'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

15 gun neye ugrastırdılarkı canım :44:

o neden canım bizim yarın çıkıyor inş.

Gittik doktor yoktu ertesi gun gittik eksik tahlil vermisler sonuc almaya gittik akciger grafisi yok onu yaptirdik cok sukur bitti dedik raporu yazacak doktor yok en sonunda oh be aldik dedik bitti derken anemi testi yapilmamis nikah dairesinden donduk boylece 15 gunumuz git gel ile gecti

kendileri gibi herkesin boş vakti var sanıyorlar nasıl bi sorumsuzluk ya anlamıyorum bu insanların rahatlığını yaptıkları işe saygı duyar insan en azından

Sen hic duymadin mi canim muhur kimdeyse suleyman odur

işte en çok delirdiğim bu ya insanlar yetkileriyle şımarıyorlar ben bilirim havaları dövsen birde ceza yersin insan yerine sayarlar. Valla ne zaman şu hastanlere gitsem diyorum bazen doktorları dövdüler haberleri görüyorum ya sağlıkcı arkadaslar varsa kusura bakmasın istisnalar ayrıdır ama cidden bazıları hak ediyor ki ben böyle şeylere çok karşı biriyim şiddetin her türlüsüne ama karşındakine insan gibi değilde hayvan gibi davranıyorlar ya kriz geçiriyorum

Günaydın kızlar

kızlar buyrun bindallım saçı takılan tokalar yerine fes aldım

kuzum ben dün eminonunden tane çiçek aldım şakayıklardan pembe ve krem rengi toplam 27 lira ödedim buketimi kendim yapıcam içine sinmediyse kendin tasarla benim gibi bitirince fotografını koyarım

Hayırlısı olsun tatlım bindallın. Gayet güzel ve çok uyguna almışsın
Çiçekler 27 tl mi tuttuuuu Ve şakayık diyorsun üstelik

Büyük konusmuyımda yıkardım orayı herhalde canım cok mu sabırsızım ne:26:
kendileri gibi herkesin boş vakti var sanıyorlar nasıl bi sorumsuzluk ya anlamıyorum bu insanların rahatlığını yaptıkları işe saygı duyar insan en azından

aynen canım el elın eşşeğini hesabına dönüyo

kızlar ya aklıma bişi geldi buradaki katılmak isteyen kızlarla aramızda çekiliş yapsak hem kadınlar günü hemde yenı ev hediyesi gibi ufak tefek ihtiyaçlarımızı belirtsek alıp birbirimize göndersek hem hatıra olur

hakkımızda hayırlısı olsun canım benimm :26::26:

meryemcim gayet güzelmiş yaa bindallın
güle güle giyy
*
bu arada şeyma nerelerdee yaaaaaa
kaç zamandır girmiyoo

Canım Şeyma uzun bir süre önce, benim düğünden önce hatta bir gün girdi ben artık giremiycem internet yok falan gibi birşeyler yazmıştı. Bir daha da hiç görmedim.

Keşke hayvan gibi davransalar, benim köpeğim var onu Bursa'da ki Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesine götürdüğüm zaman ona gösterilen ilgi ben hastaneye gittiğimde gösterilmiyor. O derece yani, maalesef Türkiye şartlarında insanın değeri yok, hele ki orta halli bir vatandaşsan gittiğin yer devlet hastanesi ise ölsen bir lokma su vermezler. İstisna vardır mutlaka ama, çok nadir olduğu bir gerçek.

kesinlikle öyle hayvan gibi demek tabir oldu işte valla ben o konularda çok fenayım yani ortalığı yıkarım direk hiç kimse bana öyle davranamaz

Günaydınnnn kızlar
Nillll sn bize yarınmı bakıp şu bindallılar hakkında bilgi vercektin.
Ben anneme gösterdim oda çk beğendi kesin kiralamayı düşünüyorum yani

Bu listeye beni de eklermisiniz acaba
Uzun uğraşlar sonucu nihayet düğün yerleri ve tarihleri belirlendiii yupppyyyy
O düğün salon/yerlerinde ki doluluk ne yahu öyle gözüm korktu yaaa
Hem tüm günler doluydu nerdeyse
13 Ağustos 2014 Düğün + Kına Gecesi
23 Ağustos Düğün
Şimdiden çook teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…