'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yalnız olmadığıma o kadar sevindim ki saçma sapan gülüşler beni benden hatta bizden alıyor.. deli miyim neyim

Canım hatırlarmısın bilmiyorum aylar önce bir konu vardı,orada yazmıştım striptiz fiyaskomu.
Denemelere devam,pes etmek yok.
hatırladım
evet denemelere devam hazır spor yapıp vücudum sıkılaşırken ve evlilik yıldönümümüze az kalmışken :128:

eğer çok utanırım diyosan biri gelsin alsın sizden eşyalarınızı:26:
ben de bi gün sora görüşmek istemem kimseyle çünkü
ben bunu biraz daha düşüneyim en iyisi :26:

Harme tatlım 1 gün sonrada 7 gün sonrada görmen sonucu değiştirmicek tatlım. Tabi sizin için hangisi daha kolay/uygun olur bilmiyorum :26:
doğru diyosun kaç gün sonra görürsen gör aynı etki olabilir..bilmiyrum artık neler hissedicem

evet annemlerde o zaman yola çıkcağı için görmek istiyorum kayınvalidemleride düğünden sonra göremiceğimiz için görmek iyi olur diye düşünüyorum. Allaha şükür hiç biri öyle gıvıklıkları sevmeyen kişiler olduğndan bende sanmıyorum imalı bakışlar olacağını. sadece ben utanabilirim :26: onu da aşabilirim heralde onların normal davranışlarından sonra.. bakalım artık
hepinize teşekkür ederim fikirleriniz için..

selamlar herkese amanın ne muhabetler dönmüş burada kızlar napıyorsunuz bakalım

bende dün kına için sipariş verdim tepsi ve sepet zaten yapılıyor bide 100 tane lavanta şişesi yapacağım şişe lavanta vb şeleri verdim bide etiket yaptırıyorum bakalım tema olarak kırmızı seçtiğim için uğur böceği koycam tıpaların alt kısmına

bide gülüceksiniz ama ben gelin parfümü almak istiyorum yani daha önce hiç kullanmadığım ama beni mutlu edicek koku vee aradım taradım en son buldum yves rocherden set alacağım esmer tenliyim ve kendime göre kokuyu beyaz tenli bir arkadaşımn kokusun umutsuzca sıkarak buldum sıktığım anda beni bir bahar gününe götürdü

evet evet o gün benim düğün günüm olcak dedim vee parfümü araştırdığım da hoş bir bahar esintisi amacı ile tasarlandğını öğrendim eeee bende bahar geliniyim

veee detaylarda boğuluyorum şirkettekler bile şaşırıyor detaycı ve mutlu herkjes benim ağlak zırlak mutsuz olmammı bekliyor çünkü anca detaycı insanlar böyle kafasına birşeyleri takar ama ben kahkaha atıyorum nazar değecek diye korkuyorum valla haftasonu da balayı kozmatiğimi bitiriyorum hem ev hem balayı kısmetse

çok heyecanlıyım dün akşam evimize uğradık çıkmak istemedik dolu dolu bizim evimizyuvamız orası

almor canım eviniz hayırlı olsun ev varya o ev çok başka bir duygu anlatamam çığlık atasım geliyor

Son düzenleme:
Bende yazardım da evlenmeyenler var daha can çektirmek olmaz.

vücut çorabı giyin manyak etki yapıyor

bunu görüp ben de damladım
aslıya katılıyorum

hahahaha
senin çorap komiktir yoksa komik görünmezsin bence o güzellikte

sorma bende gülmekten bazen işin mühimmiyetini kaçırıyorum

mesela hep dans etmek istemişimdir ama yok denemelerde bile kahh kuuh kopuyorum.

Canım hatırlarmısın bilmiyorum aylar önce bir konu vardı,orada yazmıştım striptiz fiyaskomu.
Denemelere devam,pes etmek yok.

ben de yaptım striptiz topuklularla ayağım yamuldu
ama bozuntuya vermeden devam ettim
çok oldu yapalı aslında üşenmesem bi ara yapsam yine iyi olcak

true biz o konuyu bilmiyoruzz amaaaaaa
*
gizz bütün plan değişmiş bakıyorumdaa
iyi yapmışsın canım içinde kalacağına yanında olsunlarr

Ohoo bir yemeğe gittim neler neler olmuş, durmak yok derslere devam. Daha öğrenecek çok şeyimiz varmış yaa

eheh kendımı hayal ettim ben de kesın benım topuklarda yamulur

bi de benim moralim hemen bozulur oturup ağlardım bile ama gayet profesyonelce devam ettim eşim de şaşırdı
eyvah şimdi üzülüp ağlıcak diye geçirmiş içinden ama demek iyi konsantre olmuşum umursamadım

size şarkıyı yollayayım bunda çok güzel moda giriyor insan 1:
öncesinde de bi iki video izlemek iyi oluyo, bikaç hareket öğrenmek.. bi de sandalye alın önünüze
bekar kızların ahlakını da bozdum iyi oldu gideyim

[video=youtube;jbqpG5fYai4]http://www.youtube.com/watch?v=jbqpG5fYai4[/video]

Heh bende tam onu sorucaktım obje ve muzık ne olurkı dıye evde direk yoktur heralde

ben de yaptım striptiz topuklularla ayağım yamuldu
ama bozuntuya vermeden devam ettim
çok oldu yapalı aslında üşenmesem bi ara yapsam yine iyi olcak

ben ışıkta yapamam ya :18: en iyisi mumlarla denemek. en iyisi ben ay sonuna kostüm bakayım bundan güzel yıldönümü hediyesi mi olur

bir sandalye denemesi var zaten düşüyordum

ben ışıkta yapamam ya :18: en iyisi mumlarla denemek. en iyisi ben ay sonuna kostüm bakayım bundan güzel yıldönümü hediyesi mi olur

bir sandalye denemesi var zaten düşüyordum

Allahım sana geliyorum
ay bana şuan değişik geliyor bu konular ya ama eylülden sonra alışıcaz mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…