'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

amin canım şimdiden hemen cocuk yap dıyorlar baskı var ama bakalım

Geçen gün bir söz duydum "evlilik bahane torun şahane" diyordu evli bir çift, ben bilmem eşim bilir yarışmasında. Torun çok tatlı oluyor demek ki, aileler istiyor, özeniyor. Benim daha evlenmeye niyetim olmadığı zamanlarda babam arkadaşımın bebeğini seviyordu anneme demiş ki " kendi torunumuzu da sevebilecek miyim acaba?" , o yüzden çokta incelemeden, aman herşey tam olsun demeden bebek fikrini düşünmek gerek bence. Güzel bir heyecan, siz şu düğün heyecanını atlatın bakalım da, sonra sıra bebeğe gelir inşallah.

evet bizde öyle düşünüyoruz artık hayırlısı bakalım ne zaman olursa diip bi nevi çalışmada başlatmış olcaz evlenınce :)

pek fazla giremiyorum kızlar arada girip bakmaya çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor aklım burda

nil canım çok sevindim hayırlı olsun kuzum ya nede çok istiyordun Allah kalbine göre kondurdu hayırlısı ile dünyaya gelmek nasip olsun gözün aydın

kızlar haftasonu evde temizlik ytaptım temizlikçi gelmişti, ama cumartesi beyaz eşyalar felan gelince herkese ayakkbısı ile girmiş bende pazar gittim temizledim evimizi ortaklaşa temizledik sonra arkadşaım geldi onun doğum gününü kutlladık çok güzeldi evimizde ona süpriz yaptık

hazırlıklar ne alemde ben düğün için kadeh sipariş vericem isimlerimizin yazacağı ek olarak kına için tepsi ve sepet yaptırdım geldiğinde fotolarım 24 adet konuşma balonu yaptırdım henüz elime geçmedi

kına ıvır zıvırlarını almak birgüne bakıyor nedense bindallı ve abiyeyyi takmıyorum

haftasonu full kozmatik eşyalar aldım

kızlar evimizin temilziği için anway marka ürünler almıştım sizlere sorum olacak evliler nil arzu napıyorsunuz bulaşık için sıvı deterjan hangi marka makine için hangi marka ve çamaşır makinesinde hangi ürünleri beğendiniz heee bide yer silmesi var

ben aylık temizlikte anway haftalık temizliktede yeşil domestos ve marc lavantayı karışıtırayım diyorum , banyo ve mutfak için arap sabunu cif domestos ve anwayden loc zoom olur sanki , duşa kabin içinde clit banck kullanıyordum evde

bana bu ürünleri söleyin de liste çıkarıp alacağım annnem genelde düz mantık az ve öz alır hepsi her işe yarıyor diye ama ben çok severim her ürünü denemek isterim annem bana ben ev sahibi oldum ama sen çok savurgansın kadın kısmı tutar diyor ama bende tutarım yanide bu tür şeleri almayı severim

kızlar bilgilendirme rica ediyor ve sizleri öpüyorum öğle aram diye gelebildim aralarda geleceğim

Kizlar selam neler olmus boyle dilos ankaraya yerlesecekmis hayirlisi olsun tatli kurabiye Allah utandirmasin arzu beni de ankaraya al :)

Aksam bekleme modundaki nisanli geldi yemek yedi konusmadik ev bakmak icin gelmis aramizdaki sogukluk gitsin diye tatil ayarlamis haftasonu icin aksamlari kahveye gitmiyor baris talep etti talebini reddettim

canımcım yardımcı olur mu bilmiyorum tabi de.. elimden geldiğince kullandıklarımı yazayım sana..
elde yıkama için pril 3lü güç nar ersağ yağ çözücü
makinede yıkama için calgonit finish classic powerball
makine temizliği için calgonit finish makine temizleyici toz
wc için cif domestos mr muscle banyo
genel temizlik için ersağ bingo fresh lovely
beyazlar için ariel
renkliler için bingo lovely
yumuşatıcı bingo lovely (kurutma makinem var çok sık yumuşatıcı kullanmıyorum o yüzden )

onun dışında merak ettiğin herhangi birşey olursa yazayım fıstığım

gel bebem sende gel ankaraya hatta hepimiz burda buluşalım oohh ne şahane olur

hoş gelmiş sefa gelmiş ne zaman tam anlamıyla inancını sağlarsa o zaman aç tertemiz yüreciini emi? hiç üzemesin seni..

konuşma balonlarını merak ettim fotolarını bekliyorum heycanla :) ne güzel ne kadar çok şey halletmişsin maşallah :) askerim gelsin bende kendimi bu tatlı telaşın içinde bulcam inşallah :)

gel bebem sende gel ankaraya hatta hepimiz burda buluşalım oohh ne şahane olur

hoş gelmiş sefa gelmiş ne zaman tam anlamıyla inancını sağlarsa o zaman aç tertemiz yüreciini emi? hiç üzemesin seni..

