- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
aaaaa polis eşi olmak için soruşturmaya girildiğini bilmiyordum hiç ben :26:
Hayırlısı olsun tatlım sizin içinde
yavrııııım yüksek voltaj verek sanaaaa
evet canım aldık
günaydınlaaarrr hayırlı cumalar ve de sevgililer gününüz kutlu olsun gelinciklerim
Rabbim sevdiceklerimizle her günümüzü sevgililer günü tadında yaşatsın inşallahbakalım benim kocacık artık evliyiz deyip de çikolatasız gelecek miiii? :18::18:
ver vallahi kuzumm
naptınız arucumm dün
4 gözle bekliyodunn kocikii
Bende bu sene hediye istemedim, bende almadım. Benimki özür dilio benden hediye almadı die..
Bize bizden ala hediye mi olur didim
Rabbim muhabbetimizi daim eylesin
hoppala cuppala kuşum
8 günün acısını çıkarttım kocamdan.. kızanlayan köpekler gibiydim dün ilk defa..kuduruk arzu
hoppala cuppala kuşum
8 günün acısını çıkarttım kocamdan.. kızanlayan köpekler gibiydim dün ilk defa..kuduruk arzu
Abbowww
çok net oldu galiba :90::90::90::90:
vayy anasınıı yaaaaaaa
maşallah maşallah sizeee canımm
günaydınlaaarrr hayırlı cumalar ve de sevgililer gününüz kutlu olsun gelinciklerim
Rabbim sevdiceklerimizle her günümüzü sevgililer günü tadında yaşatsın inşallahbakalım benim kocacık artık evliyiz deyip de çikolatasız gelecek miiii? :18::18:
Allah bozmasın canımönemlı bısı sonucta
aslındaa lacivert canımm siyahhh gibi durmuuus daha sonradaa kullanıyım hem hava soguk olur acık renk gitmez diye düsünmüstüm
ay benimde korkum o evlenince aşkı taze tutmak lazım monoton olmak istemiyorum
hoppala cuppala kuşum
herşey sende bitecek bunu bil canım
ilişkiyi diri tutmak da monotona bağlamak da kadının elinde..
Wuuuuhuuuuuuuuu
İnş. canım elimden geleni yapıcam ama ruh öküzü olmazsa nişanlım sorun olmaz :) sonra yılmayayım :)
göriciiiiizzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?