http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm
Resmi gazeteye bak canım sen cayma hakkı ıle ayıplı mal arasında fark var bu son cıkan kanun senın ıcın usenmedım ttkdan gazeteyı cıkardım ıyıce oku ona gore hareket et
Günaydın kuzulaar
Diloşum kırık olmamasına sevindim
Ayşenur tatlım Allah kolaylık versin :26:
Sağol cnm Allah yardım etti hallettik çk şükür
Baya bir sinir strest oldumama sonu iyi oldu
canım ne oldu anlamaıdcm ben geçmişide okumadım ama halletiğine çok sevindim
Geçen pazar kına abiyemi almıştımda gizciğim.
Bedenim yoktu mağzada parasını ödedik getirmeleri için.
Normalde çk zor karar veririm ama o gün acele karar vercem tuttu tmm bu olsun dedim çokta gezinmeden.
Sonra başka bir elbise beğendim başka yerde.O arada elbiseyi getirtmişler.
Ben vazgeçmek istiyorum dedim.Yok olmaz biz bunu sizin için getirdik dediler.Daha mağzada olan tadilat yapılmamış ürünü zorla parayı verdim diye iade almamaya çalıştılar.
Baya bir telefonda tartıştık mağzanıza koysanız satılmıcakmı dedim yok biz bunu size getirdik diyorlar başka birşey demiyorlar.
Sonra bnde şikayet vara yazdım.Oradan ulaşmışlar konu ile ilgili.Mağaza sahibide beni aradı.
Biz büyük bir firmayız ürünlerimizinde satılmıcağı endişemiz yok böyle bir durumdan dolayı müşterimizi kaybetmek istemeyiz.
Arkadaşlar adına özür diliyorum.İadenizi yapıcaz şikayetinizi geri alın dedi.
Durum bundan ibaret cnm
Cnm çk teşekkür ederim beni düşündüğün için.
İyi haber
Dün şikayet vara yazdıktan sonra ordan ulaşmışlar oraya ve mağaza sahibi aradı beni.
Yaşanılan bu durumdan dolayı özür diledi ve benim haklı olduğumu beni zor durumda bırakan kişiler içinde gerekli yaptırımların uygulancağını,iade işleminin yapılacağını söyledi.Görevli kişilerin prim usülü ile çalıştığı için işlerine gelmemiştir geri almak dedi.
Şikayetinizi kaldırırmısınız dedi bende işlemler tamamlansın ondan sonra dedim
Bugünde gittim iade işlemini görüşmek için not aldılar Pazartesi günü talimat vericekler bankaya 1-2 güne geri geçer hesabınıza dediler.
Bana yardımcı olmayan kadın ortalıkta yoktu çnkü normalde kasada duruyor Ama mağzadaydı heralde çnkü telefon açtılar ona
Hak yerini buldu çk şükür iyiki yazmışım şikayet vara yoksa o mağza sahibine sesim ulaşmıcaktı ve onların işine gelen olucaktı.
Demekki yapılmaz olmaz denilen şeyler aslında olabiliyor.Herkese anladığı dilden konuşmakta fayda var
aaaaa canım çok sevindim cidden çok güzel yapmışsın bunu hakediyorlar resmen yaaa sonunda sevdiğin birşeyi bulman ayrıca iyi olmuş ben nasıl alacağım die hiç düşünmedim ama ben hemen karar veriyorum da nerden başlıycam sen kına abiyesini ne tarz aldın balık mı kabarık mı canım birde bilindik bir mağazadan aldıysan marka bilgisi verirmisin çok sevinirim
yaa canım perde ile ilgili ön sayfaya birşeyler yazdım bana fikir verirmisin çok rica ediyorum kafam karışık biraz
işte böyle yedirmeyiz hakkını yavrum benım ınan cok sevındım
Gizciğim çk tşk ederim cnm.Aynen illa insanı şartları zorlamaya sevk ediyorlar, güzellikle ve insancıl bir şekilde halletmek varken.
