- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
bence o kadara gerek yok ama sen bilirsinn
lazerden sonra bepanthen sürebilirsin o da iyi gelirr
yok henüz yapmadım canım ben, onu yapsam iyice yaz moduna girerim yazı sever biri olarakkk
kızlar evdekı esyalarını kıyafetlerını ayarlayamaya baslayan varmı ben mı erken başladım .yazlık kıyafetlerımı cıkardım yıkıyıp utukeyıp kaldırmaya basladım yavas yavas
Aslında mantıklı bende başlıyım kıyafetim çok :) hemde odam baya dağılmış durumda hemde ayırmış olurum
Aslında mantıklı bende başlıyım kıyafetim çok :) hemde odam baya dağılmış durumda hemde ayırmış olurum
Bence de başla, geç bile kalmışsın. Yazlık kıyafetlerini ayıklayarak, yıkayıp kutulayabilirsin. Malum bu yaz evli olacaksın :) Yazlık kıyafetlerin artık babanın evinde işine yaramayacak.
Brenimkını gorme zaten ceyızlerı koycak yer kalmadı odanın her yerınde bısey var
eet ya ne kadar tuaf bı duygu ya :) 1,5 ay kaldı nerdeyse tatıle gıderken bıle 1 ay onceden baslıyorum hazırlık yapmaya :)
valla benımde oyle yıgıldıda yıgıldı :) şimdi bırde eşyalar eklencek abo :)
Benımde cok sımdı ufak ufak yazlıkları halledıyım havalar ısınıpta kıslıkları kaldırırkende onları hallederım dıye dusundum son zamanlar kostrmaca olucak yeterince bunlar aradan cıksın dıye dusundum
git ya ihmal etme guzel rahatlık
oo ne durumdasın. çok acıdı ya benım ağdayada gıdıyorum ama genıtale dayanamadım bayahep boylemı acıyor
Tatlım benim canım ağda da daha çok acıyordu.. zaten 2 -2,5 ayda bir gidiyorsun lazere.. Ve 1,5 ay sonra çok az birşekilde çıkmaya başlyor.. Büyük rahatlık vallahi
valla ıyı kı yazdın he aklımdan tamamen çıkmıştı :) son zamanlar fırsat olmaz dediğin gibi
O zaman ütü zamanı kızlarboş durmuyoruz
:ooo cnm sevindim sizin adınıza
Benden sonra evlencektin önüme geçtin ama olmadı şimdi
Tşkler cnm hepsine bakıyorum tektek
Ben şunu yapmayı düşünüyorum nası sizce bizim düğün conseptine uygun olur gibi geldi.
Bizim çıkıcağımız yer şurası o merdivenlerden bu şarkı ile inerken hayal ettimdeEki Görüntüle 1016082
https://www.youtube.com/watch?v=XaVm2F_0Msc
dilammmm çok sevındım senn adına hayırlı ugurlu olsnn kuzummmbilmiyorumm yaparlar mııı canım yaaa:26::26:
kızlar selamlar hiç lazere gitmedim yani koltuk altı için geçen yıl nişandan sonra taa haziran yaında 1 kez gittim dahada çıkmadı genitale korkuyorum ama düğüne kadar çözm bulmam lazım çok çıktı kızlar napacağım bacak ve genitale gitsem mi acaba düğüne kadar kaç seans gitmem gerekiyor offf napacam ben
önunde ıkı ayın var başla bence bende yenı başladım cumartesı ılk seansıma gırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?