'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bekliyorum ve bana da haber veriyosun ona göre, kaça yaptırıyosun bu arada, net üzerinden mi sipariş verdin...ama ben kredi kart kullanmıyorum

internetten yaptırıyorum el emeği çiziliyo
eft yaptım ben kredi kartından diil zatenn ballıcımmm
*
yapılır haftaya eklerim burayaa

Nasıl yetişmeyı dusunuyosun canım dugune kuaforu fotograf cekımı evden gelın cıktısı derken baya vakıt lazım e spk sınavıda kısa surmez

foto çekimim Adanada diil
o yüzden rahatımm
tek dersten geçmem önemli benim için
o da 20 soru tatlım yaparım 1 saatte 3 te çıksam kuaföre yetişirim akşam 8 de başlar zaten düğn

gelin tişörtümüüüü ben ilk kez duydum biliyomusunuzzz netten baktım da çok cicik bişeymiş ama

dilaa kuzum ne şans ya tam da denk gelmiş spk ile vallahi istesen böyle denk gelmezdi yaa:26: girer çıkarım diyosan ne güzel vallahiii

foto çekimim Adanada diil
o yüzden rahatımm
tek dersten geçmem önemli benim için
o da 20 soru tatlım yaparım 1 saatte 3 te çıksam kuaföre yetişirim akşam 8 de başlar zaten düğn

sınavların giriş cıkıs saatleri var canım onuda hesaba kattın mı su saatten once cıkamazsınız gıbı bı durum olabılıyo omru sınavlarda gecmıs bırı olarak sınavı bıtırıp cıkarsınlar dıe 1 saat bekledıgımı bılırım

valla ben tşört falan masraf etmiyim diyorum giyerim bir gömlek çıkarması kolay olur ben gelinliği kuaförede giymek istemiyorum zaten evimde rahat rahat giyerim

benimde içim gitti onlaraaaa dayanamadım yaptırıyorum bakalımm
*
hakkaten şans yaniii
tek derse çalışcam ya o yüzden bu kadar rahatım canım
takas operasyonu vermem lazımm

20 soru çözcem güneşcim o yüzden rahatımm
olmadı rica ederim düğünüm var çıkmam lazım die napemm

valla ben tşört falan masraf etmiyim diyorum giyerim bir gömlek çıkarması kolay olur ben gelinliği kuaförede giymek istemiyorum zaten evimde rahat rahat giyerim

ben de çok masraf etmiim diyodum canım ama baktım istiyorumm
yaptırayım dedimm napim canım sağolsunn

yaptır tabi canım , şu evlilik sürecinde hiçbişey insanın içinde kalmamalı bence, bir kez oluyor sonuçtaa

1 ders ise yaparsın ya, sınava başlamadan söylersin görevliye çıkarsın ona göre bence

bence dee :26::26::26:
*
bildiğiniz güzel kaftancı var mı yaaaaaaaa

haklısın canım ama ben geldim sonunda
canım ya o kadar üzüldüm ki inş biran önce kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…