'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

daha çok erken zatenn dökülmesi için
bende biraz ihmal etmeyip devam etsem bitcek amaa üşeniyorum hazırlanıp lazere gitmeyee

daha çok erken zatenn dökülmesi için
bende biraz ihmal etmeyip devam etsem bitcek amaa üşeniyorum hazırlanıp lazere gitmeyee

git ya ihmal etme guzel rahatlık

Lazer konusu açılmıış 15 nisanda 4. seansım var ben çok memnunum

oo ne durumdasın. çok acıdı ya benım ağdayada gıdıyorum ama genıtale dayanamadım baya hep boylemı acıyor

Günaydın kızlar
Hava çok garip acayip soğudu birden herkesler hastalanmış bende de belirtileri yok değil yani
hastalara geçmiş olsun Allah şifa versin diyorum
Lazer ise iyi ki var diyorum Allah bulandan razı olsun yaaaa
Bi de ilersi için %100 hiç bişey olmayacağını bilsek çok süper olacak
Tamamen bitmemesi de kötü bir olay belli bi dönemden sonra tekrar başlıyor kızlar genetik hormon ne derseniz diyin ama öyle yapınca ömür boyu gitmiyo yani

Günaydın,
uzunca bi süre rahat etsek bile yeter ya bıktım şu tüy işleriyle uğraşmaktan. 1 senelik ağda param zaten su an verdıgım.

git ya ihmal etme guzel rahatlık

oo ne durumdasın. çok acıdı ya benım ağdayada gıdıyorum ama genıtale dayanamadım baya hep boylemı acıyor

aynen öyleee

kesinliklee
ben bi 4 ay fln ara vermiştimm
ne güzel uzunca bi süre çıkmadı sora tekrardan tüy şeklinde çıkıyolardı geri başladım inşallah bitireyim diyorum düğüne kadar amaa
off bu hafta sonu gidem ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Az kaldı çok şükür. Nasıl mutlu oluyorum anlatamam ben nişanlım gittiğinden beri hastayım. küçük büyük 4 operasyon geçirdim. gripler çok zorlamıyor artık. Hasta ettin beni diyorum ona Bugünümüze şükür.

Hanımlar hazırlıklarınızı takip ediyorum. Süpersiniz. Ben de bu hafta yatak örtüsü, masa örtüsü, ıvır zıvır örtüsü işlerine bakıcam. Taç ürünlerini çok beğendim internetten baktığım kadarıyla. Bakalım karşıma neler çıkacak. Paylaşırım inşallah. Sevgiler...

evet çok şükür az kaldı ama ne biliyim yine de çok zorlanıyorum ben nişanlımda vitaminsiz kalmış hastenelerdeydi geçen gün. bende ona güzel bir vitamin deposu bir kutu göndereyim diyorum,bakalım yapabilcekmiyim

Yaaaaaa ben de bişiler göndermek istiyorum. Ama alamaz kaybolur diye çok çekiniyorum. Mektup bile yazdım gönderemedim, okunuyor diye

Bu arada çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:

yaaa hep aynımı acıyor

Havalar ısınsın artık ya incecik seylerl egezebilmek istıyorum soguk soguk ıcım karardı ya

Soğuk soğuk için mi karardı??? Doğru düzgün kış yaşamadık ki, zavallı çiftçi toprağını kara doyuramadı, geçen hafta ağaçlar çiçek açtı bu hafta hepsi dondu. Yaz gelecek belki ama, o çok sevdiğimiz yaz meyvelerini maalesef fahiş fiyatlarla yemek zorunda kalacağız. Sanırım Avrupa ülkeleri gibi kilo ile değil tane ile alacağız meyvelerimizi de.

Ayrıca İstanbul'da kuraklık sorunu var, kış boyunca yağmayan yağmur sebebiyle barajlar dolmadı. Ve üzgünüm ama bu yağışlar ara ara Mart ayı sonuna kadar devam edecekmiş. Allah'ım çok şükür yağsın da, bereket gelsin topraklara.

Haklısın canım ben o acıdan bakmadım güzel havalarda günler daha hızlı gecıyo sankı sımdı bole evden ıse ısten eve bıde beklıyoruz ya zaman geçemıyo

Son düzenleme:
Yaaaaaa ben de bişiler göndermek istiyorum. Ama alamaz kaybolur diye çok çekiniyorum. Mektup bile yazdım gönderemedim, okunuyor diye

Bu arada çok geçmiş olsun.

bence mutlaka gönder :) nişanlım çok mutlu oldu ona gönderdiklerimden ötürü. oda bana kocamaaaaan çiçek gönderdi geçen gün geldi çiçeğim :) çok güzeldi, çok duygulandım. bende çikolata , şekerlerle dolu bir kutu hazırlamayı planlıyorum, inşallah hazırlayabilirim:)

kızlar evdekı esyalarını kıyafetlerını ayarlayamaya baslayan varmı ben mı erken başladım .yazlık kıyafetlerımı cıkardım yıkıyıp utukeyıp kaldırmaya basladım yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…