Hadi bakalım hayırlı olsun, bence çok güzel bir seçim. Mutlulukla giyersin inşallah. Yaz mevsimi için insanlar acele ediyor, malum yoğun dönem, bir de temmuz ayı ramazan olunca hazirana-ağustosa sıkıştı pek çok düğün. İyi etmişsin, kafan rahat olur en azından
canım hayırlı olsun güle güle giy inşallah
çok güzelmiş
Tşkler dilam.İnş cnm.
Sen naptın kaftan işini vazmı geçtin buradan
sağol canım
hıhh boşvericem onları zaten ben iki gündür canım burnumda.. bide burdan sırt çeviriyorlar bana
iyi değilim bugünlerde derken.. patlak verdi gitti..
güle güle giy canım
Allah rahmet eylesin güneş.. mekanı cennet olsun
herkese günaydın..
ayy canım dur hele yaa biii
bismillah noldu da buna karar verdinn
olur her evlilikte sıkıntılarr
bilmiyorumm ayşenurcum ama sanırım vazgeçtimm
burda bi yer buldumm yeni modeler gelecekmiş gelecek ay
onlara bakcam artıkk
umarım gönlüme göre bulurum bişeee :26:
şimdi iş yerinde yoğunluk var da akşam konuşalım olur mu? çok üzgünüm çoookkkk
İnş cnm fiyat biraz pahalı kiralama olarak düşünürsen bide depozitoları çok yüksek ama bn vazgeçedim almasam hep içimde kalıcaktı kendimi biliyorum
Günaydınlar herkeseBu soğuk havada hayatımızda ki bütün güzelliklere şükrederek ısınsın içimiz
Kuzular işte kiraladığım bindallı bu.. Çok yoruldum sürekli birşeylere bakmaktan artık yeter deyip kiraladım vallaBen yeşilini kiraladım kızlar
Eki Görüntüle 995013 Eki Görüntüle 995014
Arzum konunuzu bilmiyorum tatlım ama Rabbim tez zamanda feraha erdirsin sizi canım benim..iyi değilim bugünlerde derken.. patlak verdi gitti..
herkese günaydın..
Hayırlı olsun zehroşşş.Güle güle giy cnm
Karti vardi canim bende bulup mesaj atarim ama is bankasinin orda bir pasajin icinde ikinci kat bindallicim diye bir dukkan ayni model orda var ben 300 lira butcem var diyince bunu verdiler kemeri ve saca takilan aksesuari ile birlikte sen fiyati dusuk tut saglam bir pazarlik yap
Günaydın kızlar dün dedemi cennete gönderdik bugun ışe geldım ne hayat dimi
şimdi iş yerinde yoğunluk var da akşam konuşalım olur mu? çok üzgünüm çoookkkk
olmuyor sanırım bitiyoruz biz
Sana birşey söyliyim mi, her ne olursa olsun o gün gerçekten harika geçiyor. Yok kına hediyelikleri, yok yok bu hepsi boş. Ben kına hediyeliklerimi kendim yaptım evde. İnan dağıtılırken bile görmedimSaça gelince, ben yıllardır gittiğim kuaförüme gittim, prova bile yapmadı, yüzüme, saçıma boyuma posuma ne gider onu yptı. Hiçte sürpriz yaşamadım. Bazı şeyleri çok düşünüp çok araştırıp çok özen gösterince daha kötü oluyor. En güzeli bazen akışına bırakmak
melo canım çok sağolasın gidince bakacağım
nilcim canım ben en olmadı sırf kırmızı bordo dğeilde beyaz üzeri kırmızı bindallı tercih ederim dilanının paylaştığıda bana uyar ama ben önce bir eminönü yapayım diyorum sağolasın fikrin içimi rahatlatttı
ayşenur canım hayırlı olsun bu kiralama işi naısl oluyor sana kınadan kaç gün önce geliyor ürün canım bide kınadan sonra hemen yollayacakmısın
Çoook doğru yazmışsın cnm
Aynen öyle ne kadar pimpiriklenirsen o kdr berbat oluyo
Aslında anı yaşamayı her şeyi akışına bırakmayı severim ama bu düğün olayı biraz farklı sanki
Çünkü araştırmadan olmuyo
En basit örnek kına kıyafeti için şu an aklımda bişey belli hürrem diyebiliyorum...
Bunun gibi diğer konularda da fikirlerimi netleştirmek için arayış içinde oluyorum bu da beni hakikaten yoruyo
siz de durumlar nasıl
ha bu arada balayı için otel seçimi ben yapıcam inşallah onun araması ve ayarlamasıda bana kaldı
Biz atlattık çok şükür düğün dernek koşturmacalarını; şimdi hayat koşturmacası içindeyiz. Tabi bir de bebek çalışmaları yapıyoruz :)))Düğün-kına hepsi güzel, eşyalar şu bu en iyisi olsun tamam ama en güzeli evindeki huzur. Sabah sevdiğin insanla uyanmak, hazırladığın yemeği eşinle beraber yemek, evinde pijamalarınla sinema keyfi yapmak bunların güzelliğini hiçbirşeye değişmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?