Dun eminonune gidip bindalli baktik rezalet kina alisverisi yaptik
arzuum iyiyiz kuzucum sen nasılsın
melo canım niye rezalet :26:
iyiyim canım cuma günü online sınavına girdiğim banka dün akşam da kişilik envanterine tabi tuttu beni.. 3 haftaya sonlanacak durumum.. merakla onu bekliyorum.. diğer taraftan reglim yeni bitti kocamı aciiipp özledim kur yapıyorum adamcağıza sabah sabah
Hadi hayırlısıyla alırsın bu işi inşallah kuzum.. Hangi departman için bu arada bu sınav tatlım
Kızlar selamlar nasıl gidiyor ya loya da vamı acaba indirim ben çok çamaşır aldım çok var ama aylardır birşey almıyorum bir yerde indirim varmı bide gelinliğin altına ne giyeceksiniz gelinlik için nasıl alınıyor çamaşır
arzuum iyiyiz kuzucum sen nasılsın
melo canım niye rezalet :26:
yokmu canım guzel bısıler bende bındallımı ordan bakarım dıyodum :44:
niye rezalet canım hayırdır??
iyiyim canım cuma günü online sınavına girdiğim banka dün akşam da kişilik envanterine tabi tuttu beni.. 3 haftaya sonlanacak durumum.. merakla onu bekliyorum.. diğer taraftan reglim yeni bitti kocamı aciiipp özledim kur yapıyorum adamcağıza sabah sabah
Kızlar selamlar nasıl gidiyor ya loya da vamı acaba indirim ben çok çamaşır aldım çok var ama aylardır birşey almıyorum bir yerde indirim varmı bide gelinliğin altına ne giyeceksiniz gelinlik için nasıl alınıyor çamaşır
hımm gelinlik sabit dursun diye büstiyer aldın mı? aldıysan içinden saçma sapan tangalar çıkıyor giyemezsin bence naçizane.. şayet almadıysan dümdüz saten bir sütyenle ağı pamuk gelinlik gibi tülden çok cici külotlar var tavsiye ederim..
canım sütyen lamaya gerek yokmuş gelinliği içine dikiliyormuş gelinlikçinin karşısında kadiköyde kocaman iç giyim mağazası vardı ayyy ismini unuttum oraya bakayım bidahaki gittiğimde annemle
bide pentiden jartiyer tarzı fiyonklu çorap aldım jartiyer gibi değil çok şirin bacağa yapışan kısmında pembe kurdale var ve muz çorap üzerinde kurdelller var vanilya rengi bide onun kilotlu çorabını aldım
sonra araştıtırken görüdm ki o gün gelin haddinden fazla heyecan yapıp terliyormuş oyüzden gelinler jartiyer giyermiş kötü koku oluşmasın diye biryerde okudum
evet kuzucum çorap sorsaydın hemencik söylerdim gelinlikçim uyarmıştı beni de.. ille de jartiyer giy leş olursun diye..
sütyen dikimi yapıyorsa tamamdır şöyle cicili bicili bir de külot bulursan yapıştır bebişim
evet kuzucum çorap sorsaydın hemencik söylerdim gelinlikçim uyarmıştı beni de.. ille de jartiyer giy leş olursun diye..
sütyen dikimi yapıyorsa tamamdır şöyle cicili bicili bir de külot bulursan yapıştır bebişim
oyy bakayımmm hemen beyaz sade şık işi olsun hoş ben lamıştım pier cardiden saten aceba onumu giysem bilemedim
sağol canım benim fikirlerin önemli
Jartiyermi giyicez gelinligin altina
Nası les oluyo canım ben anlamadım ya ben corap gıymeyı düşünmüyodum
evet canım
terden leş gibi olursun külotlu çorap giyersen canım benimo yüzden jartiyer çorap şart.. çorapsız da ayakkabın vurur sakın giymemezlik etme emi?
Nişanlıcan birlikte yapalım istiyor bu iç çamaşır alışverişini
kulaklarım çın çın çınlamıştı demek ki boşa değilmiş.. seksi mi dediniz? çamaşır mı dediniz? ayyyhhhhhh
Dun eminonune gidip bindalli baktik rezalet kina alisverisi yaptik
hadiii canımmmmm
hoşgeldinn bebişimmmm
hadii yaaaa:26:
kına için neler aldınız pekii ??
gizz hoşgeldinn
bilmiyorum ne giyeceğimi bendee:44:
büstiyerim var ama onu mu giymeliyimm :44::44:
ne bakımdan leş anlayamadım arzucumm
Bende corap giymiycektim bak simdi
gelinliğin altına gelinlikçi ne isterse onu giyiyorsunuz kızlar, boşa hayal kurmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?