oyyy baya gecikmişsin sennn :18::18::18:
*
az kaldı son 3 saat
Bnm için 2 buçuk saat 5.30'da çıkıyorum hehehe
gıcık oldumm şimdii
Ama mesaiye 9'da değil 8.30'da başlıyorum yani o kadar olsun
aynı hesaba geldii
Evt bende gıcık olma için rahatlasın diye dedim
kızlar merhaba, nasılsınızzz
birşey danışmak istiyorum , benim düğünüm eylülde olucak ya, nikahım da düğünde olucakkk, belediyeye 19.30 diye yazdırdık saatini ama çok mu erken olur acaba ya? yaz düğünü gibi oluyor 20.30 mu yaptırsak onu diye düşünüyorum? misafirler gelmiş olur mu o saate? ya da nikah memuru tam 19.30 da gelirmi salona acaba? gecikir mi ki? ona göre saati değiştirtmeye çalışıcam.
aranıza kabul ederseniz bende varım 2014 geliniyim on yedi ağustosta düğünüm var inşallah
Selam kızlarrr, nasılsınız nasıl gidiyor hayat ve hazırlıklar.
Bende yeni gelişmeler varGeçen hafta doğum günümdü, hafta içine denk geldiği için cumartesi gecesi kutladık eşimle.Ve güzel bir karar aldık, Allah'ın izniyle bebek için çalışmalara başlıyoruzzzzzz İkimizde çok istiyoruz, Allah'ım isteyen herkese versin inşallah.
Bu arada şu mavi kuş nereden çıktı
kızlar merhaba, nasılsınızzz
birşey danışmak istiyorum , benim düğünüm eylülde olucak ya, nikahım da düğünde olucakkk, belediyeye 19.30 diye yazdırdık saatini ama çok mu erken olur acaba ya? yaz düğünü gibi oluyor 20.30 mu yaptırsak onu diye düşünüyorum? misafirler gelmiş olur mu o saate? ya da nikah memuru tam 19.30 da gelirmi salona acaba? gecikir mi ki? ona göre saati değiştirtmeye çalışıcam.
hoşgeldin pınar55
huhh huuu
nilll çok sevindimm
Allah gönlünüze göre versin inşallahh
merhabaa eyelinerbence biraz erken olmuş o saatlerde misafirler gelmemiş olabilir
yaz düğünü çünkü hava geç kararıyoo
aranıza kabul ederseniz bende varım 2014 geliniyim on yedi ağustosta düğünüm var inşallah
Selam kızlarrr, nasılsınız nasıl gidiyor hayat ve hazırlıklar.
Bende yeni gelişmeler varGeçen hafta doğum günümdü, hafta içine denk geldiği için cumartesi gecesi kutladık eşimle.Ve güzel bir karar aldık, Allah'ın izniyle bebek için çalışmalara başlıyoruzzzzzz İkimizde çok istiyoruz, Allah'ım isteyen herkese versin inşallah.
Bu arada şu mavi kuş nereden çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?