'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Dun eminonune gidip bindalli baktik rezalet kina alisverisi yaptik

niye rezalet canım hayırdır??

arzuum iyiyiz kuzucum sen nasılsın

melo canım niye rezalet :26:

iyiyim canım cuma günü online sınavına girdiğim banka dün akşam da kişilik envanterine tabi tuttu beni.. 3 haftaya sonlanacak durumum.. merakla onu bekliyorum.. diğer taraftan reglim yeni bitti kocamı aciiipp özledim kur yapıyorum adamcağıza sabah sabah

Hadi hayırlısıyla alırsın bu işi inşallah kuzum.. Hangi departman için bu arada bu sınav tatlım

Kızlar selamlar nasıl gidiyor ya loya da vamı acaba indirim ben çok çamaşır aldım çok var ama aylardır birşey almıyorum bir yerde indirim varmı bide gelinliğin altına ne giyeceksiniz gelinlik için nasıl alınıyor çamaşır

hımm gelinlik sabit dursun diye büstiyer aldın mı? aldıysan içinden saçma sapan tangalar çıkıyor giyemezsin bence naçizane.. şayet almadıysan dümdüz saten bir sütyenle ağı pamuk gelinlik gibi tülden çok cici külotlar var tavsiye ederim..

arzuum iyiyiz kuzucum sen nasılsın

melo canım niye rezalet :26:

yokmu canım guzel bısıler bende bındallımı ordan bakarım dıyodum :44:

Ben guzel birsey bulamadim hep eski modeller yeni hurrem modelleri 300 den basliyor 700 kadar ama o kadar basit ki

Gelinligin icin gelinlikci soyler zaten canim provaya gittiginde sor mutlaka

canım sütyen lamaya gerek yokmuş gelinliği içine dikiliyormuş gelinlikçinin karşısında kadiköyde kocaman iç giyim mağazası vardı ayyy ismini unuttum oraya bakayım bidahaki gittiğimde annemle

bide pentiden jartiyer tarzı fiyonklu çorap aldım jartiyer gibi değil çok şirin bacağa yapışan kısmında pembe kurdale var ve muz çorap üzerinde kurdelller var vanilya rengi bide onun kilotlu çorabını aldım

sonra araştıtırken görüdm ki o gün gelin haddinden fazla heyecan yapıp terliyormuş oyüzden gelinler jartiyer giyermiş kötü koku oluşmasın diye biryerde okudum

evet kuzucum çorap sorsaydın hemencik söylerdim gelinlikçim uyarmıştı beni de.. ille de jartiyer giy leş olursun diye..

sütyen dikimi yapıyorsa tamamdır şöyle cicili bicili bir de külot bulursan yapıştır bebişim

oyy bakayımmm hemen beyaz sade şık işi olsun hoş ben lamıştım pier cardiden saten aceba onumu giysem bilemedim

sağol canım benim fikirlerin önemli

Nası les oluyo canım ben anlamadım ya ben corap gıymeyı düşünmüyodum

selam kızlar nasılsınız

gizzzzzz seni gördğüme sevindim
benm arkadşım silokan meme gibi bişi almıştı. onun göğüsleri yok yoktu

oyy bakayımmm hemen beyaz sade şık işi olsun hoş ben lamıştım pier cardiden saten aceba onumu giysem bilemedim

sağol canım benim fikirlerin önemli

canımsın seve seve yardımcı olmaya çalışırım ben biraz süslü bir gelincik olmuştum normalde de tanga giydiğim rahat ettiğim için bunu almıştım bak

ama geçtiğimiz haftasonu arkadaşım evlendi tangayla hiç rahat edemedi düğünün olacağı otele gelir gelmez değiştirdi..

Nişanlıcan birlikte yapalım istiyor bu iç çamaşır alışverişini

hadiii canımmmmm

kulaklarım çın çın çınlamıştı demek ki boşa değilmiş.. seksi mi dediniz? çamaşır mı dediniz? ayyyhhhhhh

hoşgeldinn bebişimmmm

Dun eminonune gidip bindalli baktik rezalet kina alisverisi yaptik

hadii yaaaa:26:
kına için neler aldınız pekii ??

gizz hoşgeldinn
bilmiyorum ne giyeceğimi bendee:44:
büstiyerim var ama onu mu giymeliyimm :44::44:

ne bakımdan leş anlayamadım arzucumm

terden canım benim

Bende corap giymiycektim bak simdi

üzgünüm ayacıkların ayakkabıyla bütünleşip canını yakacaktır

gelinliğin altına gelinlikçi ne isterse onu giyiyorsunuz kızlar, boşa hayal kurmayın

gelinlikçiden gelinlikçiye değişiyor kriz.. benim ki ne arzu ediyorsan giy ama provaya muhakkak getir demişti örneğin.. dediğin gibi sabit fikirlisi de var tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…