Cok ozlemisim arzu boynuna sarilasim geldi frenledim kendimi dedim dur bakalim pek bi mahcuptu kendisi aslinda daha 1 hafta oldu soyle 1 ay uzak dursun o zaman tamam derim. İki ay kaldi eger evleneceksek ev tutmamiz lazim affetmeden gel evi tutalim dedigim anda ters tepmesinden korkuyorum

o kadar iyi anlıyorum ki o insanın burnunun direğini sızlatan özlem duygusu yok muu..
boncukla ne zaman tartışsak sırf o duygu yüzünden yelkenleri fora ettiren o duyguuuu..
sabret canım benim elbet mükafatını öyle ya da böyle alacaksın inşallah

evet bizde öyle düşünüyoruz artık hayırlısı bakalım ne zaman olursa diip bi nevi çalışmada başlatmış olcaz evlenınce :)

Herşeyin hayırlısı canım, Allah gönlünüze göre versin inşallah. Bu arada öğlen yemeğine çıktım, geç cevap yazdığım için kusura bakma lütfen.

Teşekkür ederim canım, Allah isteyen herkese versin inşallah.

Ohooo nereden başlıyım bilemedim :)) Şimdi, mutfakta elde bulaşık yıkamıyorum ama olası ufak durulamalara karşılık Fairy Platium var lavabonun yanında, bulaşık makinemde de Fairy Platium tablet kullanıyorum (çok memnunum) , parlatıcısı da yine Fairy'nin. Ben biraz pinpirikliyim o bakımdan, her akşam tüm bulaşıklar makineye yerleştikten ve mutfak toplandıktan sonra cam ocağımı Cam Sil , tezgahımı domestos ile siliyorum. Lavabonun içini de aynı şekilde domatestos ile temziliyorum. Çamaşırlarım için, beyazlar Ariel Dağ esintisi, renkliler için Ariel Colur, yerlerim ahşap o yüzden pronto kullanıyorum, banyo için Clint beng, çamaşır suyu, cif vs gibi tüm ürünleri komple kullanıyorum valla.En son heryer temizlendikten sonra da, son kez Marc ile siliyorum ki güzel koksun:)

sorun değil canım afiyet olsun sana da bebişide :)

Sırf o mercimek yiyor zaten bu aralar :) Sizin düğüne de az kalmış, her şey tamam mı?
afiyet olsun yarasın :)
beyaz eşya ve tv tamam bı perde aldım denemelik güzel onu alıcam halılar kaldı ocak vs mobilya ve yatak odası seçtik alması kaldı ufak tefek eşyalarımızda alıyoruz. tencere takımım kaldı bi tek davetiyeler basılıyor damatlık gelınlk tamam bindallı salonlar falan ayarlandı pek bişey kalmadı

Son düzenleme:

Benim düğünüm 21 Aralık'ta oldu 30 Kasım'da evi yerleştirmiştik çeyiz alınacağı gün bile sabahtan annemle çarşıdaydık, eksikler bitmiyor. Hayırlısıyla kurun yuvanızı eksikleri tamamlarsınız beraber, o da ayrı bir zevk çünkü.

biz evi tutcaz bu ara herhalde nişanlım oturur zaten şu an arkadaşlarıyla oturuyor bi kirası falan var birde faturalar 800 900 den aşağı gelmiyor herşey açık maş. kendi evimize geçer hemde eksiklerini hallederiz bakalım yanı eksik bitse yaşam biter hayat mücadelesi biter herhalde. berabr gidiyoruz tabak canak almaya her detayla ilgileniyor sağolsun son sözü bana bırakıyor :) bende onun beğendiğini alayım diyor kabul etmıyor ben beğendim diye istiyorsun bunu istemiştin diyor :) ikimiz yapıyoruz herşeyi işte bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…