'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Daha önce burada paylaşmıçtım puantiyeli kavanozlar. Ben baharat kavanozu sanıyordum onları. Tanesi 30 tl diye siparişimi iptal ettirmiştim ama aklım hala onlardaydı. Dün akşam dedim ne olursa olsun alıcam Kadına msj attım. Meğer onlar 1500 cc lik kavanozmuş Baharatların tanesi 15 miş. İlaç gibi geldi bunu öğrenmek varya.. 100 tl fazla paradan kurtuldum resmen

Herkesin düğününü allah tamamına erdirsin.Ankara Kızılay İzmir Caddesinde Seda Moda Evi var. Hazır gelinlikler mevcut, hemde kişiye özel dikim yapıyorlar.İyi fikir veriyorlar ve ilgileniyorlar.Size yardımcı olurlar.

kızlar iyi akşamlar herkesler iyidir inşallah biz bugün perdelerimiz halletik çok mutluyum aslında halılarıda halletik desem yeridir beğendik ama perdeler serinsin onlarıda haftaya getiririz dedik hepsini royal ve kaşmirden beğendik kodları elimizde

şimdik sizlere birşey danışacağım fo0nalrım ve tüllerim uzun oldu güneşlik olarakta pencere hizası aldık çünkü pencerlerin önü hem koltuk hemde kalorifer ısıya engel olur dedi perdeci , bende görüntü kötü olur diyince abla biz mal satmak isteriz inan senin tasarrufuna bu ben üçün beşin peşinde değillm ilerde gelip kestirirsin ama ısına engel herkes böyle yaptırıyor güneşlik pencereyi kapamak içindir dedi bende bilemedim

bide balkon kapısınıda düşünüyorum ama stor alsam temizliği ile uğraşamazdım

sizler napacaksınız bakalım bu arada herşeyim çok sad4e oldu öyle ağır saten kumaşlar felan almadım ağır dantelde olmadı düz tül de olmadı çok sade evimizin tarzına uyan şeyler oldu

fonlar pudra pembiş yatak odası fonlarda pembe çiçekli kumaş

Cnm çk teşekkür ederim beni düşündüğün için.
İyi haber
Dün şikayet vara yazdıktan sonra ordan ulaşmışlar oraya ve mağaza sahibi aradı beni.
Yaşanılan bu durumdan dolayı özür diledi ve benim haklı olduğumu beni zor durumda bırakan kişiler içinde gerekli yaptırımların uygulancağını,iade işleminin yapılacağını söyledi.Görevli kişilerin prim usülü ile çalıştığı için işlerine gelmemiştir geri almak dedi.
Şikayetinizi kaldırırmısınız dedi bende işlemler tamamlansın ondan sonra dedim
Bugünde gittim iade işlemini görüşmek için not aldılar Pazartesi günü talimat vericekler bankaya 1-2 güne geri geçer hesabınıza dediler.
Bana yardımcı olmayan kadın ortalıkta yoktu çnkü normalde kasada duruyor Ama mağzadaydı heralde çnkü telefon açtılar ona

Hak yerini buldu çk şükür iyiki yazmışım şikayet vara yoksa o mağza sahibine sesim ulaşmıcaktı ve onların işine gelen olucaktı.
Demekki yapılmaz olmaz denilen şeyler aslında olabiliyor.Herkese anladığı dilden konuşmakta fayda var

canım ne oldu anlamaıdcm ben geçmişide okumadım ama halletiğine çok sevindim

Geçen pazar kına abiyemi almıştımda gizciğim.
Bedenim yoktu mağzada parasını ödedik getirmeleri için.
Normalde çk zor karar veririm ama o gün acele karar vercem tuttu tmm bu olsun dedim çokta gezinmeden.
Sonra başka bir elbise beğendim başka yerde.O arada elbiseyi getirtmişler.
Ben vazgeçmek istiyorum dedim.Yok olmaz biz bunu sizin için getirdik dediler.Daha mağzada olan tadilat yapılmamış ürünü zorla parayı verdim diye iade almamaya çalıştılar.
Baya bir telefonda tartıştık mağzanıza koysanız satılmıcakmı dedim yok biz bunu size getirdik diyorlar başka birşey demiyorlar.
Sonra bnde şikayet vara yazdım.Oradan ulaşmışlar konu ile ilgili.Mağaza sahibide beni aradı.
Biz büyük bir firmayız ürünlerimizinde satılmıcağı endişemiz yok böyle bir durumdan dolayı müşterimizi kaybetmek istemeyiz.
Arkadaşlar adına özür diliyorum.İadenizi yapıcaz şikayetinizi geri alın dedi.
Durum bundan ibaret cnm