Halbuki insan biraz kendini karşısındakinin yerine koysa anlar ama insanlık nereye gidiyor bilmiyorum:26:
Bnm kına abiyesinin iadesini önümüzdeki hafta karta yapılcak.Onun yatmasını bekliyorum.Bu sefer kesin emin olup alınca hem model hemde mağaza ismi paylaşırım tabiki
Kadıköyde iş arkadaşımla gezerken bir tane beğendim ama bu sefer hakkını vercem gezmenin diğer mağzalara bakıp öyle alıcam.
Ben canlı bir renk istiyorum taşlı ve arkası tüllü hafif balık olabilir.
Nişanda kabarık giymiştim ztn ve kınada öyle istemiyorum o yüzden.
Sanada hemen karar vermemeni ve iyice gezinmeni tavsiye ederim cnm.
Kaftanımıda dikiş evinden alcam kısmetse.
Perde konusuna gelince eminimki güzel şeyler seçmişsindir çnkü zevkini gerçekten beğeniyorum.
Güneşlik annanemlerinde storlu ve onlarınkide sadece camda ve kalorifere kadar.Bende öyle yaptırmayı düşünüyorum.Balkon için bende şüpheliyim zormu olur.
Güle güle kullan cnm bu arada ne kadar mal oldu yaa tül perde çk tutuyor diyorlar
kızlar iyi akşamlar herkesler iyidir inşallah biz bugün perdelerimiz halletik çok mutluyum aslında halılarıda halletik desem yeridir beğendik ama perdeler serinsin onlarıda haftaya getiririz dedik hepsini royal ve kaşmirden beğendik kodları elimizde
şimdik sizlere birşey danışacağım fo0nalrım ve tüllerim uzun oldu güneşlik olarakta pencere hizası aldık çünkü pencerlerin önü hem koltuk hemde kalorifer ısıya engel olur dedi perdeci , bende görüntü kötü olur diyince abla biz mal satmak isteriz inan senin tasarrufuna bu ben üçün beşin peşinde değillm ilerde gelip kestirirsin ama ısına engel herkes böyle yaptırıyor güneşlik pencereyi kapamak içindir dedi bende bilemedim
bide balkon kapısınıda düşünüyorum ama stor alsam temizliği ile uğraşamazdım
sizler napacaksınız bakalım bu arada herşeyim çok sad4e oldu öyle ağır saten kumaşlar felan almadım ağır dantelde olmadı düz tül de olmadı çok sade evimizin tarzına uyan şeyler oldu
fonlar pudra pembiş yatak odası fonlarda pembe çiçekli kumaş
güneşlik kısa olmalı canım zaten ısı ıcın dogru tercıh olmus yıkayıp asmasıda kolay oluyor ve standart satılanlar kısa tül perde konusunda taçın yenı bır modelı var kendınden desenlı sade ve hoş bir model ben onlara bak derım ama ınternetten benzerını buldum Eki Görüntüle 990853
bu tarz bır urun ama desenı daha az
canım inan büyükler biraz mutlu olsun diye özellikle annem için böyle kendini gösteren ve mobilyalarıma uyacak bir tül tercih ettim çok şık olacağını düşünüp ama salon yemek odam 80 ler oldu yani çok dsade dümdüz annemde abartıyı sevmez yengem bile dedi kız senden çıkma gelinliği bile seninki ile aynı oluyor , normal odasında kullandığı tülle aynı olan tülü salonda istiyor ne bekliyorsun sabit fikirli dedi
ben sabit fikirliyim vallla fikrim hep aynı kızlar işim zor değil ama başkaları mutlu olsun da istiyorum yaşıayacak olan benim ama onların da fikri önemli
yaaa canım içime su serptin ben hiç anlamam bizde güneşlikte tül de pencere boyunda ama şimdi ilk kez upuzun tül görünce altında güneşlik minik olunca şaşırdım bide balkon kapım var ama komple cam değil herhalde kötü durmaz
bide koltukların önüne geliyor yani yapacak hiçbirşeyim yok perdemin uzunluğu bile gözükmeyecek
olmadı ilerde uzun güneşlik alırım öyle pahalı bişi değil en pahalı şey tül ve stor
nişanlım arada fon değiştirisin bidaki indirim de evlendikten sonra farklı renk alır kombin yaparsın dedi delimidir nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?