'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benimde goguslerim ufak 75 giyiyorum hemde dolgulu hayal kirikligina ugrayabilir :)

bence de önemli olan benim kendimi iyi ve dolgun hissetmemmm

o gün kleopatra gibi hisseddeceksin kendini bebeğimmm.. uzuvlarına ve kendine sonsuz güvenli..

farkettim ki sapıtmışım birden.. altsız falan.. eve gider gitmez kocamı kovalıcam niyetim bozuk benim tövbe tövbeeee

kız düşmez o sıkı sıkııı kapalı olcak

sorasındaaaaaa

Dikkat dikkat tüm hatlarıyla dolgun biri konuşuyor
Ay benimkiler baya dolgun hee Artistlik yapıyorum kaçııınnnn

Özgür ruhlar sizi

her yeri free bırakın olmadı

nedense o yorucu günün sonunda eve enerji depolar bir halde giriyorsunuz
o tokalar saçtan bir çırpıda çıkıyor zaten.. kuaför yerini değiştirmek için bir tanesini bile sökemez ama senin ellerin bir başka güçle tokaları söker oluyor koca da dibinde yardım edeyim edalarında

sonracıma da o gece hiç bitmiyor.. uykun gelmiyor.. vesaire vesaire

Hııım diyorsuuun
Şaka bir tarafa ben gerçekten korkuyorum ya :26: Nasıl aştınız kızlar bunu, nasıl korkmamalıyım, napmalıyım

Hııım diyorsuuun
Şaka bir tarafa ben gerçekten korkuyorum ya :26: Nasıl aştınız kızlar bunu, nasıl korkmamalıyım, napmalıyım

korkusuz olmuyor canım ama ne bileyim Allah böyle bir sabır mı diyeyim kuvvet mi diyeyim veriyor ya bir şeyler..
bende çok korkuyordum bide doktorum saçma sapan korkutmuştu beni
ama Allah yardımcımız oldu seninde olacak korkma kuzucum

Zehram şimdiden kendini kasma inan Rab yardım ediyor. Ruh eşine beklediğin adama kavuşmak çok güzel ve özel

O yüzden endişelenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…