Hemde fazlasıyla çalışıyor, başka başka değişikliklerde var da şuan en hissedileni duygusallık. Neyse az neşelenelim bari, hadi bakalım gelin kızlar eller havaya, oynamaya kalkmayan evde kalsın
:118::118::118:
Melocan sen Zonguldakdasın bugün.
Ben askerlikten alışkınım plakalara baya zevkli oluyor
ohhh alkışlamayann evde kalsınnnn
Ben oynarım valla severim oynamayı
Offf kına gelsede kurtlarımızı döksek
Nişanda ben pistten inmedim nişanlımda çk oynmayı sevmez kamerada çıkmış o durum.
Erdem hadi oturalım fln diyo bana ben onu hiç tınlamıyorum.
Hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum sallıyormuşum eller havada
eksik kalmayalım o zman
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim :)
Canım naber nasılsın ay bır hastalıklardan kurtulamadım bırı gecıo bırı baslıo annem bıle (kayınvalıdem) kızmaya basladı dıkkat mı etmıyorsun kendıne dıye halbukı okadar cok dıkkat edıyorumkı anlamadım off
ıslerımde yogun gelemıyorum yanınıza pek
Kızlar bu davetiye sizce nasıl
güzelmişş zehroşşolabilitesi varr ama bu dönem pek kullanılan davetiyelerden bu
Benimde çok içime sinmedi zaten kuzumBenimkisi çok istio bunu..
Vageçti sanırım şimdi bundan
Kızlar bu davetiye sizce nasıl
,
Ben çok beğendim Zehroşsizi de yansıttığını düşünüyorum..
Ben mesela davetiyeme şiir yazdırmıştım
Ayyy nihayeet
Benim istediğim modelin içi boş deyip duruodu.. Dedim ne demek o içi boş.. İçindeki kartla resmini buldum yolladım beğendi bu olsun diyo
Eki Görüntüle 1008111
evet bak bu güzell bahar uçuş uçuş çiçeklerr
ben de bi bakem bakem modelleree
önerebilceğin bi yer var mıı ??
********** un fiyatları çok uygun tatlım hemde çeşit fazla oraya bakabilirsin. biz ordan yaptırcaz davetiyeleri
bakayım bende bi kuzumm saolasınn
bu arada sitenin adını kaldır ban yimeee
Ayyy evett sahiden minik mercimek ya, bizde ne desek kendisine acaba diyorduk bu iyi oldu şuan için onun adı "minik mercimek"
kızlar gelın ayakkabılarınızı ne yaptınız buldunuzmu aldınızmı tasarım olanlar güzel gözüktü bana
Aynen canım, insanın kendisiyle aynı duyguları paylaşan insanlarla bir arada olması harika. Onca paylaşılan şeylerden sonra da, bırakıp gidemiyorsun. ben hepinizi görmesem de çok seviyorum, tüm duygularınızı paylaşmaya çalışıyorum. Evlilik yeni bir başlangıçtı burada sizlerle gün sayıyordum şimdi bambaşka bir başlangıç var önümde, yine sizlerle beraber olmak çok hoş.
slm kızlar
uzun uğraşlar sonucu balayı olayını da hallettik nihayet
Ayyy nihayeet
Benim istediğim modelin içi boş deyip duruodu.. Dedim ne demek o içi boş.. İçindeki kartla resmini buldum yolladım beğendi bu olsun diyo
Eki Görüntüle 1008111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?