'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar evdekı esyalarını kıyafetlerını ayarlayamaya baslayan varmı ben mı erken başladım .yazlık kıyafetlerımı cıkardım yıkıyıp utukeyıp kaldırmaya basladım yavas yavas

Aslında mantıklı bende başlıyım kıyafetim çok :) hemde odam baya dağılmış durumda hemde ayırmış olurum

Aslında mantıklı bende başlıyım kıyafetim çok :) hemde odam baya dağılmış durumda hemde ayırmış olurum

Bence de başla, geç bile kalmışsın. Yazlık kıyafetlerini ayıklayarak, yıkayıp kutulayabilirsin. Malum bu yaz evli olacaksın :) Yazlık kıyafetlerin artık babanın evinde işine yaramayacak.

Bence de başla, geç bile kalmışsın. Yazlık kıyafetlerini ayıklayarak, yıkayıp kutulayabilirsin. Malum bu yaz evli olacaksın :) Yazlık kıyafetlerin artık babanın evinde işine yaramayacak.

eet ya ne kadar tuaf bı duygu ya :) 1,5 ay kaldı nerdeyse tatıle gıderken bıle 1 ay onceden baslıyorum hazırlık yapmaya :)

Brenimkını gorme zaten ceyızlerı koycak yer kalmadı odanın her yerınde bısey var

valla benımde oyle yıgıldıda yıgıldı :) şimdi bırde eşyalar eklencek abo :)

Benımde cok sımdı ufak ufak yazlıkları halledıyım havalar ısınıpta kıslıkları kaldırırkende onları hallederım dıye dusundum son zamanlar kostrmaca olucak yeterince bunlar aradan cıksın dıye dusundum

valla ıyı kı yazdın he aklımdan tamamen çıkmıştı :) son zamanlar fırsat olmaz dediğin gibi

git ya ihmal etme guzel rahatlık

oo ne durumdasın. çok acıdı ya benım ağdayada gıdıyorum ama genıtale dayanamadım baya hep boylemı acıyor

Tatlım benim canım ağda da daha çok acıyordu.. zaten 2 -2,5 ayda bir gidiyorsun lazere.. Ve 1,5 ay sonra çok az birşekilde çıkmaya başlyor.. Büyük rahatlık vallahi

Tatlım benim canım ağda da daha çok acıyordu.. zaten 2 -2,5 ayda bir gidiyorsun lazere.. Ve 1,5 ay sonra çok az birşekilde çıkmaya başlyor.. Büyük rahatlık vallahi

hmm o zaman benım ki kendımı kasmaktan oldu :) başıma ne gelcegını bılmıyordum :) hemde beklerken cıglık duydum korkuttum kendımı gerildim baya girmeden :) birde yanık kokusu falan

kızlar selamlar hiç lazere gitmedim yani koltuk altı için geçen yıl nişandan sonra taa haziran yaında 1 kez gittim dahada çıkmadı genitale korkuyorum ama düğüne kadar çözm bulmam lazım çok çıktı kızlar napacağım bacak ve genitale gitsem mi acaba düğüne kadar kaç seans gitmem gerekiyor offf napacam ben

önunde ıkı ayın var başla bence bende yenı başladım cumartesı ılk seansıma gırdım

herkese selamlar hanımlaaarr

dün akşam öyle güzel kar yağdı ki bu tarafa.. kocacıkla aldık sıcak çikolatalarımızı elimize camımızın önüne de attık minderleri fon da da benim sesimden şarkı.. ohhh keyif kekaydı..
lakin bu sabah ayağımla karşılaşmama kadar

kızlar bu arada müzikler konuşulmuş

pasta müziğimiz göksel senden başka olcak kaç yıldır belli

ilk dans kafamda senelerdir hep çalan parça from this moment shania twain

düğün salonu iki adet müzik daha istemişti
esin engin bana allerini ver

endless love -lionel richie

giriş müziği ise

sarah brightman harem çoğu kişi biliyordur bu şarkının sözlü kısmı değil değiştirilebilir
ayrıca giriş parçasına tam emin değilim değiştirebilirim

departures filmi müziği ama ismini hatırlayamadım video paylaşırım sözsüz kısmı çok hoş

akşam videoları eklerim :)))))))

önunde ıkı ayın var başla bence bende yenı başladım cumartesı ılk seansıma gırdım

çok kötü acıtıyormu bende gideyim en iyisi koltuk altı değilde genital ve bacağa gideyim

daha kına bindallım ve abiyem yok çok rahatım bir ara kendi kıyafetlerimi taşımam lazım eve herhalde son bir ay yani nisan ayında bir yoğunluk olcak bizde

kına için afiş yaptırıyorum dün konuştum gizemin kınası yazdırcam ayyyyy o günler gelse çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…