'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın bence çok güzel
Ben de bişeyler bakmaktan çok yoruldum
Ya acaba tüm düğün hazırlıkları böyle mi oluyo

Merhaba canım hoşgeldin, evet aynen böyle oluyor. Sürekli bakıyorsun, sürekli sanki daha güzeli çıkıyor karşına, herşeyi almak istiyorsun falan. Acayip bir psikoloji, o yüzden ne kadar çok bakarsanız o kadar kafanız karışacak karar vermek zorlaşacak.

Bakmadan geçemiyorum
En iyisi olsun istiyosun
Çünkü en özel gün en güzel gün olsun istiyosun
Benim sırada yapacak hazırlıklarım şunlar ve araştırmalarım hep bu yönde
Gelinlik illa ki :) damatlıklarada bakmadan duramıyorum
bindallı Hürrem kafatanı vb.
Kına gecesi dağıtılacak hediyeler ve nedime için aksesuarlar tabi kendim içinde
Davetiyeler
Gelinlik dikim olcak %99 o ndenle model arayışındayım
2 düğün olacağı için saç modeli de bakmadn duramıyorum
O gün süpriz bi saç ve makyajla doğal güzelliğin gölgelenmesini istemiyorum

başınız sağolsun diyorum

güneşcim başınız saolsunn:26::26::26:
rabbim mekanını cennet nasip eylesin inşallah :26:

Canım başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun dedenin ..

Günaydın canım, başınız sağolsun, mekanı cennet olsun Allah sizlere ömür versin.

Teşekkür ederim canlarım dostlar saolsun

Sana birşey söyliyim mi, her ne olursa olsun o gün gerçekten harika geçiyor. Yok kına hediyelikleri, yok yok bu hepsi boş. Ben kına hediyeliklerimi kendim yaptım evde. İnan dağıtılırken bile görmedim Saça gelince, ben yıllardır gittiğim kuaförüme gittim, prova bile yapmadı, yüzüme, saçıma boyuma posuma ne gider onu yptı. Hiçte sürpriz yaşamadım. Bazı şeyleri çok düşünüp çok araştırıp çok özen gösterince daha kötü oluyor. En güzeli bazen akışına bırakmak

bende ikinci kaftanı beğendim,gördünmü orda nil? keşke bursaya gitme imkanım olsa,denebilseydim...

bende ikinci kaftanı beğendim,gördünmü orda nil? keşke bursaya gitme imkanım olsa,denebilseydim...

İkinci kaftan maalesef ellerinde yokmuş artık. Ancak çok benzerleri hatta daha bile güzelleri diyebilirim ellerinde mevcut. Ama yaz ayı için rezervasyonlar çok önceden başlamış. Pembeli-mavili, yeşilli-kremli, beyazlı-kırmızılı çok fazla kaftan var. Hepsi birbirinden güzel.

[SUB][/SUB]
peki fiyat olarak ne dediler sana? indirim falan yapılabilr mi acaba :) kına gecesinde kaftanı giysem ayrıca bir kına kıyafetine gerek kalmaz dimi ???

gunaydın canım hos geldın

sağol canım

Ben gordum arzucum bu kizlari bosver sen :) biz gun sayiyoruz senin psikolojin bozuldu tatlim

hıhh boşvericem onları zaten ben iki gündür canım burnumda.. bide burdan sırt çeviriyorlar bana

canımcımmmm
afedersin gözümden kaçmışş
nasılsınn neşe kaynağıı

iyi değilim bugünlerde derken.. patlak verdi gitti..

güle güle giy canım

Günaydın kızlar dün dedemi cennete gönderdik bugun ışe geldım ne hayat dimi

Allah rahmet eylesin güneş.. mekanı cennet olsun

herkese günaydın..

Nillllll ben kapora verdim.Baktım hangi modeli beğenirsem bu kiralandı lafından başka birşey duyamıyorum.
Elimi çabuk tutim dedim bende bugün 100 tl kaporalarını yolladım.
Kiraladğım kaftanda şu kızlar;

Ben soldaki lacivertliyi kiraladım onun kolları daha çk hoşuma gitti.

peki fiyat olarak ne dediler sana? indirim falan yapılabilr mi acaba :) kına gecesinde kaftanı giysem ayrıca bir kına kıyafetine gerek kalmaz dimi ???

Canım fiyat 350 TL galiba, bir de 250 Depozito istiyorlar. Kaftanı iade ettiğinde de depozitonu geri alıyorsun.

Hadi bakalım hayırlı olsun, bence çok güzel bir seçim. Mutlulukla giyersin inşallah. Yaz mevsimi için insanlar acele ediyor, malum yoğun dönem, bir de temmuz ayı ramazan olunca hazirana-ağustosa sıkıştı pek çok düğün. İyi etmişsin, kafan rahat olur en azından

canım hayırlı olsun güle güle giy inşallah
çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…