'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tamam canım benim
Allah razı olsun vallahi yaaa çok teşekkür ederimm :26::26::26::26:
ben hepsine bakayım cuma net bişe söylerim sanaa

hoşgeldin kuzumm

Tamam canım, cuma konuşuruz ekleyebilirsen resimlerini de eklersin.Ben çıktılarını alıp giderim, sen merak etme.

Geldim dila ve nillll
Benim beğendiğim modelde buydu.Çk teşekkür ederim nil.Allah ne muradın varsa versin kuzum.
Valla sevaba girdin

Eki Görüntüle 985157

Hoşbuldum kuzular
Oyy ne güzel kaftanlar onlar öyle
Ayşenur senin gönderdiğini bende çok beğeniyorum
Bende bu pazar gezicem bakalım bindallıcıları gönlüme göre bişey bulabilecekmiyim :26:

Bana sanki yazdığı yazıda şehir içine depozito yokmuş gibi anladım ben cnm.
Konuş cnm nolcak biliosun sonuçta düşüncemi

Geldim dila ve nillll
Benim beğendiğim modelde buydu.Çk teşekkür ederim nil.Allah ne muradın varsa versin kuzum.
Valla sevaba girdin

Eki Görüntüle 985157

Bu nerede canım, Dila'nın beğendiği yerle aynı yerde mi? Başka yerde mi? Ona göre gideyim.Resimlerin çıktılarını alıp gidicem çünkü.

350 dedi.250'de bursa dışına kapora istiyor.Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Tamam canım, bir konuşayım ben bakalım. İnşallah içinize sinen şeyler olur.

niiilll maşallah canım çok güzel olmuşsun, bindallına bayıldım, çok güzel bir rengi var

Teşekkür ederim canım, benim hayalim de hep yeşildi, Allah öyle kısmet etti.

Canım iş için;
güç sende diyor kartın. Gücünü eline al.
korku ve kuşkularına dur de.
Ve önderlik edeceğin bir iş olacak gizi gözüküyor.
yol göstereceksin çevrendekilere.

Tesekkur ederim tugcecim insallah olur is bulurum golgelerin gucu adina guc bende artik diyip dalasim var zaten

Kizlar eminonunde bir pasajda tesaduf eseri hos bir bindalli buldum 150tl ye aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…