aaaaa canım çok sevindim cidden çok güzel yapmışsın bunu hakediyorlar resmen yaaa sonunda sevdiğin birşeyi bulman ayrıca iyi olmuş ben nasıl alacağım die hiç düşünmedim ama ben hemen karar veriyorum da nerden başlıycam sen kına abiyesini ne tarz aldın balık mı kabarık mı canım birde bilindik bir mağazadan aldıysan marka bilgisi verirmisin çok sevinirim

yaa canım perde ile ilgili ön sayfaya birşeyler yazdım bana fikir verirmisin çok rica ediyorum kafam karışık biraz

işte böyle yedirmeyiz hakkını yavrum benım ınan cok sevındım

Gizciğim çk tşk ederim cnm.Aynen illa insanı şartları zorlamaya sevk ediyorlar, güzellikle ve insancıl bir şekilde halletmek varken.
Halbuki insan biraz kendini karşısındakinin yerine koysa anlar ama insanlık nereye gidiyor bilmiyorum:26:
Bnm kına abiyesinin iadesini önümüzdeki hafta karta yapılcak.Onun yatmasını bekliyorum.Bu sefer kesin emin olup alınca hem model hemde mağaza ismi paylaşırım tabiki
Kadıköyde iş arkadaşımla gezerken bir tane beğendim ama bu sefer hakkını vercem gezmenin diğer mağzalara bakıp öyle alıcam.
Ben canlı bir renk istiyorum taşlı ve arkası tüllü hafif balık olabilir.
Nişanda kabarık giymiştim ztn ve kınada öyle istemiyorum o yüzden.
Sanada hemen karar vermemeni ve iyice gezinmeni tavsiye ederim cnm.
Kaftanımıda dikiş evinden alcam kısmetse.

Perde konusuna gelince eminimki güzel şeyler seçmişsindir çnkü zevkini gerçekten beğeniyorum.
Güneşlik annanemlerinde storlu ve onlarınkide sadece camda ve kalorifere kadar.Bende öyle yaptırmayı düşünüyorum.Balkon için bende şüpheliyim zormu olur.
Güle güle kullan cnm bu arada ne kadar mal oldu yaa tül perde çk tutuyor diyorlar

işte böyle yedirmeyiz hakkını yavrum benım ınan cok sevındım

Sağol cnm bnm aynen:13:
Madem öyle işte böyle dedik beni üzdüler belki sütten ağızları yanarda yoğurdu üfleyerek yerler.
Başkalarını bu kadar zor durumda bırakmazlar sırf prim almak için.Akılları başlarına gelsin

canım inanırmıs9ın bizim fonlar pahalı geldi yani tül şu anda odamdakine bakıyorumda eski tarz yapmur damlası bir tül ki benim evimde de ben o modeli seçtim çok sabit fikirli bir insanım yatak odasının tülü belki daha pahalı olmuştur o dantelli oldu ama ağır olmadı

canım inan taçta indirim vardı bizde fikirtepede yengeme gittik onun perdecisi taç satıyor bayisi indirimde de olunca %50 ile 3 oda 1 salon artı mutfağı güneşlik tül ve fonalrla 2015 tl fiyat çıkardı oda kırparak tabi biz bu fiyatı beğenmedik peşin 1800 tl ye nişanlım aldı hepsini çok uyguna geldi

brillatın yerine baktık ordada indirimn varmış ilk orayı gezdik bir salona bize 1500 çıkardılar inanırmısın

