı diil o rüzgar sayesinde :27:

:9::9::9: rüzgarla bir şhowun vardı unuttunmu :9:

ayyy olsun zaman geçsin liste gitsinnn :58::58::58:
sora yeni gelinler gelir berfonun dediği gibii :23::23::23::23:

beklemeee yapmaaaaaaaaa :10::10::10::10::10::10::10::10:

Seni beğencektim ama beğenmeme izin vermiyorlar:1:
Kaderin cilvesimi ne :27:
Kızlar bugün smokini almaya gidicez gliba en geç yarına kadar süremiz vardı çnkü
Cumarteside eminönü turuna çıkıyorum annem ve babamla
Bakmamı önerebilceğiniz yerler varmı gerçi ben netten araştırıyorumda
Pazar günüde gelinlik denicem büyük ihtimal kararımı veririm o gün
Herşeyin yavaş yavaş halloluyor olması mutlu ediyor beni:46:

tişikkir ederiiimmm :17:

Berfoom :16: Dans ediodum ben orda rüzgarlaa :27:
Yalnız siz kamera arkası fotoları görmelisiniz :27: Gülinle Özge eteklerimi başımdan indirmek için yanıma geliyorlar ama kendi eteklerinden bana fırsat kalmıyor. :1:

benim seksiliğimi niye burda reklam ediyon len :27:

Kızlar bugün smokini almaya gidicez gliba en geç yarına kadar süremiz vardı çnkü
Cumarteside eminönü turuna çıkıyorum annem ve babamla
Bakmamı önerebilceğiniz yerler varmı gerçi ben netten araştırıyorumda
Pazar günüde gelinlik denicem büyük ihtimal kararımı veririm o gün
Herşeyin yavaş yavaş halloluyor olması mutlu ediyor beni:46:

Şarkhana muhakkak git derim başka da bişi demem :27:

tişikkir ederiiimmm :17:

Berfoom :16: Dans ediodum ben orda rüzgarlaa :27:
Yalnız siz kamera arkası fotoları görmelisiniz :27: Gülinle Özge eteklerimi başımdan indirmek için yanıma geliyorlar ama kendi eteklerinden bana fırsat kalmıyor. :1:

tahmn edebiliyorum. :9:
şimdide baktım futupraflarına güzel kareler çıkmış rüzgarla:9:

günaydııııııın:42:
düğün bolluklarından bahsedilmiş, bizim de bu sene patlama vaar:52: benim kuzenler bitti derken nişanlımda bir sürü bekar kuzen vardı hemen hemen hepsi bu sene evleniyor :1: bizden 1 ay önce teyze kızı, ondan 2 hafta sonra benim amca kızım, sonra biiiiz, haziranda yine bi akrabanın düğünü varmış, ağustos 6 diğer teyze kızı, ağustos 10 teyze torunu, ağustos 17 dayı oğlu,eylül ilk hafta mahalleden arkadaşım :53: anlıcağınız terimiz soğumadan düğünden düğüne koşturcaaaaz :32:

avukata şantaj haaa :9: çok cesursun bebeğim :23:

ahahahhaaa :27: senin avukatlığını yiriiim :52:

Onu geçen bir arkadaşımda dedi ve bir çok blogdada güzel şeyler okumuştum.
Orası zten aklımda:32:
Sağol cnm tavsiye için ama yeri nerde ya ben bilmiyorumki.
İnş kolaydır bulması
Eminönü bana oldum olası çok karışık geliyor ztn

Tatlım ben tek başıma gittim eminönüne.. Nişanlımın işine dönmesi gerekiyordu bırak beni didim.. Açtım google map i.. Ordan buldum vallahii :27: Hatta ben uzağa gitmişim :1:

Mısır çarşısına çok yakın bir mesafede şarkhan. Mısır çarşısının ön kapısından girip dümdüz gidiosun. Arka kapıdan çıkınca düz ilerleyip sağa dönüosun.. O yolu yine dümdüz takip edince şarkhan :52: Tekrar gidicem martta :52:

Birilerinede sorarsın oraada tatlım :16:

ahahahhaaa :27: senin avukatlığını yiriiim :52:

Tatlım ben tek başıma gittim eminönüne.. Nişanlımın işine dönmesi gerekiyordu bırak beni didim.. Açtım google map i.. Ordan buldum vallahii :27: Hatta ben uzağa gitmişim :1:

Mısır çarşısına çok yakın bir mesafede şarkhan. Mısır çarşısının ön kapısından girip dümdüz gidiosun. Arka kapıdan çıkınca düz ilerleyip sağa dönüosun.. O yolu yine dümdüz takip edince şarkhan :52: Tekrar gidicem martta :52:

ne var kızlar şarkhan dediğiniz yerde kaçırdım orayı :)

anladım cicimm benn beğenmiş kadar oldunn :9::9::9:

günaydııııııın:42:
düğün bolluklarından bahsedilmiş, bizim de bu sene patlama vaar:52: benim kuzenler bitti derken nişanlımda bir sürü bekar kuzen vardı hemen hemen hepsi bu sene evleniyor :1: bizden 1 ay önce teyze kızı, ondan 2 hafta sonra benim amca kızım, sonra biiiiz, haziranda yine bi akrabanın düğünü varmış, ağustos 6 diğer teyze kızı, ağustos 10 teyze torunu, ağustos 17 dayı oğlu,eylül ilk hafta mahalleden arkadaşım :53: anlıcağınız terimiz soğumadan düğünden düğüne koşturcaaaaz :32:

oyy biz de hamile bolluğu var maşallah :49::49::49:
elimi kime atsam hamile maşallahh :27::27::27::27::27::nazar::nazar::nazar:
benim düğünde karınları burunlarında olcaklarrr :49::49::49::49::27::27::27::27:

Cancağızım tarifini not aldım:32:Aynen dediğin gibi bulamazsak sorarız

Back
X