'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu süreçte bence de hiçbişey içinde kalmamalı, o yüzden değiştir canım

kına abiyeni ne renk aldın? ben kırmızı almak istiyorum, nişanda kırmızı balık model harika bir abiye denemiştim hatta nişanlım ona bayıldı onu almamı istedi ancak ben kınada kırmızı giyicem dediğim için almamıştım.

Ben gelinliğimi satın almadım yaa nişanlım istersen al dedi ama bide ona yer lazım gerek yok dedim.
Kına bindallısıda kiralık olucak.
Bi tek kına abiyesi bana ait

aldım vallahii saklarım napimm
bide gocaman tarlatanlıı
*
kınayı kiralık diyorumm bakalımm

Ben daha kına gecesıne daır hıc bısey yapmadım yerı belırledım ama tutmadık bile erken gelıyo ama deilmiki napsam bakmaya baslasam mı bende bılemedım:26:

bu arada ben kınalık giymicemm
düğün kına bir olduğu için gelinlikten direk bindallıya geçiş yapcamm

nasılda gazlıyoruz kendimiziii

ama diloş ayşenur doğru söylüyor.. gelinlikten cayan varken benim kızçelerime 350liralık bindallı için hangi damat kızacakmış şaşarııımmmm :113::113::113:

vallahi ben de niye aldım bilmiyorum da ankara da kiralama yapacak güzel yerler yoktu aslında.. ondan oldu

yak gitsin kuzum be amaaaannn

damatcan kızmaz zaten o gölüne göre takıl dio ama ben takılamıyorumm
aslında denemeden almak istemiyorumm

Kına konusunda Bursa ve Denizli başı çekiyor ztn.
İstanbulda bn bu kadar güzeline rastlamadım.
Senin kına kıyafetinde baya hoş ve gösterişliydi bu arada nil

Bursa'nın ilk kına organizasyon şirketidir Lal Organizasyon, sonrasında pek çok yer açıldı ama orada ki kaftanlar başka yerde bulunmuyor kolay kolay. Ben çok beğenerek içime sinerek kiralamıştım.Özellikle kolyesi ve başlığı ile bütün olunca harika oluyor gerçekten.

O zaman kaftanını farklı renk alcan cnm.Süper güzel renkler var valla.
Ben fuşya rengi aldım.Ön kırmı beline kadar payetli sonra dar iniyor arkası 3 pencereli açık.
Bari kına abiyesi daha güzeli karşıma çıkmasın
Yeni bir pişmanlık kaldıramamValla kadın olmak zor

[/B]
bu arada ben kınalık giymicemm
düğün kına bir olduğu için gelinlikten direk bindallıya geçiş yapcamm

kına düğün birarada yapcağın için normal kuzum benim arkadaşlarımda o şekilde yaptı genelde

ben bir de şeyi merak ediyorum, şimdi önce kına kıyafeti giyicez ya başta sonrasında da bindallı ile değişicez, acaba bu bindallının şalvarını giymeyip sadece elbisenin üstüne giyebileceğimiz şekilde oluyor mu? ben onu da düşündüm ? ama nasıl olucağını bilmiyorum sadece düşündüm:26: umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi

Konuş arzucan

Kına konusunda Bursa ve Denizli başı çekiyor ztn.
İstanbulda bn bu kadar güzeline rastlamadım.
Senin kına kıyafetinde baya hoş ve gösterişliydi bu arada nil

utanmasam gitcem vallahi bursayaaa

anladım canımm tabi mümkünn
hatta bazı kaftanlar transparan elbisenin üzerine giyiliyoo

ya zaten satın almak istemiyorumm benn
hadi gelinliği aldıkta kınalığıda kaldırmak zor geliyoo
*
yok nil dikiş evi

Ne güzel olurdu valla
Nil yap bi sevap hahaha

Yapabileceğim birşey varsa seve seve yaparım kızlar, ne olacak elime mi yapışacak.

Dila'cım denemeden almak istemiyorum diye yazmışsın ama, zaten tam bedenine oturmuyor kaftan.Kuşağı ile falan sıkıldığı için sıkınca oturuyor bedene. Öyle beğendiğiniz bir kaftanı sizin bedeninize göre ayarlamıyorlar. Çok ufak tadilatlar belki olabilir. Benim mesela içindeki elbisenin askıları uzun gelmişti, onu kısalttılar. O kadar yani.Çünkü o kaftanı yıkatıp tekrar kiraya veriyorlar sonuçta.

Ben seni çk iyi anladım.
Hatta bn öyle aldım.Şu kaporayı yakmayı düşündüm olay.Aynen böyle planlanmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…