Kızlaaar toplanın bakim bi soru sorcam.
Nişanlınız, sevgiliniz kocanız vs. İşyerinden bir bayan ile birlikte iş seyahatine çıkmak zorunda.
Kesinlikle aksi bir durum söz konusu değil.
Tepkiniz ne olurdu ?
Nişanlınız, sevgiliniz kocanız vs. İşyerinden bir bayan ile birlikte iş seyahatine çıkmak zorunda.
Tepkiniz ne olurdu ?
Hiçççç sıkıntı fizana bile gidebilir. Benim önce kendime sonra da eşime güvenim var sonsuz. Asla sorun olmaz benim için, sonuçta iş için ,yapacak bir şey yok.
Tepkiniz ne olurdu ?
selam kızlar nasılsınız
gizzzzzz seni gördğüme sevindim
benm arkadşım silokan meme gibi bişi almıştı. onun göğüsleri yok yoktu
canımsın seve seve yardımcı olmaya çalışırım ben biraz süslü bir gelincik olmuştum normalde de tanga giydiğim rahat ettiğim için bunu almıştım bak
Eki Görüntüle 976208 Eki Görüntüle 976213
ama geçtiğimiz haftasonu arkadaşım evlendi tangayla hiç rahat edemedi düğünün olacağı otele gelir gelmez değiştirdi..
tesekkürrr ederimm kıyafetimmm nasıl acabaaa bi bakarmısınızzz nikahhhh icinn uygunmu kızlarEki Görüntüle 976345 Eki Görüntüle 976346
direk kıskançlık meselesi yapardım sürekli arardım. :)
vallahi zehroş benim arada bu şekilde seyahatlerim oluyo ama konaklama yok
nişanlım gece geç saate kalıyosam kızıyo :26::26::26:
*
aynı şekilde öyle bişe olsa ben de kızarım bozulurum ama dünyayı da dar etmem
iş sektörünü biliyorum çünküü
Hmmm güzel bir soru
Pek hoşlanmasamda bu durumdan ben istemesemde iş içinde gidicekse bişy yapamazdım.
Sonuçta güvenmek zorundayız ama yinede sürekli arar taciz edip kontrol etmeye çalışırdım elimden geldiğince
çok kıskanırdım aslında ama ona güvendiğim için problem çıkarmazdım sanıyorum ki ,
gittiğinde arardım sürekli
Hiçççç sıkıntı fizana bile gidebilir. Benim önce kendime sonra da eşime güvenim var sonsuz. Asla sorun olmaz benim için, sonuçta iş için ,yapacak bir şey yok.
ayyy birden lap diye çıkıverdim özür
iş seyahatine acayip cazıldardım ama yapacak birşey yok ne yazık ki diye otururdum kıç üstü
kocayı bekliyorum gözlerim faltaşı gibi açık
herkese iyi akşamlar efeemm
kuzum ben diloşun yazdıklaırna katılıyorum sonuçta iş ve karşındakine güveniyorsan sorun yok her dakka arıyacağıma o zamanlarda onun aramasını beklerdim pek aramazdım mesaj atardım ve hiç ne yapıyorsunuz çabuk anlat diye sormazdım her zamanki gibi aşkım nasılsın özledim seni yazardım böyle olurdum
konu nişanlım olsa ben gitsem her dakka arar beni yorma çabuk anlat derdi göndermezdi hattaha böyle bir algısı var
Günaydıııınlar herkese
Öncelikle Hayırlı Cumalar
Sonrasında sevgi dolu günleer
Aldı kocayı hıccc dıyookız bı kac aya kalmaz kovarsın kocayı evden
neden koyu renk tercih ettin canımm ?
bu arada hayırlı olsun rabbim utandırmasın
hayırlı olsun canım tercihin neden siyahtan yana olmuş ben siyaha bayılırım asil bir renk ama genelde böyle günlerde tercih etmem
tabikide çoook güzel bebeğim çok yakışmış
Kuzular bu mesele bir arkadaşımın başında. Dün öğrendiğinden beri kendini yedi bitirdi.. Giderse herşey farklı olucak deyip durdu.
Onu telkin etmek adına sizede sormak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?