'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hmm iyi canım fiyatı o zaman bende nişanı evde yaptım çokta güzel oldu hayırlısı olsun daha ıyı cok masraf olacak zaten

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın kızlar

günaydınn kızlarrrrr
nasılsınızzzz

kızlar merhaba dugun tarıhım bellı oldu 27/12/2014 cumartesı gunu evlenıyoruz hayırlısıyla ınsallah darısı bekarların basına

hayırlı olsunnnn bujucumm

ben yokum küstüm işte:105:

antibiyotikcim özel bi mesaj atsan kına ve düğün tarihinii
bide topiğe uğra olur muu
listenin maşallahı var gördüğünüz gibi ama sayfa akşama kadar 3 sayfa ilerleyemiyo bilee
gelin ki sohbet edelimm liste bahanee

nereye yazdırıyorz ismimizi ki
bi de kıza kızıyoruz isim yazdırmak gerekiyomuş

tesekkur ederım canım artık burdayım yenı eleman aldıgımız ıcın bıraz hafıfledım

kızlar sıze bır sorum olcak aslında aynılar ama sızce hangısını yaptırıyım evlılık kararını aldıgımızdan berı aklımda bu nar fıkrı cok ıstıyorum ıllede kırmızı olsun ıstıyorum bu arada nişan ıcın bunu ıstıyorum dugun ıcın henuz karar vermedım

sızce hangısı aslında kendım yapıcakdım ama cok yogunum dıye ugrasmak ıstemedım dıger hazırlıklarımı yapıyorum

Son düzenleme:

canım tam foti yok gıdım gıdım ucundan köşesinden çektim süpriz olsun herkeslere dekorasyon konusunda fikirlerim var bir hayata geçireyim paylaşacağım instagrmaın varsa takip edebilirsin beni

selamlar herkese bir ceee diyip kaçıyorummm çok yoğunum kızlar anca akşam gelip okuyorum yazılanları günler bana göre geçiyor hızlıca iş yoğun olunca kafayı işe verince böyle oluyor bu tam üdğün arifesi iyi oldu bana

günaydınn kızlarrrrr
nasılsınızzzz
iyiyim canım iş olmadığı zamanlar muhakkak buraya bakmadan edemiyorum
sen nasılsın?
canım tam foti yok gıdım gıdım ucundan köşesinden çektim süpriz olsun herkeslere dekorasyon konusunda fikirlerim var bir hayata geçireyim paylaşacağım instagrmaın varsa takip edebilirsin beni

var canım özelden at istersen adını takip edeyim hemen

Son düzenleme:
95 gunum kalmis ve benim hazirliklarim yok ne guzel yasasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…