herkese selamlar hanımlaaarr
dün akşam öyle güzel kar yağdı ki bu tarafa.. kocacıkla aldık sıcak çikolatalarımızı elimize camımızın önüne de attık minderleri fon da da benim sesimden şarkı.. ohhh keyif kekaydı..
lakin bu sabah ayağımla karşılaşmama kadar
dün akşam öyle güzel kar yağdı ki bu tarafa.. kocacıkla aldık sıcak çikolatalarımızı elimize camımızın önüne de attık minderleri fon da da benim sesimden şarkı.. ohhh keyif kekaydı..
çok kötü acıtıyormu bende gideyim en iyisi koltuk altı değilde genital ve bacağa gideyim
daha kına bindallım ve abiyem yok çok rahatımbir ara kendi kıyafetlerimi taşımam lazım eve herhalde son bir ay yani nisan ayında bir yoğunluk olcak bizde
kına için afiş yaptırıyorum dün konuştum gizemin kınası yazdırcam ayyyyy o günler gelse çok heyecanlıyım
önunde ıkı ayın var başla bence bende yenı başladım cumartesı ılk seansıma gırdım
dilammmm çok sevındım senn adına hayırlı ugurlu olsnn kuzummmhersey gusell olcakkııııı ınan bunaaa
kızlar selamlar hiç lazere gitmedim yani koltuk altı için geçen yıl nişandan sonra taa haziran yaında 1 kez gittim dahada çıkmadı genitale korkuyorum ama düğüne kadar çözm bulmam lazım çok çıktı kızlar napacağım bacak ve genitale gitsem mi acaba düğüne kadar kaç seans gitmem gerekiyor offf napacam ben
Sen nereye gidiyorsun lazere ve fiyati ne kadar
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
İyimis fiyat olarak ama bacak bikini bolgesi koltuk alti burda 1500 lira
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Günaydın,
uzunca bi süre rahat etsek bile yeter ya bıktım şu tüy işleriyle uğraşmaktan. 1 senelik ağda param zaten su an verdıgım.
orası öyle tabi
Bende seninle aynı mantıktayım
Benim ayıracak vaktim yok o nedenle başlamıştım
İyi ki de başlamışım
ne kadar oldu başlayalı
benim karışık cnm çok uzun oldu seanslara uyamadım maalesef o nedenle biraz sıkıntı yaşadım
Bu arada arkadaşlar imkanınız varsa hastane ortamında yaptırın
Yanan çok insan gördüm
Korkutmak istemem ama her güzellik merkezine güvenmeyin
Hastaneler biraz pahalı ama en azından daha güvenilir geliyor bana
Bi de herkes alexander kullanıoz dio ama fi tarihten kalma bi alex de olabilir bunu da unutmayın
Tatlım lazer epilasyonunu güzellik merkezlerinin yapması yasak zaten, poliklinikler yapabiliyor sadece
ama var yinede yapan bir sürü yer denetleyen yok nasılsa
İşte ona dikkat etmekte bizim elimizde zaten tatlım.. Adı güzellik merkezi diye geçen yerlerde bu tip işlemler yaptırmıcaz.. Adının poliklinik olmasına dikkat edicez
:
ayşenurum sen olmasaydın belkıdee dugunum yıne ıptal olurdu
olsn 1 haftacık bı zaman dılımı oluyo kuzum Rabbım hepımızı mutlu kılsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?