- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Bende forma almaya karar verdim
günaydın gelinciklerrrr
istanbulda hava çok güzel sanki bahar gibi, ama yağmur yağmalı ya mevsimleri yaşayamıyoruzz:18:
dilacımm ben sana mail atmadım dimi tarihimi ama yanlış olmuş kuzum erken evlendiriyosun beni
Ben onu yaptım daha önce var forması
maddiyat olarak kemer sıkılası bir dönemdeyiz malum kuzum. bu yüzden vazgeçtim birazda.
günaydınlarrr kızlarrrr
gayet pozitif bi günden selam yolluyorumm sizeeeeee
*
ben zaten almayı düşünmüyodum nişanlıcana hediye
dün kendine de söyledim 14 şubatta hediye yok bak çiçek göndermekte yok die tamam dedi
Ben onu yaptım daha önce var forması
maddiyat olarak kemer sıkılası bir dönemdeyiz malum kuzum. bu yüzden vazgeçtim birazda.
Kuzular sizin zaten masraflarınız çok bu ara, böyle bi karar vermek en iyisi sanırım sizin için
kızlar bu arada 3 ayrı yere kaftanla ilgili mail attım
sizle de paylaşayım fikriniz olsun;
dikiş evi die bi yer 350 kira
250 teminat parası istiyo geri gönderince iade edecekmiş bu tutarı
*mahinev 300 istedi kargosu, kuru temizlemesi içinde
teminat istemiyo bu
*
butik tasarımgünay die birine sordum
500 kira 1500 satınalma dedii
hala şoklardayımm
günaydınlar ballar börekler.. bugün bendede var bir enerji dinamizm.. hayırdır inşallah
günaydınlar ballar börekler.. bugün bendede var bir enerji dinamizm.. hayırdır inşallah
ayhh içime fenalık çöküo masrafları düşününce
Kuzular sizin zaten masraflarınız çok bu ara, böyle bi karar vermek en iyisi sanırım sizin için
Vayyyyy 2 aylara düşmüşüz hadi bakalımm, günler yaklaşıyor
yuhanneskızlar bu arada 3 ayrı yere kaftanla ilgili mail attım
sizle de paylaşayım fikriniz olsun;
dikiş evi die bi yer 350 kira
250 teminat parası istiyo geri gönderince iade edecekmiş bu tutarı
*mahinev 300 istedi kargosu, kuru temizlemesi içinde
teminat istemiyo bu
*
butik tasarımgünay die birine sordum
500 kira 1500 satınalma dedii
hala şoklardayımm
günaydınlarrr kızlarrrr
gayet pozitif bi günden selam yolluyorumm sizeeeeee
*
ben zaten almayı düşünmüyodum nişanlıcana hediye
dün kendine de söyledim 14 şubatta hediye yok bak çiçek göndermekte yok die tamam dedi
Günaydınn canımm, sanırım havadan bu enerjiklik. Bursa'da da hava sanırsın bahar, güneşli mis gibi. Ama bu nasıl kış böyle diye de insan düşünmüyor değil
günaydın canım
ayhh içime fenalık çöküo masrafları düşününce
Nilimmm vallahi 2 aylara düştüm
yuhannesYanında da tam altın takı hediye edio herhal
haklısın canımcım ama gidişat böyle eyvah eyvah!! kurak bir yaz geçirme fikri ürkütüyor vallahi.. Rabbim yardımcımız olsun.. :44::44:
yok daha neler.. ! kuzum içine sinsin derken dara da düşürme kendini.. mahinev fena değil gibi duruyor.. bakma şansım oldu gayet güzeller.. bence ordan hem gönlüne hem cebine göre birşeyler ayarlayabilirsin diye düşünüyorum naçizane.. soyguncu bunlar yaaaa.. gelinlik fiyatına kaftan mı satılır ayıptır yahu!
Göz açıp kapayana kadar geçer bu günler, 3 aydan sonrasını insan anlamıyor zaten. Yoğunluk arttıkça sende anlamıyorsun nasıl geçtiğini. Hadi bakalım full devam
İnsanoğlu nasıl bir varlık ki, doğayı her geçen gün biraz daha yok ediyor. İleri ki nesilleri ne bekliyor gerçekten bunu tahmin etmek zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?