'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

terden canım benim

üzgünüm ayacıkların ayakkabıyla bütünleşip canını yakacaktır

Ben almistim hepsini nisandan once bustiyer de var jartiyerde artik provaya gidince bakarim hangisi olacak sagol canim

Kina icin dusunce balonlarini nisanlima yaptiriyorum matbada basar nasilsa

Ben ayakkabı ısını hıc düsünmemiştim sıcak olur zaten bıde corap cekıcez desene :26:

jartiyer çok bunaltmayacaktır canım popo açıkta efil efil eser inşallah da daha rahat edersiniz hepiniz..

Ben almistim hepsini nisandan once bustiyer de var jartiyerde artik provaya gidince bakarim hangisi olacak sagol canim

rica ederim güzelcem amaç sizin rahatlığınız

Son düzenleme:
tarza gell yaaaaaa

okuyunca bende koptum kabul ediyorum..

fotoğrafçı yere sermek için birşey almamış yere her oturduğum da açıkta kalan popom yüzünden irkilip durmuştum
UYARI!: yere sermek için birşey bulundurun dış çekim düşünen gelincikler..

Ay kızlar ben gelinlik altına külotlu çorap giyerim diyordum :26: Nişanımda ten çorap giymiştim hiç öle leş meş olmamıştım ve temmuz ayının gündüzünde olmuştu nişanım :26:
Kafamı karıştırdınız :26:

gelinlikçiden gelinlikçiye değişiyor kriz.. benim ki ne arzu ediyorsan giy ama provaya muhakkak getir demişti örneğin.. dediğin gibi sabit fikirlisi de var tabi..

krizz benim gelinlikçide ayrıca bi model istemedi
normal gittim ben de ama içine bişeler koycaz dolgun dursun diee

acaba benimkiler minik diye mi seçme şansı tanımadı
şu markanın şu modelini şu numarası al demişti

oooo neler öğreniyorum yaa ben gelinlik altına ne giyileceğini hiç bilmiyodumm:26: öğrenmiş oldumvalla sayenizde
ama çorqap giyilmesi gerektiğini düşünüyordum zira ayaklar patlar ayakkabı yapışıyor ayağa zaten oynamaktan

arzuuuucum o gösterdiğin de çok cicik miş beee

canım benim saat 1de giyeceksin o çorabı taaaa 11lere 12lere kadar kalacak altında.. koku yapmasa da kaşıntı yapar.. giyin tertemiz jartiyerini oohh sağlam kafa sağlam vücut..

kıyamam.. :26:

bilemedimki krizcim.. belkide pürüzsüz çalışmamak adına şey etmiştir hı?

gidişatın doğru bebeğim sadece külotlu çorap olmasın tercihin.. gösterdiğim çok ciciymiş bence de şimdi hakkuşla bakıp bakıp gülümsüyoruz sapık gibi

oyyy bu ayrıntıymışş bayaaaaaa

benimki de öyle krizzz
o yüzden kandırdım koycaz içineeeee
*
zehroşşşş takke düşcek kel görüncekkkk

olabilir. zaten kalıp gibiydi benim gelinlik, içinde teller falan vardı galiba üstünün. fotoğrafçı eşimel şu tangoda poz var ya, ne diyorlar bilmiyorum, koluna yatıyorsun erkeğin. o pozu yaptırmak istedi ama ben eğilememiştim içinde nefes almak bile zordu ilk zamanlar tekrar giyip hala zayıf mıyım, görmem lazım

ben beyaz tül çorap giymiştim. bir rahatsızlık hissetmedim

oyyy bu ayrıntıymışş bayaaaaaa

benimki de öyle krizzz
o yüzden kandırdım koycaz içineeeee
*

tecrübe konuşuyor tecrübe konuşuyorrrr :13:

sivri biber gibi olsa da maksat gelinliği güzel göstermek.. onun için konulan ufak tefek destekler mübahtır efeniiimm diğer taraftan da küçük büyük farketmiyormuş öğrendim beeeennn

Bende gıymemiştim nısanda corap fln ayakkabım acıktı zaten corapla olmazdı gelınlıkte nasıl olur bilmem:26:

bence de önemli olan benim kendimi iyi ve dolgun hissetmemmm

*

kız düşmez o sıkı sıkııı kapalı olcak

wuuuhhhuuuuuuuuuuu

altta mı olmıcak kızçeeemmm??

altsız olurmu hiç arzuum gerçi fena fikir değil hee tuvalet ihtiyacında iş görür

Bende gıymemiştim nısanda corap fln ayakkabım acıktı zaten corapla olmazdı gelınlıkte nasıl olur bilmem:26:

benim nişanlık kabarık olduğu için ayaklar gözükmüyordu zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…