Günaydın bence çok güzel
Ben de bişeyler bakmaktan çok yoruldum
Ya acaba tüm düğün hazırlıkları böyle mi oluyo
Günaydın kızlar dün dedemi cennete gönderdik bugun ışe geldım ne hayat dimi
Merhaba canım hoşgeldin, evet aynen böyle oluyor. Sürekli bakıyorsun, sürekli sanki daha güzeli çıkıyor karşına, herşeyi almak istiyorsun falan. Acayip bir psikoloji, o yüzden ne kadar çok bakarsanız o kadar kafanız karışacak karar vermek zorlaşacak.
başınız sağolsun diyorum
güneşcim başınız saolsunn:26::26::26:
rabbim mekanını cennet nasip eylesin inşallah :26:
Canım başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun dedenin ..
Günaydın canım, başınız sağolsun, mekanı cennet olsun Allah sizlere ömür versin.
Bakmadan geçemiyorum
En iyisi olsun istiyosun
Çünkü en özel gün en güzel gün olsun istiyosun
Benim sırada yapacak hazırlıklarım şunlar ve araştırmalarım hep bu yönde
Gelinlik illa ki :) damatlıklarada bakmadan duramıyorum
bindallı Hürrem kafatanı vb.
Kına gecesi dağıtılacak hediyeler ve nedime için aksesuarlar tabi kendim içinde
Davetiyeler
Gelinlik dikim olcak %99 o ndenle model arayışındayım
2 düğün olacağı için saç modeli de bakmadn duramıyorum
O gün süpriz bi saç ve makyajla doğal güzelliğin gölgelenmesini istemiyorum
Canım günaydın, valla bizzat gidip gördüm. Tüm kaftanları gerçekten bir harika. Açıkçası resimdeki hallerinden çok daha güzeller diyebilirim. Zaten kaftanı gösteren aksesuarları. O yüzden kaftanların başlıkları ve kolyeleri falan harikaydı.O konu da hiç endişen olmasın. Takıları falan zaten kaftanın yanında geliyor.
Bir de beden olarak zaten kaftanların bedenleri yok.Örneğin 36-42 Beden arası gibi. Yani bir kaftanın hem 36 bedeni hem 38 bedeni vs yok. Kuşak ile sıkılarak bedene oturtulduğu için sıkıntı olmuyor.
Bu arada çok güzel kırmızı-beyaz kaftanlar vardı. Esmerim yakışmayabilir demişsin ama, içinde ki elbisenin beyaz olması, ve üzerinde ki işlemelerin açık renk olması çok iyi.
Şu ilk kaftanı ben gittiğimde bir kız deniyordu. Hatta kiraladı tarihini de hatırlıyorum 20 Haziran'a :)) Çok güzeldi.
bende ikinci kaftanı beğendim,gördünmü orda nil? keşke bursaya gitme imkanım olsa,denebilseydim...
İkinci kaftan maalesef ellerinde yokmuş artık. Ancak çok benzerleri hatta daha bile güzelleri diyebilirim ellerinde mevcut. Ama yaz ayı için rezervasyonlar çok önceden başlamış. Pembeli-mavili, yeşilli-kremli, beyazlı-kırmızılı çok fazla kaftan var. Hepsi birbirinden güzel.
gunaydın canım hos geldın
Ben gordum arzucum bu kizlari bosver sen :) biz gun sayiyoruz senin psikolojin bozuldu tatlim
canımcımmmm
afedersin gözümden kaçmışş
nasılsınn neşe kaynağıı
Günaydınlar herkeseBu soğuk havada hayatımızda ki bütün güzelliklere şükrederek ısınsın içimiz
Kuzular işte kiraladığım bindallı bu.. Çok yoruldum sürekli birşeylere bakmaktan artık yeter deyip kiraladım vallaBen yeşilini kiraladım kızlar
Eki Görüntüle 995013 Eki Görüntüle 995014
iyi değilim bugünlerde derken.. patlak verdi gitti..
Günaydınlar herkeseBu soğuk havada hayatımızda ki bütün güzelliklere şükrederek ısınsın içimiz
Kuzular işte kiraladığım bindallı bu.. Çok yoruldum sürekli birşeylere bakmaktan artık yeter deyip kiraladım vallaBen yeşilini kiraladım kızlar
Eki Görüntüle 995013 Eki Görüntüle 995014
İkinci kaftan maalesef ellerinde yokmuş artık. Ancak çok benzerleri hatta daha bile güzelleri diyebilirim ellerinde mevcut. Ama yaz ayı için rezervasyonlar çok önceden başlamış. Pembeli-mavili, yeşilli-kremli, beyazlı-kırmızılı çok fazla kaftan var. Hepsi birbirinden güzel.
nolduu canımm :26::26:
olmuyor sanırım bitiyoruz biz
peki fiyat olarak ne dediler sana? indirim falan yapılabilr mi acaba :) kına gecesinde kaftanı giysem ayrıca bir kına kıyafetine gerek kalmaz dimi ???
Nillllll ben kapora verdim.Baktım hangi modeli beğenirsem bu kiralandı lafından başka birşey duyamıyorum.
Elimi çabuk tutim dedim bende bugün 100 tl kaporalarını yolladım.
Kiraladğım kaftanda şu kızlar;
Ben soldaki lacivertliyi kiraladım onun kolları daha çk hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 995083
Nillllll ben kapora verdim.Baktım hangi modeli beğenirsem bu kiralandı lafından başka birşey duyamıyorum.
Elimi çabuk tutim dedim bende bugün 100 tl kaporalarını yolladım.
Kiraladğım kaftanda şu kızlar;
Ben soldaki lacivertliyi kiraladım onun kolları daha çk hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 995083
Canım fiyat 350 TL galiba, bir de 250 Depozito istiyorlar. Kaftanı iade ettiğinde de depozitonu geri alıyorsun.
Hayırdır arzucan yaa biz seni böyle görmeye alışkın değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?