perdeci abi sen çok şanslısın sırf yengeden değpil bu perdeler indirimde idi dedi ben çok sade perdeler beğendim bide hani 4 bine gelecekti ki normalde bütçe bu kadar ayırmıştık

birde pier cardin ve royalden halı baktık oda salon halısı 500 600 tl cik felan kızlar halılardan korkmayın pek pahalı değil

bu arada ev beyaz oldu yani mobilyalar ahizemde beyaz işte tül ekru fon pudra ben halıyı beyaz seçecem diyorum kendi annem babam kızıyor öyle çiğ beyaz değil ama kendinden desenli kırık beyaz alacağım

siz olsanız napardınız ben çabuk karar veren biriyim ama insanlara göre bu durum ters gelin dediğin gezer gezer öyle karar verirmiş ben hemen beğeniyormuşum yaaa bide ilk yerde beğeniyorum geziyoruz sonra annem aaa gizin ilk dediği güzeldi diye oraya gidiyoruz yani herkes lafıma geliyor ama yoruluyorum

güneşlik kısa olmalı canım zaten ısı ıcın dogru tercıh olmus yıkayıp asmasıda kolay oluyor ve standart satılanlar kısa tül perde konusunda taçın yenı bır modelı var kendınden desenlı sade ve hoş bir model ben onlara bak derım ama ınternetten benzerını buldum
bu tarz bır urun ama desenı daha az

canım inan büyükler biraz mutlu olsun diye özellikle annem için böyle kendini gösteren ve mobilyalarıma uyacak bir tül tercih ettim çok şık olacağını düşünüp ama salon yemek odam 80 ler oldu yani çok dsade dümdüz annemde abartıyı sevmez yengem bile dedi kız senden çıkma gelinliği bile seninki ile aynı oluyor , normal odasında kullandığı tülle aynı olan tülü salonda istiyor ne bekliyorsun sabit fikirli dedi

ben sabit fikirliyim vallla fikrim hep aynı kızlar işim zor değil ama başkaları mutlu olsun da istiyorum yaşıayacak olan benim ama onların da fikri önemli

yaaa canım içime su serptin ben hiç anlamam bizde güneşlikte tül de pencere boyunda ama şimdi ilk kez upuzun tül görünce altında güneşlik minik olunca şaşırdım bide balkon kapım var ama komple cam değil herhalde kötü durmaz

bide koltukların önüne geliyor yani yapacak hiçbirşeyim yok perdemin uzunluğu bile gözükmeyecek

olmadı ilerde uzun güneşlik alırım öyle pahalı bişi değil en pahalı şey tül ve stor

nişanlım arada fon değiştirisin bidaki indirim de evlendikten sonra farklı renk alır kombin yaparsın dedi delimidir nedir

canım sen yasayacaksın sonucta hangısı begendıysen o olsun ama benım gonlum dtorlardan yana malesef alamıycam kıracı olacagım ıcın ınsallah ev alırsak oraya yaparım ben salon tulumu buna benzer bır model var bulmadım ınternette ondan alıcam metresı 45lıra fonlarımıda turkuaz yapıcam koltuklarım krem berjerlerım koyu kahve tv unıtesı almadık ama onuda dumanlı mese yada altın mese rengı almayı planlıyorum onlara uyar aksesuarlarıda beyaz alırım bır tane buyukce ayna ıle sahene olur dıye dusunuyorum

Ya ben hiç anlamam perdeden. Nasıl alcam bilmiyorum. Mesela o upuzun storları hiç sevmiyorum.

Halı gene neyse, kuzenimin saray halı mağazası var, ondan fikir alıcam epey.

kızlar günaydınlar ben bugün de gelin çiçeğimi halletimn giç öyle eminönne gidip çiçek bakacak vaktimiz yok kızlar kınayı bile netten sipariş vereceğim o derece onunda hazırlıklarına başlıyorum

kızlar Mart sonu düğünüm var, gelinliğim straplez. bi sorunum var koltuk altım koyulaşmış gibi sanki. bana herhangi bi önerisi olan varmı. böyle bi sorununa deneyip care bulan arkadaşlarım önerilerinizi bekliyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…