Biz atlattık çok şükür düğün dernek koşturmacalarını; şimdi hayat koşturmacası içindeyiz. Tabi bir de bebek çalışmaları yapıyoruz :)))Düğün-kına hepsi güzel, eşyalar şu bu en iyisi olsun tamam ama en güzeli evindeki huzur. Sabah sevdiğin insanla uyanmak, hazırladığın yemeği eşinle beraber yemek, evinde pijamalarınla sinema keyfi yapmak bunların güzelliğini hiçbirşeye değişmem.
Biz atlattık çok şükür düğün dernek koşturmacalarını; şimdi hayat koşturmacası içindeyiz. Tabi bir de bebek çalışmaları yapıyoruz :)))Düğün-kına hepsi güzel, eşyalar şu bu en iyisi olsun tamam ama en güzeli evindeki huzur. Sabah sevdiğin insanla uyanmak, hazırladığın yemeği eşinle beraber yemek, evinde pijamalarınla sinema keyfi yapmak bunların güzelliğini hiçbirşeye değişmem.
Çok hos ya huzur işte bu az kaldı geceydı bi şu zaman
nilcim ne güzel anlatmışsın o huzurubizde yaşayacağız inşallah yakın zamanda Allahın izniyle
hep böyle olun
pambuk canım ben de gelinliğin üzerine kesinlikle inci takacağım düz sıra inci istiyorum bu şekilde, bence çok güzel
Darisi basimiza nil
Ne güzel anlatmışsın Nilcim
kızlarr güneşi albüme ekledimmm
nill, zehroşşşş
pambuk canım ben de gelinliğin üzerine kesinlikle inci takacağım düz sıra inci istiyorum bu şekilde, bence çok güzel
bu kadar olurDiloşş sen mobilyalarını adana da n mı aldın ?
ordaki bi müşterimden sipariş geldi de müşteri adı soyadı aynı seninkiyle
Darısı hepinizin başınıza, mutlulukla, sağlıkla, huzurla beraber yaşlanalım eşlerimizle.
Diloşş sen mobilyalarını adana da n mı aldın ?
ordaki bi müşterimden sipariş geldi de müşteri adı soyadı aynı seninkiyle
ben seni arkadaş olarak ekledim düğündaşım farkındamı değilsin yoksaaaa bilerek mi kabul etmiyosun
yok canım izmirden mobilyalarımız bizimm
ama tesadüfün bu kadarııı
ya da biri benim adıma mobilya mı alıyo laaaa
ne zaman ekledinn gündaşımm :44::44::44:
oldu baya. demek haberin yokmuş
ben ekledimm mutlucumm kabul edersenn
arkadaşlığımızı kutlayalım:118:
dilamik hediye edecekler sanırım sana
bende görünce aaaaa diye kaldım
bu kız contry almıcaktı dedim
ama yine de soriim dedim
sizin oralarda snden bi tane daha var haverin olsun
Diloşş sen kınaları napçan kuzum.. Hazır mı alıcaksın, süs püs yapcakmısın ? Bir yapsam mı diyorum sonra boşuna uğraşmadan kutu kınalardan mı alsam diyorum :26:
kimmiş bi araştırayımm
ikinci bi ev açacaklar sanırım bana burdaaa
yakın arkadaşım evlendiğinde fazla almış kına kutularda ama öyle vermek istemiyorumm
süslicem kuzumm kınaları
ama çok masraflı yapamam çünkü 250 kişi fln olcazz
Kına kutuları hem uygun geliyor kuzum bana ya 100 ad. 13 -15 tl ye satıolar. 200 ad aldımmı tamamdır.. Ayy boşa eziyet oluyor süslemekte süslemem herhalde
her şeyini emek emek yapıyosun ona da yap bişeler yahuu
Kuzucum nişanda çok özendim 300 ad keseyi tek tek hazırladım. Sonra nişanda kimi keseleri yerlerde gezinirken gördüm. Sen emek veriyorsun ama kimse o emeğe bakmıyor bileBu yüzden ağzım yandı bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?