'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Darisi basimiza nil

Kuzular foto çekimlerimde ben inci kolye düşünüyorum. Ama öyle parada vermek istemiyorum. Sizce bu nasıl :26: şehirfırsatında 60 tl fiyatı

nilcim ne güzel anlatmışsın o huzuru bizde yaşayacağız inşallah yakın zamanda Allahın izniyle
hep böyle olun

pambuk canım ben de gelinliğin üzerine kesinlikle inci takacağım düz sıra inci istiyorum bu şekilde, bence çok güzel

Diloşş sen mobilyalarını adana da n mı aldın ?

ordaki bi müşterimden sipariş geldi de müşteri adı soyadı aynı seninkiyle

Çok hos ya huzur işte bu az kaldı geceydı bi şu zaman

Çok hos ya huzur işte bu az kaldı geceydı bi şu zaman

Geçecek emin ol, ben bu Topiğe geldiğimde 160' lardan geri sayıyordum, geçmez dediğin anlarda bile zaman ilerlemeye devam ediyor.

Amin canım İnşallah, darısı sizlerin başına. Huzur hep evinizde sizinle olsun. Hayat bu toz pembe değil mutlaka ama önemli olan zorlukları da sevdiğinle birlikte göğüsleyebilmek. İşte o zaman gerçekten evli oluyorsun

Darisi basimiza nil

Ne güzel anlatmışsın Nilcim

Darısı hepinizin başınıza, mutlulukla, sağlıkla, huzurla beraber yaşlanalım eşlerimizle.

pambuk canım ben de gelinliğin üzerine kesinlikle inci takacağım düz sıra inci istiyorum bu şekilde, bence çok güzel

bende istiyorum tatlım ama bakalım gönlüme göre bişi midir bu acaba :26:

bu kadar olur

Darısı hepinizin başınıza, mutlulukla, sağlıkla, huzurla beraber yaşlanalım eşlerimizle.

Amiin canım inşallah

yok canım izmirden mobilyalarımız bizimm
ama tesadüfün bu kadarııı
ya da biri benim adıma mobilya mı alıyo laaaa

ben seni arkadaş olarak ekledim düğündaşım farkındamı değilsin yoksaaaa bilerek mi kabul etmiyosun

ne zaman ekledinn gündaşımm :44::44::44:

dilamik hediye edecekler sanırım sana
bende görünce aaaaa diye kaldım
bu kız contry almıcaktı dedim
ama yine de soriim dedim
sizin oralarda snden bi tane daha var haverin olsun

Diloşş sen kınaları napçan kuzum.. Hazır mı alıcaksın, süs püs yapcakmısın ? Bir yapsam mı diyorum sonra boşuna uğraşmadan kutu kınalardan mı alsam diyorum :26:

dilamik hediye edecekler sanırım sana
bende görünce aaaaa diye kaldım
bu kız contry almıcaktı dedim
ama yine de soriim dedim
sizin oralarda snden bi tane daha var haverin olsun

kimmiş bi araştırayımm
ikinci bi ev açacaklar sanırım bana burdaaa

Diloşş sen kınaları napçan kuzum.. Hazır mı alıcaksın, süs püs yapcakmısın ? Bir yapsam mı diyorum sonra boşuna uğraşmadan kutu kınalardan mı alsam diyorum :26:

yakın arkadaşım evlendiğinde fazla almış kına kutularda ama öyle vermek istemiyorumm
süslicem kuzumm kınaları
ama çok masraflı yapamam çünkü 250 kişi fln olcazz

Kına kutuları hem uygun geliyor kuzum bana ya 100 ad. 13 -15 tl ye satıolar. 200 ad aldımmı tamamdır.. Ayy boşa eziyet oluyor süslemekte süslemem herhalde

Kuzucum nişanda çok özendim 300 ad keseyi tek tek hazırladım. Sonra nişanda kimi keseleri yerlerde gezinirken gördüm. Sen emek veriyorsun ama kimse o emeğe bakmıyor bile Bu yüzden ağzım yandı bir kere

bilmem ben nişanda forumdan uzak olduğumdan pek öğrenemedim bişeler
dağıtmadım bişee
şimdi kınamda azcık özenmek istiyorum kuzumm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…