ben alex yaptırıyorum özel okmeydanı hastansinde cumartesi gittim henüz dökülme yok bakalım bekliyorum ilk seansım. ütüleme yaptıramam herhalde ben vucuda değiyor o öyle bısey ozellıkle ıstemıyorum ıyı temızlenmıyor.
daha çok erken zatenn dökülmesi için
bende biraz ihmal etmeyip devam etsem bitcek amaa üşeniyorum hazırlanıp lazere gitmeyee
Lazer konusu açılmıış15 nisanda 4. seansım var ben çok memnunum
Günaydın kızlar
Hava çok garip acayip soğudu birden herkesler hastalanmış bende de belirtileri yok değil yani
hastalara geçmiş olsun Allah şifa versin diyorum
Lazer ise iyi ki var diyorum Allah bulandan razı olsun yaaaa
Bi de ilersi için %100 hiç bişey olmayacağını bilsek çok süper olacak
Tamamen bitmemesi de kötü bir olay belli bi dönemden sonra tekrar başlıyor kızlar genetik hormon ne derseniz diyin ama öyle yapınca ömür boyu gitmiyo yani
git ya ihmal etme guzel rahatlık
oo ne durumdasın. çok acıdı ya benım ağdayada gıdıyorum ama genıtale dayanamadım bayahep boylemı acıyor
Günaydın kızlar
Hava çok garip acayip soğudu birden herkesler hastalanmış bende de belirtileri yok değil yani
hastalara geçmiş olsun Allah şifa versin diyorum
Lazer ise iyi ki var diyorum Allah bulandan razı olsun yaaaa
Bi de ilersi için %100 hiç bişey olmayacağını bilsek çok süper olacak
Tamamen bitmemesi de kötü bir olay belli bi dönemden sonra tekrar başlıyor kızlar genetik hormon ne derseniz diyin ama öyle yapınca ömür boyu gitmiyo yani
ne bileyim birden daraldım öyle belli bişey yok çok şükür ama iki şafak saymaktan oldu galiba.nişanlım gelsin artık ya...
bu arada noldu sana ya nazar mı var üstünde niye böyle hastalandın, iyi bak kendine,geçmiş olsun arkadaşım.
Az kaldı çok şükür. Nasıl mutlu oluyorum anlatamamben nişanlım gittiğinden beri hastayım. küçük büyük 4 operasyon geçirdim. gripler çok zorlamıyor artık. Hasta ettin beni diyorum ona Bugünümüze şükür.
Hanımlar hazırlıklarınızı takip ediyorum. Süpersiniz. Ben de bu hafta yatak örtüsü, masa örtüsü, ıvır zıvır örtüsü işlerine bakıcam. Taç ürünlerini çok beğendim internetten baktığım kadarıyla. Bakalım karşıma neler çıkacak. Paylaşırım inşallah. Sevgiler...
evet çok şükür az kaldı ama ne biliyim yine de çok zorlanıyorum ben nişanlımda vitaminsiz kalmış hastenelerdeydi geçen gün. bende ona güzel bir vitamin deposu bir kutu göndereyim diyorum,bakalım yapabilcekmiyim
aynen öyleee
kesinliklee
ben bi 4 ay fln ara vermiştimm
ne güzel uzunca bi süre çıkmadı sora tekrardan tüy şeklinde çıkıyolardı geri başladım inşallah bitireyim diyorum düğüne kadar amaa
off bu hafta sonu gidem ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Havalar ısınsın artık ya incecik seylerl egezebilmek istıyorum soguk soguk ıcım karardı ya
Soğuk soğuk için mi karardı??? Doğru düzgün kış yaşamadık ki, zavallı çiftçi toprağını kara doyuramadı, geçen hafta ağaçlar çiçek açtı bu hafta hepsi dondu. Yaz gelecek belki ama, o çok sevdiğimiz yaz meyvelerini maalesef fahiş fiyatlarla yemek zorunda kalacağız. Sanırım Avrupa ülkeleri gibi kilo ile değil tane ile alacağız meyvelerimizi de.
Ayrıca İstanbul'da kuraklık sorunu var, kış boyunca yağmayan yağmur sebebiyle barajlar dolmadı. Ve üzgünüm ama bu yağışlar ara ara Mart ayı sonuna kadar devam edecekmiş. Allah'ım çok şükür yağsın da, bereket gelsin topraklara.
yaaa hep aynımı acıyor
ilk zamanlardaki gibi olmuyo ilerleyen zamanlarr
Yaaaaaa ben de bişiler göndermek istiyorum. Ama alamaz kaybolur diye çok çekiniyorum. Mektup bile yazdım gönderemedim, okunuyor diye
Bu arada çok geçmiş olsun.
soğutucu sprey al dedi kız bakalım onu alcam
kızlar evdekı esyalarını kıyafetlerını ayarlayamaya baslayan varmı ben mı erken başladım .yazlık kıyafetlerımı cıkardım yıkıyıp utukeyıp kaldırmaya basladım yavas yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?