ben ışıkta yapamam ya :18: en iyisi mumlarla denemek. en iyisi ben ay sonuna kostüm bakayımbundan güzel yıldönümü hediyesi mi olur
bir sandalye denemesi var zaten düşüyordum
herkes çok yoğun galibaa:26::26:
Diloş ay sonu yıldönümüne yapacağım yahu hediye süpriz kafam durmuş vaziyette :111::111:
töbe töbesenden daha güzel bi hediye bulamıyorumm aslıı :86::86::86::86::86:
yeni kostumün gelinliğin altına çok yakışır bencee
bi de benim moralim hemen bozulur oturup ağlardım bile ama gayet profesyonelce devam ettim eşim de şaşırdı
eyvah şimdi üzülüp ağlıcak diye geçirmiş içinden ama demek iyi konsantre olmuşum umursamadım
size şarkıyı yollayayım bunda çok güzel moda giriyor insan1:
öncesinde de bi iki video izlemek iyi oluyo, bikaç hareket öğrenmek.. bi de sandalye alın önünüze
bekar kızların ahlakını da bozdum iyi oldu gideyim
[video=youtube;jbqpG5fYai4]http://www.youtube.com/watch?v=jbqpG5fYai4[/video]
Alemsiniz kızlar ya güldürdünüz beni
Hayırlı olsun canım, büyük bir iş hallolmuş bundan sonrası işin keyfili kısmı, boya badana ve eşya yerleştirme. Hadi bakalım kolay gelsin, mutlulukla oturun inşallah.
Gozun aydin canim nerde tuttun evi
ohh hadi bakalım hayırlı olsun darısı bütün hazırlıkların bittiği güneee
Hayırlısı olsun tatlım nerden tuttunuz kaça tuttunuz
Bizde bu pazar badana yaptırcaz
Hayırlı olsun canım ev hallolunca gerısı gelcekmıs gıbı gelıyo banada sen nerelı oldun canım
selamlar herkese amanın ne muhabetler dönmüş burada kızlar napıyorsunuz bakalım
bende dün kına için sipariş verdim tepsi ve sepet zaten yapılıyor bide 100 tane lavanta şişesi yapacağım şişe lavanta vb şeleri verdim bide etiket yaptırıyorum bakalım tema olarak kırmızı seçtiğim için uğur böceği koycam tıpaların alt kısmına
bide gülüceksiniz ama ben gelin parfümü almak istiyorum yani daha önce hiç kullanmadığım ama beni mutlu edicek koku vee aradım taradım en son buldum yves rocherden set alacağım esmer tenliyim ve kendime göre kokuyu beyaz tenli bir arkadaşımn kokusun umutsuzca sıkarak buldum sıktığım anda beni bir bahar gününe götürdü
evet evet o gün benim düğün günüm olcak dedim vee parfümü araştırdığım da hoş bir bahar esintisi amacı ile tasarlandğını öğrendim eeee bende bahar geliniyim
veee detaylarda boğuluyorum şirkettekler bile şaşırıyor detaycı ve mutlu herkjes benim ağlak zırlak mutsuz olmammı bekliyor çünkü anca detaycı insanlar böyle kafasına birşeyleri takar ama ben kahkaha atıyorum nazar değecek diye korkuyorum vallahaftasonu da balayı kozmatiğimi bitiriyorum hem ev hem balayı kısmetse
çok heyecanlıyım dün akşam evimize uğradık çıkmak istemedik dolu dolu bizim evimizyuvamız orası
almor canım eviniz hayırlı olsun ev varya o ev çok başka bir duygu anlatamam çığlık atasım geliyor
Sağol tatlım valla tahminimizden hesaplı oldu 700 liraya tuttuk 3+1 135 metrekare sitede evi.
gerçek şu ki hep biz kadınlar erkeklerin akıllarının sürekli belden aşağı olduğunu söyleriz ama gerçek bambaşka ben sana söyliyim
Hayırlısı olsun tatlım çok iyi tutmuşsunuz işe de yakın olması çok çok güzel olmuş güle güle oturun
Çok sağol Nilcim öyle valla bundan sonra daha rahatım. Bu arada senin bebiş de hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Günaydın kızlarrrrr
Gerçek ne acaba tam tersini mi kastediyosunuz yani
Yani tüyolar paylaşsanız fena olmaz diyorum
Günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn ballı lokmalar
Teşekkür ederim canım, darısı başınıza
Aynen öyle tam tersini kastediyorumEvlenince anlarsın ne demek istediğimi, her fırsatta cuppa cuppa yani
Günaydınnn hepinizeeeeee, miss gibi bir bahar gelmiş Bursa'ya...Herkese mis kokulu öpücüklerrrrrrrrrr
Ya bilemedim bu konuyu
Her evlilik bu konuda aynı olmaz diye düşünüyorum:44::44::44::44:
günaydınn kızlarrr
musmutlu bi perşembede selamlarrrr
*
bu arada aslıı annemi sormuştu yanlış hatırlamıyosamm
iyi aslımm şükür dün alçısı alındı
tabi ayak mor ama şükür kremlerle sargıyla idare ediyoruz ve basıyoo artık ayağına rahat rahat çok şükür:26::26:
Günaydınlar
çok şükür Dilam çok şükür. Morluk zamanla geçer inş.
**
Zehroş popon biçimlenmiş sporlagördüm
bende akşama ripped'e başlayacağım.
ara verirsem yapamayacağım bence
Nil senin hormonlar tavanhamilelikte cuppa cuppa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?