evet canım
terden leş gibi olursun külotlu çorap giyersen canım benimo yüzden jartiyer çorap şart.. çorapsız da ayakkabın vurur sakın giymemezlik etme emi?
hadiii canımmmmm
hoşgeldinn bebişimmmm
hadii yaaaa:26:
kına için neler aldınız pekii ??
2 paket kina paketin icinde 100 tane var 10 lira paketi
4 adet tef 10 lira
4 adet confeti 10 lira
13 halay mendili 10 lira
12 adet kina gulu mumlulardan 10 lira
12 adet kalp susleme icin 6 lira
10 adet biyik dudak 10 lira
gizz hoşgeldinn
bilmiyorum ne giyeceğimi bendee:44:
büstiyerim var ama onu mu giymeliyimm :44::44:
ne bakımdan leş anlayamadım arzucumm
terden canım benim
üzgünüm ayacıkların ayakkabıyla bütünleşip canını yakacaktır
Ben ayakkabı ısını hıc düsünmemiştim sıcak olur zaten bıde corap cekıcez desene :26:
Ben almistim hepsini nisandan once bustiyer de var jartiyerde artik provaya gidince bakarim hangisi olacak sagol canim
gelinliğin altına gelinlikçi ne isterse onu giyiyorsunuz kızlar, boşa hayal kurmayın
jartiyer çok bunaltmayacaktır canım popo açıkta efil efil eser inşallah da daha rahat edersiniz hepiniz..
rica ederim güzelcem amaç sizin rahatlığınız
tarza gell yaaaaaa
gelinlikçiden gelinlikçiye değişiyor kriz.. benim ki ne arzu ediyorsan giy ama provaya muhakkak getir demişti örneğin.. dediğin gibi sabit fikirlisi de var tabi..
krizz benim gelinlikçide ayrıca bi model istemedi
normal gittim ben de ama içine bişeler koycaz dolgun dursun diee
Ay kızlar ben gelinlik altına külotlu çorap giyerim diyordum :26: Nişanımda ten çorap giymiştim hiç öle leş meş olmamıştım ve temmuz ayının gündüzünde olmuştu nişanım :26:
Kafamı karıştırdınız :26:
acaba benimkiler minik diye mi seçme şansı tanımadı
şu markanın şu modelini şu numarası al demişti
oooo neler öğreniyorum yaaben gelinlik altına ne giyileceğini hiç bilmiyodumm:26: öğrenmiş oldumvalla sayenizde
ama çorqap giyilmesi gerektiğini düşünüyordum zira ayaklar patlar ayakkabı yapışıyor ayağa zaten oynamaktan
arzuuuucum o gösterdiğin de çok cicik miş beee
okuyunca bende koptum kabul ediyorum..
fotoğrafçı yere sermek için birşey almamış yere her oturduğum da açıkta kalan popom yüzünden irkilip durmuştum
UYARI!: yere sermek için birşey bulundurun dış çekim düşünen gelincikler..
acaba benimkiler minik diye mi seçme şansı tanımadı
şu markanın şu modelini şu numarası al demişti
Benim gelinlikte iç çamaşırı olmıcak bu arada
kıyamam.. :26:
bilemedimki krizcim.. belkide pürüzsüz çalışmamak adına şey etmiştir hı?
gidişatın doğru bebeğim sadece külotlu çorap olmasın tercihin.. gösterdiğim çok ciciymiş bence de şimdi hakkuşla bakıp bakıp gülümsüyoruz sapık gibi
oyyy bu ayrıntıymışş bayaaaaaa
benimki de öyle krizzz
o yüzden kandırdım koycaz içineeeee
*
zehroşşşş takke düşcek kel görüncekkkk
Ay kızlar ben gelinlik altına külotlu çorap giyerim diyordum :26: Nişanımda ten çorap giymiştim hiç öle leş meş olmamıştım ve temmuz ayının gündüzünde olmuştu nişanım :26:
Kafamı karıştırdınız :26:
tecrübe konuşuyor tecrübe konuşuyorrrr :13:
sivri biber gibi olsa da maksat gelinliği güzel göstermek.. onun için konulan ufak tefek destekler mübahtır efeniiimm diğer taraftan da küçük büyük farketmiyormuş öğrendim beeeennn
*
zehroşşşş takke düşcek kel görüncekkkk
wuuuhhhuuuuuuuuuuu
altta mı olmıcak kızçeeemmm??
Bende gıymemiştim nısanda corap fln ayakkabım acıktı zaten corapla olmazdı gelınlıkte nasıl olur bilmem:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?