'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar gelın ayakkabılarınızı ne yaptınız buldunuzmu aldınızmı tasarım olanlar güzel gözüktü bana

80 güncüğüm kalmış wuhuuuu
Plakalara geldik.
Bugün günlerden Osmaniye
.
Benim ki hangi il olmus safak sayoyorux

İnanamıyorum ya, zaman nasıl hızla geçiyor sahiden. :26::26: Dila 3 ayın kalmış, vay beee, çok mutlu olun kızlar çoookkkkkk ayy ağlayacağım galiba yine
Ay nillll dur bi sen herseye aglamak istiyorsun :)

Aynen canım, insanın kendisiyle aynı duyguları paylaşan insanlarla bir arada olması harika. Onca paylaşılan şeylerden sonra da, bırakıp gidemiyorsun. ben hepinizi görmesem de çok seviyorum, tüm duygularınızı paylaşmaya çalışıyorum. Evlilik yeni bir başlangıçtı burada sizlerle gün sayıyordum şimdi bambaşka bir başlangıç var önümde, yine sizlerle beraber olmak çok hoş.

İnanamıyorum ya, zaman nasıl hızla geçiyor sahiden. :26::26: Dila 3 ayın kalmış, vay beee, çok mutlu olun kızlar çoookkkkkk ayy ağlayacağım galiba yine

Annelik hormonları çalışmaya başlamış
Duygusallık hat safhada
İnş cancağızım snde çkkk çkkk mutlu ol

aynı şekilde canımm
bide senin o olgun düşüncelerin ve tavsiyelerinn
bakalım daha ne şafaklar saycaz burdaaa

Bende pembeli alicam normaldede giyerim :)

aynen meryemcimm

.
Benim ki hangi il olmus safak sayoyorux

Ay nillll dur bi sen herseye aglamak istiyorsun :)

Annelik hormonları çalışmaya başlamış
Duygusallık hat safhada
İnş cancağızım snde çkkk çkkk mutlu ol

Hemde fazlasıyla çalışıyor, başka başka değişikliklerde var da şuan en hissedileni duygusallık. Neyse az neşelenelim bari, hadi bakalım gelin kızlar eller havaya, oynamaya kalkmayan evde kalsın

:118::118::118:

Ben oynarım valla severim oynamayı
Offf kına gelsede kurtlarımızı döksek

Nişanda ben pistten inmedim nişanlımda çk oynmayı sevmez kamerada çıkmış o durum.
Erdem hadi oturalım fln diyo bana ben onu hiç tınlamıyorum.
Hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum sallıyormuşum eller havada

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…