- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
soyle soyluyım canım basta nısanı salonda yapcakdım ama bızım programımız 2015 dı ama erkene alınınca masraflar cogalınca evde yapmaya karar verdım nısan ıcın sordum dugun ıcınde aynı dedı sonra dugun fıyatı aldım 3500 eylul ekım olursa dedı dedım aralık 3000 tl ozaman dedı sanatcı vıdeo cekımı aıle foto cekımı gırısde badem kolonya karsılaması kuruyemıs kuru pasta yas pasta ıcıcek dahıl garson bahsıslerıde dahıl dedı adam ama yıne valelere verılır valla cok uygun oldu bızım aralık dıe
salonda bu
http://bukludugunsalonlari.com/
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlar
kızlar merhaba dugun tarıhım bellı oldu 27/12/2014 cumartesı gunu evlenıyoruz hayırlısıyla ınsallah darısı bekarların basına
ben yokum küstüm işte:105:
nereye yazdırıyorz ismimizi ki
bi de kıza kızıyoruz isim yazdırmak gerekiyomuş
hmm iyi canım fiyatı o zaman bende nişanı evde yaptım çokta güzel oldu hayırlısı olsun daha ıyı cok masraf olacak zaten
günaydınn kızlarrrrr
nasılsınızzzz
hayırlı olsunnnn bujucumm
antibiyotikcim özel bi mesaj atsan kına ve düğün tarihinii
bide topiğe uğra olur muu
listenin maşallahı var gördüğünüz gibi ama sayfa akşama kadar 3 sayfa ilerleyemiyo bilee
gelin ki sohbet edelimm liste bahanee
bu güzelmiş tatlım ikincisi de olabilir 3.sevmedim
evet sanırım kabartmalıdan vazgeçiyorum bende..düz daha temiz pak olur süpürünce
gizemcim Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin canım çok mutlu oldum senin adınaee fotoları atta bizde görelim canım mis yuvanızı ayy bizde yerleştirelim hadii çok heyecanlı
iyiyim canım iş olmadığı zamanlar muhakkak buraya bakmadan edemiyorumgünaydınn kızlarrrrr
nasılsınızzzz
canım tam foti yok gıdım gıdım ucundan köşesinden çektim süpriz olsun herkeslere dekorasyon konusunda fikirlerim var bir hayata geçireyim paylaşacağım instagrmaın varsa takip edebilirsin beni
Kuzular salon koltuklarım mavi olucak kısmetse.. Perdeyide koyu kahve düşünüyorum sizce nasıl olur :26:
acı kahve gibi mi kuzumm :44::44:
maviyle kahve uyar ama tonlarını yakalarsann
Kuzum şimdi english home un vizon rengini gördüm.. Tam istediğim gibi aslında o renk daha güzel olur galiba :26:
soldaki ninde desenine bayıldım
oyyy pek güzelmiş be bunlarrrr
*
medcezirde mutfak perdeleri var ya ona benziyo desenli olann
izlemiom o diziyii ama bunlara bayıldııım
ayy arat google dan zehroşş çok hoş görünüyolarrr
*
bu arada mavi koltuklara az önce koyduğunu diilde yine acı kahve derim benn
Kuzucum benim koltuklar tam mavi de değil aslında ya :26:
hımmm o zaman bilemedimm:44::44:
ben bi bakim ig den rengine yardımcı olmaya çalışcam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?