'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sporcu gençlik bende bir tavsiye istiyorum o zaman:
Göbeğimi düzleştirmek ve yan yağları eritmek için
Bi ara mekik çekiodum etkisini görmüştüm aslında
Yinemi başlasam ne yapsam

yap yap mutlakaa yapp
başla hemenn
*
benim artık totom var yaa çok şaşkınım bu kadar çabuk etki beklemiyodum açıkcasıı

günaydın herkesee
yap yap mutlakaa yapp
başla hemenn
*
benim artık totom var yaa çok şaşkınım bu kadar çabuk etki beklemiyodum açıkcasıı
o totoyu nasıl yaptın acep? bende çok zayıfım denesem mi benim de bi totom olur mu ki:26:

Sporcu gençlik bende bir tavsiye istiyorum o zaman:
Göbeğimi düzleştirmek ve yan yağları eritmek için
Bi ara mekik çekiodum etkisini görmüştüm aslında
Yinemi başlasam ne yapsam

Kuzum ben şuanda jillian shared yapıyorum. Spor yaparken termal kemer kullanıyorum. Göbeğim baya küçüldü Sharedden sonra yine jillianın göbek bölgesi için olan 6 week 6 pack e geçiceğim. Düzenli spor ile bu beladan kurtulabiliriz ancak

günaydın herkesee

o totoyu nasıl yaptın acep? bende çok zayıfım denesem mi benim de bi totom olur mu ki:26:

olabilir bence harmecim
squat yapıyorum hatta forumda sayfası fln varr
ordan takip et canımm aylık bi programı var ben onu takip ediyorumm

Hmm anladım cnm.
O zaman ben termal şortla yürüyüşlere başlayayım
Gerçi bugün belim ağrıyor hiç bişy yapamam

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese selaamm dilam squat için yardım istiyorum lütfenn
düğün şarkısına gelince de ben tam bu hafta stüdyoya girip söylemiştim düğün şarkımı erken değil yani..

dilammm

benm dugun tarıhım yok 25 mayıs pazar gunu dugunum olcakk bebegım benıde eklermsnnnn....

geçmiş olsun ayşenur nie ağrıyo belin :26::26:

dilam sağol.bilmiyorum bende yaa aslında tam bel değil gliba nette araştırdım bendeki üst sırt ağrısı.
Gece ters yattım heralde ama sanki ordaki kemiklere bişy olmuş.
İnş önmli birşey yoktur geçer kısa zamanda.
Çünkü daha önceden belimdeki disklerden 1 tanesi kaymıştı baya zor zamanlar geçirmiştim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…