'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınn kızlarr
*
gece kuşları gelmiş burayaa akşammm
antibiyotik, tuğçecann, gizzz

nil hayırlı olsun kararınız canım

Hoşgeldın canım aramıza

nilcim Allahım gönlünüze göre versin hayırlı evlatlarınız olur insallah ayyy bebişş gelcek deseneee hamilelik topiğne göndercez seni

Günaydın kızlaar
Niil ne güzel bir haber bu böylee hadi hayırlısıyla inşallah

Teşekkürler kızlar, Allah'ım inşallah hayırlısı verir. İsteyen herkese versin Rabbim.

evet sanırım kabartmalıdan vazgeçiyorum bende..düz daha temiz pak olur süpürünce

kızlar herkese selamlar dün mutlu yuvamızı yerleştirdik mobilyalarımız geldi herşeyimiz kuruldu öyle mutluyum ki orası afrtık bize ait bir yuva oldu çok mutluyum çok

gizemcim Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin canım çok mutlu oldum senin adına ee fotoları atta bizde görelim canım mis yuvanızı ayy bizde yerleştirelim hadii çok heyecanlı

kızlar merhaba dugun tarıhım bellı oldu 27/12/2014 cumartesı gunu evlenıyoruz hayırlısıyla ınsallah darısı bekarların basına

ben yokum küstüm işte:105:

ekletmek için yazdınız mı kızlar ?

kızlar hangi il hangi ilçede düğünleriniz olacak konuk olalım yakınsanız :)

evet canım ( boylesıne ) ye sımdı yazdım ben daha haberı olmamısdır kız cagazın benım salonda olucak salonum bellı gıbı aslında orayı ıstıyorum ıstanbul kartal atalarda büklü dugun salonunda olucak henuz okeylemedık ama fıyatta anlasdık beklerım gelmek ısteyenlerı basımın ustunde yerınız var canlarım

gercekdekı dostlarımız bıze bızım kadar yakın olmadı oyuzden sızın her zaman basımın ustunde yerınız var yerınız cok ayrı

ne kadar anlaştın canım kaç kişilik. gelmek isterim bende beklerim Evet yakın ve tarihi uyan yerlere gitsek ne güzel olur o kadar yol arkadaşlığımız oluyor

ne kadar anlaştın canım kaç kişilik. gelmek isterim bende beklerim Evet yakın ve tarihi uyan yerlere gitsek ne güzel olur o kadar yol arkadaşlığımız oluyor

soyle soyluyım canım basta nısanı salonda yapcakdım ama bızım programımız 2015 dı ama erkene alınınca masraflar cogalınca evde yapmaya karar verdım nısan ıcın sordum dugun ıcınde aynı dedı sonra dugun fıyatı aldım 3500 eylul ekım olursa dedı dedım aralık 3000 tl ozaman dedı sanatcı vıdeo cekımı aıle foto cekımı gırısde badem kolonya karsılaması kuruyemıs kuru pasta yas pasta ıcıcek dahıl garson bahsıslerıde dahıl dedı adam ama yıne valelere verılır valla cok uygun oldu bızım aralık dıe

salonda bu

http://bukludugunsalonlari.com/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…