'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın herkeseee

hayırlı cumalar Allah dileklerimizi kabul etsin bugün inşallah

istanbul bahar havasından yağmura döndü ama sıcağı seven ben yağmura sevindim çünkü hiç de normal değildi

bla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla bla bla bla bla

Günaydın canım

delii kız yaaaa
bugün modum acaip düşükk yaaaaaaa
aslında çok pozitif uyanmıştım amaaa:26::26:

günaydın
bugün tadından yenilmiyor yani.. cuma mübarek gün, hayırlara vesile olsun, haftanın son günü gelsin tatil ve sevgililer günü (her ne kadar kutlamasak da ) son 2 sene ki sevgililer gününü askerde geçirince herhalde bizde alışkanlık yaptı, hediye almayalım diye anlaşma yaptık çiçek bile almasan olur hayatım dedim ama ona dayanamaz alır gibi geliyor

Bende bu sene hediye istemedim, bende almadım. Benimki özür dilio benden hediye almadı die..
Bize bizden ala hediye mi olur didim
Rabbim muhabbetimizi daim eylesin

Ne evrağı bekliyorsunuz tatlım siz :26:

soruşturmadayım canım şu an polis eşi soruşturması halen gelmedi arkadaşıda bekliyormuş 49 gün olmuş halen gelmemiş 2 ay içinde gelmezse evlenme hakkımız var düğüne 2,5 ay var nerdeyse başvuralım dursun dedik yoksa gün bulamıycaz düğünden sonra nikah yapcaz yoksa

benimkide haldır haldır bısıler hazırlıyor bakalım :) uykusu çok değerlidir uyumuyor bıkac gundur :) bende dıyorum zaten hediye değil ama hatırlanmak güzel olan ve evlenince aman biz evliyiz karı kocayız sevgilimiyiz demiyceksin diye söz aldırıyorum iyorum evlilik sözleşmesi yapcam

aaaaa polis eşi olmak için soruşturmaya girildiğini bilmiyordum hiç ben :26:
Hayırlısı olsun tatlım sizin içinde

Bende bu sene hediye istemedim, bende almadım. Benimki özür dilio benden hediye almadı die..
Bize bizden ala hediye mi olur didim
Rabbim muhabbetimizi daim eylesin

Amin cümlemizin.. Allahım onu başımdan eksik etmesin, yokluğunu göstermesin, ne onun kalbinden beni ne de benim kalbimden onu soğutmasın bana yeter

e tabi evlenince güzel bir sofra hazırlayarak o günü farklı yapabiliriz bizim elimizde birazda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…