nill merak ettim ben de bindallını yafotosu varsa koyabilirmisin?
tamam canım benim
Allah razı olsun vallahi yaaa çok teşekkür ederimm :26::26::26::26:
ben hepsine bakayım cuma net bişe söylerim sanaa
hoşgeldin kuzumm
hahahhahhh benim evin orada bir yerde burası yaKaç lira dedi sana? Onu da söyle bakayım. Facebook'ta henna organizayon var, bir de Lal var onlarada bak istersen, internet sitelerinde pek resim yok ama facebook sayfalarında daha önceki kiralayanların resimleri var, oradan da fikir edin, cumartesi gideyim ben. Sende En son cuma akşamı net fikrini söyle.
o zamann şeeeeyyyy ımmmmmmm
ayşenur'a pembe bana kırmızı kaftanlar için pazarlık yapabilirmisinn
azıcık indirim yapsınlarr
bide 250 depozito vercezz
şehir içine de alıyolar mı bu aradaa :44::44::44:
*
ayşenur adına da konuşmuş oldum accık amaa
Geldim dila ve nillll
Benim beğendiğim modelde buydu.Çk teşekkür ederim nil.Allah ne muradın varsa versin kuzum.
Valla sevaba girdin
Eki Görüntüle 985157
Hoşbuldum kuzular
Oyy ne güzel kaftanlar onlar öyle
Ayşenur senin gönderdiğini bende çok beğeniyorum
Bende bu pazar gezicem bakalım bindallıcıları gönlüme göre bişey bulabilecekmiyim :26:
Bu nerede canım, Dila'nın beğendiği yerle aynı yerde mi? Başka yerde mi? Ona göre gideyim.Resimlerin çıktılarını alıp gidicem çünkü.
Dilanın beğendiği yerde nil.
Zahmet verdik sana yaa.Hakkını helal et
Aman aşk olsun canım ya, zaten muhtemelen benim evin bir üst caddesinde burası. Kaç lira dediler sana fiyat? Onu da söyle de ona göre konuşayım.
350 dedi.250'de bursa dışına kapora istiyor.Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
niiilll maşallah canım çok güzel olmuşsun, bindallına bayıldım, çok güzel bir rengi var
Eki Görüntüle 985461 Eki Görüntüle 985459 kızlarrr buuu gelinliğiiminn üzerine bu apoletten istiyorum ama nerden bulurum nasıll omuzda durur hiçbir fikrim yokbilgisi olan var mıı
sonundaa Fatih te Sevim Moda ile anlaştık, haftaya perşembe ilk gelinlik provam var :)
Canım iş için;
güç sende diyor kartın. Gücünü eline al.
korku ve kuşkularına dur de.
Ve önderlik edeceğin bir iş olacak gizi gözüküyor.
yol göstereceksin çevrendekilere.
Tesekkur ederim tugcecim insallah olur is bulurum golgelerin gucu adina guc bende artik diyip dalasim var zaten
Kizlar eminonunde bir pasajda tesaduf eseri hos bir bindalli buldum 150tl ye aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?