'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok teşekkür ederim nill
hadii yaaa ben o kaftana vurulmuştum resmen
internet sitesinde var mı canım diğer gördüğün ??
ne derece yardımcı olacaklarmış o da çok önemli benim içinn:26::26:

teşekkür ederimm :26:
estağfurullah önemli diill bu ince düşünceniz yeter:26:
düğün tarihiyle ilgili mesajları mesaj olarak atabilirseniz sevinirim
çünkü sayfada gözden kaçabiliyo
ve lütfen topiği ziyaret etmeyi unutmayın olur muu

saoll harmecim
şükür daha iyi olacak inşallah:26:

günaydınlarrr.. rüyamda hepinizi gelincik gördüm ki ben.. bembeyaz.. saf.. tertemiz.. Allahım şu kalan zamanı atlatıp kavuştursun sevdiceklerinizle hepiciiinizi canlarım

nilll ayrıca fotolarına kocaman maşallah diyorumm
resmen ikinizin sevgisi aşkı gözlerinizden okunuyo
rabbim gönlünüzden geçeni yaşatsın sizee

nil Allah ağzınızın tadını bozmasın harika gözüküyorsunuz maşallah süphanallah

çok teşekkür ederim nill
hadii yaaa ben o kaftana vurulmuştum resmen
internet sitesinde var mı canım diğer gördüğün ??
ne derece yardımcı olacaklarmış o da çok önemli benim içinn:26::26:

Canım internet sitesinden bakabilirler dedi bayan, istersen arayıp söyleyebilirsin de. Cumartesi arkadaşım geldi, kırmızı beyaz bir kaftan varmış merdiven başında resmini nereden bulabilirim diye.Fiyat konuşmadık, yani ben sordum fiyatını depozito falan dedi, kaftanı bana yolladıkları zaman depozitoyu iade ediyoruz zaten dedi. Dedim bende "siz yine yaparsınız birşeyler, öyle söylenen tek fiyat olmaz dedim. Yaparız birşeyler onlar beğensin, bir de tarihleri uygun olsun konuşuruz sizinle dedi. Gördüğüm kadarıyla kaftanların hepsi harikaydı gerçekten.

nilll ayrıca fotolarına kocaman maşallah diyorumm
resmen ikinizin sevgisi aşkı gözlerinizden okunuyo
rabbim gönlünüzden geçeni yaşatsın sizee

Teşekkür ederim canım, bizde çok beğendik gerçekten.Nasıl bu kadar fotojenik çıkmışım hayret

günaydın kızlar.. hayırlı sabahlar.

dila selam canım nasılsınız. begendiğin kaftanı merak ettim
geçen hafta mutlu bir haber kesinleşmedi diyordun kesinleştimi :18:

selam berfocumm
benim beğendiğim kaftan şu;

*
ayrıca o haber henüz kesinleşmedi bekliyoruzz :18::18::18:

çok saoll canımm zahmet verdim sana daa :26::26:
hakkını helal et emii :26::26:
bütün kaftanları cidden harika ve ağır duruyoo
*
maşallah gayet başarılı fotolarr

Aşk olsun canım ya, ne zahmeti. Helal olsun tabi ki ne demek. Dediğim kaftan bu canım

bu müsaitmiymiş pekii :26::26:
olmadı ben de bi arayım da konuşayımm

Bu müsait galiba, çünkü önce senin beğendiğini gösterdi askıdaydı o, tarihlere baktı yine böyle kırmızılı bu var yeni geldi dedi. İsterse bu olabilir dedi.Dilersen sen yine bir konuş.

kızlar günaydınlar herkese bu arada berfincim mailine baksan diyorum

zehroş nerede denedin bunlatrı cnaım ben birinci olanı beğendim ne kadarmış fiyatı vallla çok güzelmiş canım

diloş melonun dediği yerömi burası hangi modaevi canım

kızlar bu arada bizde perdelerimizi halletik şükür halıları da beğendim onlarda bitti haftasonu da onları alıp koycaz evimize

Çorluda denedim ben tatlım

Bu müsait galiba, çünkü önce senin beğendiğini gösterdi askıdaydı o, tarihlere baktı yine böyle kırmızılı bu var yeni geldi dedi. İsterse bu olabilir dedi.Dilersen sen yine bir konuş.

saoll canımcımm

Dilooş hangi modaeviydi burası :26:

dikiş evi kızlar burasıı
bursa firmasıı
*
gizz eviniz maşallah bitmiş artıkk
huzurla içine gireceğiniz günler gelsin artıkk

bende dikişevinde birşeyler beğenmiştim sipariş vermeye cesaret edemiyorum ama versem mi napsam yaaa kafam karışık bir eminönne gi,dip bkmalıyım bide pendikte harika bindallı var ondan sonra karar vereceğim

yahu kaç sabahtır günaydın diyorum dönen yok Evliyim diye dışlıyor musunuz bakiyim siz beniiiii

daha da gelmem vallahi..

kızlar merhaba bayadır gelemıyorum ıslerım cok yogun ustunede hastalık eklenınce duble oldu once sag elım yuzunden gece gece acıllık oldum persembe gunu cuma gunude sırtım tutuldu noluyor bana anlamıyorum sureklı bır hastalık pesımı bırakmıyor :2:

günaydınlarrr.. rüyamda hepinizi gelincik gördüm ki ben.. bembeyaz.. saf.. tertemiz.. Allahım şu kalan zamanı atlatıp kavuştursun sevdiceklerinizle hepiciiinizi canlarım

yahu kaç sabahtır günaydın diyorum dönen yok Evliyim diye dışlıyor musunuz bakiyim siz beniiiii

daha da gelmem vallahi..

Ben gordum arzucum bu kizlari bosver sen :) biz gun sayiyoruz senin psikolojin bozuldu tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…