'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar çk moralim bozuk.
Kına için aldığım elbiseden daha güzeli başka bir yerde gördüm hemde fiyat farkı flnda yok.
Fakat ben pazar günü parasını ödemiştim aldığım yere ve mağazada bedenim yoktu onlar o şekilde bana sipariş ediceklerdi.ürün gelmiş mağzaya ve ben vazgeçmek istiyorum dedim.Ama daha mağzada olan ve tadilatı yapılmamış ürünün iadesini yapmıyorlar
Normalde çk zor karar veririm o gün aksilik hemen karar verceğim tutmuş.Ama yaklaşımlarına çk sinir oldum.Sırf sattılar diye işlerine gelmiyor geri iade etmek üfff yaa bu aralar hep böyle şeyler beni buluyor

Kına kıyafetini zaten çok kısa bir süre giyeceksin canım ya, o kadar takma kafana. En fazla 1-2 saat sonra bindallını giyeceksin. Bana kalsa ben kına kıyafeti bile almayacaktım, nişanlığımı giyerim demiştim. Ama annemin içine sinmedi, bu seferde klasik bir şifon elbise giydim. En azından, herhangi bir yaz düğününde giyebilirim. Çünkü o gecenin özelliği herkesin beklediği an bindallı ile çıktığın an, üzme tatlı canını.

kızlar selamlar diloşum çok geçmiş olsun kuzucum

canım bunları senmi yaptın bende böyle kına afişi yaptıracağım el pankartlarımızda hazırlanıyor onların siparişini verdim

yok hayır gizcim ben yapmadım çiçeğim yaka çiçeği ve pankartları ig den siparişini verip yaptırdım kına afişini ise yakın bi arkadaşım yaptı sağolsun

Ona pek fazla takılma canım nılcıgımde demıs kısa sure gıyıceksın zaten hele daha sonrada degerlendırebılıcegın bıseyse ne ala ben dırek bındallı gıymeyı dusunuyodum hıc baska abıye gıymeden sımdı ıcıme bısey dustu alsam mı bende ayrıca abıye ya:44:

Tmm cnm sağol tesellin için
Ama ben kaşındım ya çok araştırmadan hemen karar verip ve sonrada aldıktan sonra bakarım.
Böyle bir psikopatım işte
Neyse en azından istediğim bindallıyı sizin oradan ayarlarsam o açıdan içim rahat etcek:26:

Haklı olabilirsiniz kızlar.Bence kına öncesi güzel bir abiye şart cnm yinede kendin bilirsin

Merhaba kizlarr
Hepinize cok tesekkur ederimm annem iyi simdi cok sukur
Kirik diil bu arafa yan baglarini fena zedelemis ve doktor mecburi ihtiyaclarin disinda kalkma ve ustune basma demis

Ayy şimdi gördüm canım ya, çok geçmiş olsun. Kırık olmaması çok güzel. Bir süre dinlensin, hemencik iyi olur merak etmeyin. Ben sakar olarak, çok düştüm kalktım, 5 kere ayağımı kırdım, 3 kere bağlarımı zedeledim. Dinlensin iyi olur inşallah.

ben de senin gibiyim yaa ne alsam begensem bile acabalarım oluyor bu kararsız halimden nişanlım da bıktı bazen karar veriyorum oldu diyorum sonra gece kabus görüyorum yanlıuş bir secim yaptım diye bence üzülme az bi zaman giyeceksin sonra bindallını almadıysan onu tam içine sinen bişi al

Merhaba kizlarr
Hepinize cok tesekkur ederimm annem iyi simdi cok sukur
Kirik diil bu arafa yan baglarini fena zedelemis ve doktor mecburi ihtiyaclarin disinda kalkma ve ustune basma demis

Gecmis olsun canim insallah hemen iyilesir

Tuketici olarak 7 gun iade hakkin var fisin var mi eger fis fatura kesmedilerse maliyeye sikayette bulunucam de al parani geri esnaf dedigin edeplli olur bu ne ya

Seni çk iyi anlıyorum cnm.Çk net olduğum zamanlar nadirdir.
Ya almadığım için pişman oluyorum yada aldığım için gerçekten çk rahatsız edici bir huy hem kendimize zarar veriyoruz hemde bnm nişanlımda bu huyuma sinir oluyor:26:
Neyseki beyaz eşya ve mobilyada yapmadım onu.Kşke bunlardada olmasaydı ama vardır bir hayır öyle avutucam kendimi.
Ama sinir oldum o sinirle şikayet vara yazdım şikayetimi yarında mağzaya gidince sölücem

Gecmis olsun canim insallah hemen iyilesir

Tuketici olarak 7 gun iade hakkin var fisin var mi eger fis fatura kesmedilerse maliyeye sikayette bulunucam de al parani geri esnaf dedigin edeplli olur bu ne ya

Cnm tüketici haklarını aradım.Malesef bu yasa internetten olan satışları kapsıyormuş.Mağzadan olan satışlarda satıcının insiyatifinde biz birşey yapamıyoruz dediler:2:
Bunlar esnaf değil zaten sadece anlık para kazanmayı düşünen kişiler.Bide mazeretleri tam komik yok biz sizin için getirdik.Sanki bnm beden ölçümü aldıda bana göre yaptı.
Ben evime götürsem almamakla haklı,Ben tadilattan sonra böyle bir talepte bulunsam haklılar dicemde.
Ne eve aldım gittim nede birşey yaptırdım.
Biz bunu sizin için getirdik mağzaya iade edemeyiz diyorlar.
İade edemezsen o zaman mağzana koysan satılmıcakmı diyorum onada yanaşmıyorlar.
Saçma sapan birşey.
Neyse olan oldu.Valla sabahtan beri kendime ayrı onlara ayrı uyuz oldum

Sana birsey soyliyim canim kimi aradiysan yanlis bilgi vermis kanun maddesi acik ve net tuketici hicbir mazeret gostermeksizin 14 gun icinde cayma hakkini kullanir

O tuketici haklarindaki gorev yapanlar mal biraz bana da yok gunu gecmis yok biz acmayiz dediler catir catir o parayi vereceksin dediler sanayi bakanligina yazdim dilekce essek gibi iade aldilar

Sana birsey soyliyim canim kimi aradiysan yanlis bilgi vermis kanun maddesi acik ve net tuketici hicbir mazeret gostermeksizin 14 gun icinde cayma hakkini kullanir

Yok cnm ben çok araştırdım internetten.Senin dediğin malda bir hata veya kusur var ise.Benimki üründen cayma olduğu için olmuyor
Şayet konu hakkında burdada link var bakabilirsin. http://www.bakimliyiz.com/kadin-ve-...igimiz-her-mali-geri-iade-edebilir-miyiz.html

Keşke olsa kafalarına çoktan binmiştim

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm

Resmi gazeteye bak canım sen cayma hakkı ıle ayıplı mal arasında fark var bu son cıkan kanun senın ıcın usenmedım ttkdan gazeteyı cıkardım ıyıce oku ona gore hareket et

günaydın kızlaarr Mutlu musmutlu haftasonları

umarım herkes iyidir..

diloş anne iyimi biraz daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…