Ben aldım tatlımTasarımlar evet güzel ama bir daha hiç kullanamayacaksın onları :26:
Bak ben bunu aldım
Eki Görüntüle 1007751
.80 güncüğüm kalmış wuhuuuu
Plakalara geldik.
Bugün günlerden Osmaniye
Ay nillll dur bi sen herseye aglamak istiyorsun :)İnanamıyorum ya, zaman nasıl hızla geçiyor sahiden. :26::26: Dila 3 ayın kalmış, vay beee, çok mutlu olun kızlar çoookkkkkkayy ağlayacağım galiba yine
kızlar gelın ayakkabılarınızı ne yaptınız buldunuzmu aldınızmı tasarım olanlar güzel gözüktü bana
oh maşallah sizeeee
bende squata devam ediyorumm dün 135 yaptım canım çıktı
bugün 140 bakalımmm:18::18::18:
nilocan vallahi her aşamada birlikteydik nerdeyse
ilk üye olduğundan beri bırakmadın topiğii
bak şimdi bebişini bekliyoruz inşallah
gündaş ben tasarımlar pek sevemedimm
muhtemelen pembe tonlarında kurdaleli fln bişiler alcam benn
ohh günaydınnn
bura hava yağmurluu
darısı adanayaaa
Bende pembeli alicam normaldede giyerim :)
internetten mı aldın canım magazasındanmı deneyıp almak daha mı ıyı olur sankı ?
İnanamıyorum ya, zaman nasıl hızla geçiyor sahiden. :26::26: Dila 3 ayın kalmış, vay beee, çok mutlu olun kızlar çoookkkkkkayy ağlayacağım galiba yine
bende pembe li alabılılrım gelınlıgımde pembe kusagım var dantellerı pembe:26:
Aynen canım, insanın kendisiyle aynı duyguları paylaşan insanlarla bir arada olması harika. Onca paylaşılan şeylerden sonra da, bırakıp gidemiyorsun. ben hepinizi görmesem de çok seviyorum, tüm duygularınızı paylaşmaya çalışıyorum. Evlilik yeni bir başlangıçtı burada sizlerle gün sayıyordum şimdi bambaşka bir başlangıç var önümde, yine sizlerle beraber olmak çok hoş.
Bende pembeli alicam normaldede giyerim :)
.
Benim ki hangi il olmus safak sayoyorux
Ay nillll dur bi sen herseye aglamak istiyorsun :)
Annelik hormonları çalışmaya başlamış
Duygusallık hat safhada
İnş cancağızım snde çkkk çkkk mutlu ol
.
Benim ki hangi il olmus safak sayoyorux
Ay nillll dur bi sen herseye aglamak istiyorsun :)
Hemde fazlasıyla çalışıyor, başka başka değişikliklerde var da şuan en hissedileni duygusallık. Neyse az neşelenelim bari, hadi bakalım gelin kızlar eller havaya, oynamaya kalkmayan evde kalsın
:118::118::118:
Flodan falan bak canim
Aynen canım, insanın kendisiyle aynı duyguları paylaşan insanlarla bir arada olması harika. Onca paylaşılan şeylerden sonra da, bırakıp gidemiyorsun. ben hepinizi görmesem de çok seviyorum, tüm duygularınızı paylaşmaya çalışıyorum. Evlilik yeni bir başlangıçtı burada sizlerle gün sayıyordum şimdi bambaşka bir başlangıç var önümde, yine sizlerle beraber olmak çok hoş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?