'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sağol cnm bnm çk teşekkür ederim.Beğenmene sevindim
İnş nilciğim.Aynen haklısın tek bursa olmadığı için her yerden kiralama olduğundan dolayı yoğunlar ben kınamın ertesi günü hemen kargo yapcam mesela ertesi gün ellerinde olucak temizletip başkasına kiralamışlar o şekilde yaparsanız yollayabiliriz dediler.
Bende kınadan sonra napıcam tabiki kargolarım dedim
Kafamın rahatlı bir yana bu içime çok sindi en azından severek giyeceğim bişy

Arzu hayırdır canım ya, ne oldu ki? Neden iyi değilsin bakayım?

bilmiyorumm ayşenurcum ama sanırım vazgeçtimm
burda bi yer buldumm yeni modeler gelecekmiş gelecek ay
onlara bakcam artıkk
umarım gönlüme göre bulurum bişeee :26:

İnş cnm fiyat biraz pahalı kiralama olarak düşünürsen bide depozitoları çok yüksek ama bn vazgeçedim almasam hep içimde kalıcaktı kendimi biliyorum

şimdi iş yerinde yoğunluk var da akşam konuşalım olur mu? çok üzgünüm çoookkkk

tamam canımm
lütfen içini ferah tut olur muu :26::26:

İnş cnm fiyat biraz pahalı kiralama olarak düşünürsen bide depozitoları çok yüksek ama bn vazgeçedim almasam hep içimde kalıcaktı kendimi biliyorum

burdan araştırcam bakalım bol boll
olmadı antakyaya gitcem orda da varmış bolcaa ordan bakarımm

melo canım çok sağolasın gidince bakacağım

nilcim canım ben en olmadı sırf kırmızı bordo dğeilde beyaz üzeri kırmızı bindallı tercih ederim dilanının paylaştığıda bana uyar ama ben önce bir eminönü yapayım diyorum sağolasın fikrin içimi rahatlatttı

ayşenur canım hayırlı olsun bu kiralama işi naısl oluyor sana kınadan kaç gün önce geliyor ürün canım bide kınadan sonra hemen yollayacakmısın

Yahu kizlar konu acmislar ilk geceden korkuyorum ilk gece hangi pozisyonu deniyim evlenicez aileler yardim etmiyor sunlara bakilirsa genelimiz evlilik konusunda cok cahiliz

Çoook doğru yazmışsın cnm
Aynen öyle ne kadar pimpiriklenirsen o kdr berbat oluyo
Aslında anı yaşamayı her şeyi akışına bırakmayı severim ama bu düğün olayı biraz farklı sanki
Çünkü araştırmadan olmuyo
En basit örnek kına kıyafeti için şu an aklımda bişey belli hürrem diyebiliyorum...
Bunun gibi diğer konularda da fikirlerimi netleştirmek için arayış içinde oluyorum bu da beni hakikaten yoruyo
siz de durumlar nasıl
ha bu arada balayı için otel seçimi ben yapıcam inşallah onun araması ve ayarlamasıda bana kaldı

Tşkler gizciğim.Kına benim perşembe günü.Bana pazartesi kargo yapcaklar salı bende olucak.
Cuma günüde ben geri kargo yapcam cumartesi ellerinde olucak.teslim aldıkları gün kaporayı geri iade edicekler.

Biz atlattık çok şükür düğün dernek koşturmacalarını; şimdi hayat koşturmacası içindeyiz. Tabi bir de bebek çalışmaları yapıyoruz :)))Düğün-kına hepsi güzel, eşyalar şu bu en iyisi olsun tamam ama en güzeli evindeki huzur. Sabah sevdiğin insanla uyanmak, hazırladığın yemeği eşinle beraber yemek, evinde pijamalarınla sinema keyfi yapmak bunların güzelliğini hiçbirşeye değişmem.

Ne güzel anlatmışsın Nilcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…