- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
O zaman gidicek olan bayanla tanışsın yapcak bişey yok başka
Aynı işyerinde çalışıyorlar zaten tatlım.
Sorunu şimdilik çözmüşler zaten. Şefleri sen gitme demiş çocuğa. Başkasını göndericeklermiş.
bence çocuğun kariyeri için kötü olmuşş şayet sevgilisinden dolayı gitmedğini söylediysee
Aynı işyerinde çalışıyorlar zaten tatlım.
Sorunu şimdilik çözmüşler zaten. Şefleri sen gitme demiş çocuğa. Başkasını göndericeklermiş.
bla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla bla bla bla blaburası nedenn sessizzzzz :95::95::95::95:
kızlar günaydın nasılsınız
bla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla bla bla bla bla
Günaydın canım
bla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla bla bla bla bla
Günaydın canım
delii kız yaaaa
bugün modum acaip düşükk yaaaaaaa
aslında çok pozitif uyanmıştım amaaa:26::26:
canım siz nikah günü almışmıydınız
yavrııııım yüksek voltaj verek sanaaaa
evet canım aldık
bizde almaya karar verdik evrak bekliyoruz normalde ama nikah gününe kadar gelir diye nikah gününü alalım dedik
günaydın
bugün tadından yenilmiyor yani.. cuma mübarek gün, hayırlara vesile olsun, haftanın son günü gelsin tatil ve sevgililer günü (her ne kadar kutlamasak da) son 2 sene ki sevgililer gününü askerde geçirince herhalde bizde alışkanlık yaptı, hediye almayalım diye anlaşma yaptık çiçek bile almasan olur hayatım dedim ama ona dayanamaz alır gibi geliyor
Ne evrağı bekliyorsunuz tatlım siz :26:
günaydın
bugün tadından yenilmiyor yani.. cuma mübarek gün, hayırlara vesile olsun, haftanın son günü gelsin tatil ve sevgililer günü (her ne kadar kutlamasak da) son 2 sene ki sevgililer gününü askerde geçirince herhalde bizde alışkanlık yaptı, hediye almayalım diye anlaşma yaptık çiçek bile almasan olur hayatım dedim ama ona dayanamaz alır gibi geliyor
soruşturmadayım canım şu an polis eşi soruşturması halen gelmedi arkadaşıda bekliyormuş 49 gün olmuş halen gelmemiş 2 ay içinde gelmezse evlenme hakkımız var düğüne 2,5 ay var nerdeyse başvuralım dursun dedik yoksa gün bulamıycaz düğünden sonra nikah yapcaz yoksa
Bende bu sene hediye istemedim, bende almadım. Benimki özür dilio benden hediye almadı die..
Bize bizden ala hediye mi olur didim
Rabbim muhabbetimizi daim eylesin
benimkide haldır haldır bısıler hazırlıyor bakalım :) uykusu çok değerlidir uyumuyor bıkac gundur :) bende dıyorum zaten hediye değil ama hatırlanmak güzel olan ve evlenince aman biz evliyiz karı kocayız sevgilimiyiz demiyceksin diye söz aldırıyorumiyorum evlilik sözleşmesi yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?