sorma diloş yaa dönmüş doktora diyor ki X Bey acaba ben arzuyu çok sinirlendirdiğim için hırsından ayırmış olmasın bir tarafını.. doktor bir yana yıkıldı ben bir yana
ağlıyordum utancımdan korkumdan dağıldık gittik beraber
dün evimiz temizlencekti bi kadın tutldu kayınvalidemlerde benim karşı blogumda oturyolarhayırdır antibiyotikk ??
amin kuzumm hepimizin yuvası şen olsun şenlik tadında olsunrabbim mutluluğunuzu yuvanızdan eksik etmesin canım benimm
evet arzucum dikkat et tabisi lazım o daha
siz süper bir çiftsiniz maşallah ya hiç yaşlanmaz insan sizin yanınızda bayılıyorum aranızdaki enerjiye
bak canım sen de esseye
benim de sürahim eksik. Paşabahçeye bakıcam ben de sürahi için.
annen için kartında;
meleklerin ona yardım ettiği gözüküyor. Yalnız değil. kendini öyle hissetmesin.
Meleklerine güvensin.
ve yüreğindekileri söylesin diyor kartı. kendini sevgiyle ve dürüstçe ifade etmeli.
Bunu yaptığında karşılığını da güzel bir şekilde alacak.
Kızlar şu iki çiçek arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi :26:
1.ci daha soft renkler benim buketim gibi
Eki Görüntüle 984256 Eki Görüntüle 984257
günaydın canım
Tugce bende istiyorum kart ama is bulmam icin bakarsan sevinirim
Arzu bol bol pirasa tuket bir kac gun cok gecmis olsun
tamam canımAllah razı olsun..
dün evimiz temizlencekti bi kadın tutldu kayınvalidemlerde benim karşı blogumda oturyolar
benimd doktorda randevum vardı hani kayınvalidem yanında kadının diye düşündm
beyefendi niye gelmedin annem çok yorulmuş diye bana trip atıyo biliyo da doktorda oldugumu
e annen yapcaksa niye kadın tutldu dedim canım sıkldı ya
amin kuzumm hepimizin yuvası şen olsun şenlik tadında olsun
çok geçmiş olsun arzucum, en kısa zamanda iyileşirsin inşallahkızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun Nasıl iyi hissettirdiniz bana anlatamam
Düşünülmek merak edilmek öyle güzel öyle özel ki.. çok çok çok çok teşekkürler..
dün doktora gittik Allah beterinden korusun lavman tarzı birşey yaptılar ufak da dikişim var yırtık için.. pansuman yapıyorum ara ara Çok şükür ağrım acımda az..
bu arada da herkese Günaydın..
Kızlar şu iki çiçek arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi :26:
Eki Görüntüle 984256 Eki Görüntüle 984257
hemen gelsin şu eylüüüüüllllllll
ben bu aralar gelin saçına taktım sanki hemen yarın evleniyomuşum gibinasıl yaptıcam diye düşünüyorum. kesinlikle prova yaptırın derim benim arkadaşım prova yaptırmadı düğün sabahı 2 kez bozup yaptılar saçını
hemen gelsin şu eylüüüüüllllllll
ben bu aralar gelin saçına taktım sanki hemen yarın evleniyomuşum gibinasıl yaptıcam diye düşünüyorum. kesinlikle prova yaptırın derim benim arkadaşım prova yaptırmadı düğün sabahı 2 kez bozup yaptılar saçını
Tugce bende istiyorum kart ama is bulmam icin bakarsan sevinirim
Arzu bol bol pirasa tuket bir kac gun cok gecmis olsun
Bende arada saç modellerine bakıyorum cnm.
Ama sade bir model istediğim için zor olmaz diye düşünüyorum.
Hatta bu aralar iş çıkışı kuaföre uğrayıp daha önceden yaptıkları gelin saçlarına bakmayı düşünüyorum.
Aynen bencede prova yapılmalı.
Ben bide bu ara bindalılara taktım aslında haftasonu kapora verip ayırttırdık 1 tane ama sanırım bnmkinden daha güzelini gördüm ve çk kararsızım
Hatta dikiş evindeki şu modele bayıldım
Napıcam hiç bilmiyorum burasıda baya pahalı diyor yaa kiralık 350 bide depozito 250
Sizce 350 vermeye ve 50 tl kaporamı yakmaya değermi
Eki Görüntüle 984665
gelinliğini alan gelinleeer beni bi duyun
gelinliğinizi alınca parayı bütün olarak başta verdiniz mi yoksa bi kısmını verip gelinliği tamamen teslim alınca mı verceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?