amaniiiinnnn
yuppiiiiii ayyyy çok mutluyum şu an diloooşşşş
günaydınlarrrr
güneşcim ben de o aldığına baktım kırmızı-siyah lı güzel gibi duruyor, çekimi de iyi diyosan alıcam yaaküçük süpürge olarak da kullanılabiliyormuş alt-üst parçasını cıkarınca
ondan bahsedıyorum canım zaten yazdım baya ama hepsi havada kaldı hatta baktım okudum vs vs ama hep havada kaldı ondan beride yazmıyorum
:118::118::118::118::118:
bendee bendeeee
Hooopppppp kavga yok kavga yokk PambukPrensess , harme , plasticwoman , boylesine hamile hamile bağrıtmayın beni bakayım, dün bende selammm yazdım kimse cevap vermedi bana da, ama gördüğünüz gibi ben yine buradayım kopamıyorummmmm
Hooopppppp kavga yok kavga yokk PambukPrensess , harme , plasticwoman , boylesine hamile hamile bağrıtmayın beni bakayım, dün bende selammm yazdım kimse cevap vermedi bana da, ama gördüğünüz gibi ben yine buradayım kopamıyorummmmm
ayyy bugün harika bir güüüünnn öncelikle hepiciiinize günaydınnn
diloş vallahi çok mutlu ettin beni..
şimdiiii.. hemen nerde oturacağınızı söylüyorsun ben de arayışa geçiyorum hemenceciiikk
kavga diil zaten nilimm
yanlış anlaşılmayı düzeltiyoruz dielimm
önemli olanda dediğin gibi bu zaten bende yazıyorum hu hu cevap alamıyorum veya atlanıyo ama çemkiriyorum hemen duymuyonuzmu beni die
neticede işte olan stresimizi burda atıyoruz heyecanımızı paylaşıyoruz
vallahi bende çok mutluyumm arzum yaaa
ankarada nerde oturulur bilmiyorumm
çankaya nasıll :26:
yok canım kopmadık bizde sadce okuyorum gırıp yazmıyorum
güneşcim ben de öyle düşünüyorum diğer süpürgeyi haftasonları kullanırım, haftaiçi el süpürgesi yeter bana
o günler geleydi de bi süpüreydikk
kızlar hepimizin lafı havada kalabiliyor çoğu zaman sayfa ilerlemiş oluyo görünmüyo atlanıyor ya da başka bişey konuşuluyor o anda falan olabiliyor. takılmayalım bunlara
arzuuu ben geçen haftasonu oradaydım bu aralar ayda bir gitmeye başladım aslındaulaşımını çok seviyorum ankaranın ya ne kadar rahat
eniştecanın işi nerde olacak? birde paha babında ortalamamız ne diloş? ona göre piyasa araştırması yapayım? bideee arabamız var mıı?
bana bir bakar mısın Allaseenn
güneşcim ben de öyle düşünüyorum diğer süpürgeyi haftasonları kullanırım, haftaiçi el süpürgesi yeter bana
o günler geleydi de bi süpüreydikk
Yazmamak olmaz, girip yazacaksınız tabi ki. Cevap veren olmazsa sen gel benden çıkar hırsını bana kızben hep buralardayım, gün içerisinde iş yeri pek yoğun olmuyor bu aralar, sürekli açıktır yani forum sayfam.
hava önce serin gibiydi sonra açtı demek ki sen ısıttın ankaramın havasını ayçaaa
aynen be kuzum her yere her yerden araba var.. kaybolmanın imkanı yok..
eniştecanın işi heryerdee
arabamız var
fiyatta ortalamalarda olsun işteee
çok pahalı olmasın mümkünsee
bide kira dert olmasın bizee
bu arada kızlar o dikey süpürge bana çok gereksiz geliyo yaaa
ekstradan ona yer ayarlayamam gibi geliyoo
zaten yeni elektrik süpürgeleri kocaman diilkii
dikeyi çıkarana kadar diğeriyle alırım die düşünüyorumm
ivet tabisiii ben ısıttımmm vallahi
ben dönerken yağmur çiselemeye başlamıştı dedim ankara ağlıyo gidiyorum diyeesınav için gelmiştim inşallah bir dahaki gelişim gezmek için olucakkk
hele metrosu yokmu süper ya her yere gidiyo maşallahhhavalalanından kızılay oradan heryere ulaşıyorum vallahi
eniştecanın işi heryerdee
arabamız var
fiyatta ortalamalarda olsun işteee
çok pahalı olmasın mümkünsee
bide kira dert olmasın bizee
bu arada kızlar o dikey süpürge bana çok gereksiz geliyo yaaa
ekstradan ona yer ayarlayamam gibi geliyoo
zaten yeni elektrik süpürgeleri kocaman diilkii
dikeyi çıkarana kadar diğeriyle alırım die düşünüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?