Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar. Sonunda beklenen yağmura kavuştuk, ıslak bir Bursa'dan sevgiler
Bizde haftasonu albümüzü aldık, düğün hikayesi için çekilen kamera kayıtlarının henüz montajı bitmemiş onu da bu hafta sonu alacağım inşallah. Albüm sayfalarının düzenlemelerini ve çekilen bazı fotoğraflara http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=34071 buradan bakabilirsiniz
Canım günaydın, annen için tekrardan geçmiş olsun, umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur. hafta sonu kaftanlarla ilgili konuşmaya gittim. O gün Ayşenur'u da aradım, görüştünüz mü bilmiyorum ama sana da söyliyim. Senin beğendiğin kaftanı orada gördüm, gerçekten güzel. Ancak istediğin tarihe maalesef rezerve edilmiş. Bir de şehir dışı olduğu için, sıkıntı biraz. Kınan cumartesi ise kaftanı cuma gönderecekler.Cumartesi sende olacak, pazar kargo şirketleri kapalı sen pazartesi yollayacaksın, onların eline salı ulaşacak en iyi ihtimal, ortalama olarak kaftanı 5 gün kiraya veremeyecekler. Ama yine de şehir dışına vermeyiz demediler. İnternet sitelerinde var olan başka kaftan modellerinden beğenirsen yardımcı olacaklar. Ben orada yine senin istediğin gibi beyaz-kırmızı gördüm bir tane çok hoştu. Yeniymiş galiba o. Yeter ki siz beğenin yardımcı olacaklar.
Geçmiş olsun
Allah hepimiz kazalardan belalardan korusun
Düğün hazırlıklarında böyle şeyler çok üzücü hakikatten
Bende farkında olmadan geçenlerde beni de listeye ekleyin demiştim
Zaten sizin durumunuz hiç müsait değilmiş
Çok mahçup oldum gerçekten
canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm umarım daha iyi olur anneciğin..
günaydın herkeseecuma günü gelinliğimi aldııııık 12 martta ilk provama gidicem nisan ayında da teslim edicekler inşallah
Kuzular denediğim ve aklımı karıştıran bindallıları sizlere sunuyorum..
Eki Görüntüle 993067 Eki Görüntüle 993068
çok teşekkür ederim nill
hadii yaaa ben o kaftana vurulmuştum resmen
internet sitesinde var mı canım diğer gördüğün ??
ne derece yardımcı olacaklarmış o da çok önemli benim içinn:26::26:
nilll ayrıca fotolarına kocaman maşallah diyorumm
resmen ikinizin sevgisi aşkı gözlerinizden okunuyo
rabbim gönlünüzden geçeni yaşatsın sizee
günaydın kızlar.. hayırlı sabahlar.
dila selam canım nasılsınız. begendiğin kaftanı merak ettim
geçen hafta mutlu bir haber kesinleşmedi diyordun kesinleştimi :18:
Canım internet sitesinden bakabilirler dedi bayan, istersen arayıp söyleyebilirsin de. Cumartesi arkadaşım geldi, kırmızı beyaz bir kaftan varmış merdiven başında resmini nereden bulabilirim diye.Fiyat konuşmadık, yani ben sordum fiyatını depozito falan dedi, kaftanı bana yolladıkları zaman depozitoyu iade ediyoruz zaten dedi. Dedim bende "siz yine yaparsınız birşeyler, öyle söylenen tek fiyat olmaz dedim. Yaparız birşeyler onlar beğensin, bir de tarihleri uygun olsun konuşuruz sizinle dedi. Gördüğüm kadarıyla kaftanların hepsi harikaydı gerçekten.
Teşekkür ederim canım, bizde çok beğendik gerçekten.Nasıl bu kadar fotojenik çıkmışım hayret
selam berfocumm
benim beğendiğim kaftan şu;
Eki Görüntüle 993352
*
ayrıca o haber henüz kesinleşmedi bekliyoruzz :18::18::18:
çok saoll canımm zahmet verdim sana daa :26::26:
hakkını helal et emii :26::26:
bütün kaftanları cidden harika ve ağır duruyoo
*
maşallah gayet başarılı fotolarr
Aşk olsun canım ya, ne zahmeti. Helal olsun tabi ki ne demek. Dediğim kaftan bu canım
Eki Görüntüle 993366
bu müsaitmiymiş pekii :26::26:
olmadı ben de bi arayım da konuşayımm
bu müsaitmiymiş pekii :26::26:
olmadı ben de bi arayım da konuşayımm
kızlar günaydınlar herkese bu arada berfincim mailine baksan diyorum
zehroş nerede denedin bunlatrı cnaım ben birinci olanı beğendim ne kadarmış fiyatı vallla çok güzelmiş canım
diloş melonun dediği yerömi burası hangi modaevi canım
kızlar bu arada bizde perdelerimizi halletik şükür halıları da beğendim onlarda bitti haftasonu da onları alıp koycaz evimize
Bu müsait galiba, çünkü önce senin beğendiğini gösterdi askıdaydı o, tarihlere baktı yine böyle kırmızılı bu var yeni geldi dedi. İsterse bu olabilir dedi.Dilersen sen yine bir konuş.
Dilooş hangi modaeviydi burası :26:
kızlar günaydınlar herkese bu arada berfincim mailine baksan diyorum
zehroş nerede denedin bunlatrı cnaım ben birinci olanı beğendim ne kadarmış fiyatı vallla çok güzelmiş canım
diloş melonun dediği yerömi burası hangi modaevi canım
kızlar bu arada bizde perdelerimizi halletik şükür halıları da beğendim onlarda bitti haftasonu da onları alıp koycaz evimize
yahu kaç sabahtır günaydın diyorum dönen yok Evliyim diye dışlıyor musunuz bakiyim siz beniiiii
daha da gelmem vallahi..
günaydınlarrr.. rüyamda hepinizi gelincik gördüm ki ben.. bembeyaz.. saf.. tertemiz.. Allahım şu kalan zamanı atlatıp kavuştursun sevdiceklerinizle hepiciiinizi canlarım
yahu kaç sabahtır günaydın diyorum dönen yok Evliyim diye dışlıyor musunuz bakiyim siz beniiiii
daha da gelmem vallahi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?